• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek items die matchen met jouw sterrenbeeld 🤩 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Kyaniet

17 producten
Sfeerfoto's

Kyaniet Betekenis

Kyaniet Steen komt van het Griekse kyanos, wat blauw betekent. De steen heeft een gelaagde structuur en kan naast blauw ook grijs, zwart, wit of oranje zijn. Er bestaat zelfs groen kyaniet. De laagjes in en op de steen zijn vaak goed te zien, en de steen zou opvallen door zijn glans. Het wordt ook wel distheen genoemd.

De steen komt veelvuldig voor als onderdeel van andere gesteenten. Het zou zelfs in ons land gevonden kunnen worden in zandafzettingen in grote rivieren! Er is eigenlijk maar weinig écht van edelsteenkwaliteit. Dit wordt vooral in India, Korea en Myanmar gevonden.

Kyaniet Werking

Blauwe kyaniet is een spirituele steen en zou een kalmerende en evenwichtige werking kunnen hebben. Het zou je kunnen helpen om de regie te pakken over je eigen leven. De steen zou je innerlijke rust kunnen brengen en kunnen helpen blokkades te doorbreken. Het dragen van een kyaniet hanger of kyaniet armband zou je kunnen helpen om bepaalde angsten en frustraties los te laten. Naast dat een 925 sterling zilver kyaniet ring het af geheel af zou maken, zou de edelsteen kyaniet je kunnen helpen om rationeel en logisch te denken. Kies voor een kyaniet ketting om de steen en haar werking dichtbij je hart en op je huid te voelen.

Kyaniet Spirituele Werking

Deze prachtige edelsteen zou je kunnen helpen om eerlijk en oprecht te zijn. Op spiritueel vlak zou het je paranormale vermogens en intuïtie kunnen vergroten. Ook zou je door het dragen of bij je houden van de steen contact kunnen maken met gidsen. Het kristal zou aardend kunnen werken en je chakra’s kunnen reinigen. Het zou een goede steen kunnen zijn om bij meditatie te gebruiken.

Meer Kyaniet Edelsteen Eigenschappen

Daarnaast zou de steen kunnen werken bij:

  • het versterken van je communicatieve vaardigheden;
  • het helpen remmen van ontstekingen;
  • het kalmeren en ontspannen van een drukke geest;
  • het openen van je keelchakra.

Kyaniet blauw zou je daarnaast gemoedsrust kunnen geven. Leg je de steen onder je kussen voordat je gaat slapen, dan zou je rustiger kunnen slapen en zelfs je dromen kunnen onthouden!

Blauwe Kyaniet Kopen bij Spiru

Naast kyaniet sieraden hebben we ook vele andere spirituele sieraden. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons uitgebreide en unieke assortiment geslepen hangers of edelstenen armbanden. Weet je nog niet helemaal zeker of deze steen bij je past? Lees dan onze blog ‘welke edelsteen past bij mij’ om het juiste kristal te kiezen.

Ook zou je vast en zeker voor een passend en persoonlijk presentje kunnen slagen, door een edelstenen cadeau te geven. Er is voor ieder wat wils.