• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Toermalijnkwarts Kopen

Toermalijnkwarts is een helder kwarts waar zwarte Schorl in zit verborgen. Het bestaat dus uit twee edelstenen: Zwarte Toermalijn en Bergkristal. Dit kan variëren van een troebele steen tot doorzichtig met veel of weinig toermalijnnaalden. Bergkristal zou de werking van de toermalijnnaalden versterken. Toermalijnkwarts wordt voornamelijk in Brazilië gevonden.

Toermalijnkwarts Betekenis

Toermalijnkwarts is een combinatie van Zwarte Toermalijn en doorzichtige Kwarts. De naam van Toermalijn zou uit het Singalees komen, maar naar welk woord uit deze taal de steen verwijst is niet precies bekend. Volgens velen zou de naam van de steen zijn afgeleid van het woord ‘turmali’, wat ‘steen met verschillende kleuren’ zou betekenen. Toermalijn is namelijk beschikbaar in alle vormen en kleuren!

Toermalijnkwarts Edelsteen Werking

De combinatie van de twee edelstenen zou zorgen voor een bijzondere werking, omdat de werking van beide edelstenen van toepassing zou zijn. Volgens kenners werkt Toermalijnkwarts daarom zowel aardend, beschermend en zuiverend. Hij zou negatieve energie absorberen en zuiveren. Ook zou de steen op alle chakra’s werken, van beneden tot boven. Hierdoor zou hij de energie reinigen, je in balans brengen en je helpen om je innerlijke licht te laten stralen. Hij zou de aura zuiveren en blokkades kunnen verhelpen. Volgens kenners zorgt dit opruimen voor een goede stroom van energie, waardoor je je tegelijkertijd verlicht en geaard zou kunnen voelen.

Toermalijnkwarts Werking Spiritueel

De steen zou je helpen om emotionele blokkades en patronen te herkennen en te doorbreken. Hierdoor zou je emotionele helderheid kunnen krijgen en je spiritualiteit zich verder kunnen ontwikkelen. Door de zuivering op alle gebieden zou je verder kunnen groeien. Het zou een goede steen zijn als je op het spirituele pad wilt blijven.

Toermalijnkwarts Werking Fysiek

Toermalijnkwarts wordt veel gebruikt in ruimtes waar healings worden gegeven. Losgelaten energie zou worden gereinigd en worden omgezet in zuivere energie. Ook zou het een fijne hulp kunnen zijn voor mensen die gezonder willen worden op alle vlakken, maar ook voor mensen die hun lichaam willen zuiveren na bijvoorbeeld een zware verslaving. Ook zou Toermalijnkwarts je kunnen helpen om helder te denken.

Toermalijnkwarts Sterrenbeeld

Benieuwd of Toermalijnkwarts bij jouw sterrenbeeld past? Toermalijnkwarts zou specifiek horen bij sterrenbeeld Weegschaal, sterrenbeeld Schorpioen en sterrenbeeld Steenbok. Maar, niet getreurd: edelstenen maken geen onderscheid. Als je een ander sterrenbeeld hebt, betekent dat natuurlijk niet dat de steen niet voor je kan werken. Misschien wel handig om te weten als je nog op zoek bent naar een origineel spiritueel cadeau dat bij iemands sterrenbeeld past!

Toermalijnkwarts Hanger

Er zijn verschillende manieren waarop je de steen dichtbij je kunt dragen, zoals met een Toermalijnkwarts hanger. Edelsteen hangers zijn altijd een goed idee! Door de steen dichtbij of op je lichaam te dragen, zou hij je kunnen beschermen met een soort helder licht. Deze beschermlaag zou je beschermen tegen negatieve energieën van buitenaf. Dit maakt een toermalijnkwarts hanger volgens kenners de ideale beschermer. Hij zou je zowel helderheid schenken als destructieve energieën op afstand houden.

Meer Beschermende en Zuiverende Edelstenen bij Spiru

Ben je benieuwd naar meer bijzondere edelstenen? Probeer dan eens Labradoriet. Deze steen staat ook wel bekend als het prikkelfilter en is een fijn maatje om bij je te dragen als je hoogsensitief bent. Hij zou je beschermen tegen negatieve energie van buitenaf en zou je kunnen helpen bij het bepalen welke energie je wel binnenlaat en welke je liever op afstand houdt. Benieuwd waar je negatieve energie vasthoudt? Kies dan voor Zwarte Obsidiaan. Deze steen zou je inzichten kunnen geven in jezelf en je tegelijkertijd vrij kunnen maken van negatieve energie. Mocht je op zoek zijn naar een natuurlijke zuiveraar, dan is Seleniet misschien een geschikte optie. Deze steen staat namelijk bekend als een energetische schoonmaker. Waar Labradoriet de prikkels voor je zou filteren, zou Seleniet je van deze prikkels ontdoen door je aura te reinigen. Een combinatie van deze twee is volgens kenners de perfecte body, of eh… auraguard!