• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Unakiet

18 producten
Sfeerfoto's

Unakiet Kopen

Unakiet is een groen-roze granietsoort bestaand bestaand uit kleurloos Kwarts, roze Veldspaat en groene Epidoot. Om deze reden wordt Unakiet ook wel Epidootgraniet geonoemd. Ook staat de steen bekend als Pomptongraniet. Unakiet wordt gevonden in onder andere de VS, Brazilië, China en Zuid-Afrika en wordt zowel als spiritueel kristal, siersteen en bouwmateriaal gebruikt.

Werking Unakiet volgens Edelsteenliefhebbers

Volgens Edelsteenliefhebbers heeft Unakiet werking op lichamelijke en geestelijke disbalans. De groen-roze steen zou namelijk harmonie brengen waar dat nodig is, door spanning of geblokkeerde energie af te drijven. Kristalkenners passen Unakiet daarom meestal toe bij het ondersteunen van:

  • stemming en humeur
  • gezonde gedachtepatronen
  • ziekte en herstel
  • zwangerschap

Ook gebruiken veel mensen Unakiet bij het spiritueel reinigen van hun huis of omgeving. Het gekleurde graniet zou volgens hen elektromagnetische straling neutraliseren of ontladen, net zoals de populaire kristalsoorten Shungiet en Zwarte Toermalijn.

Unakiet Betekenis volgens Chakra Kenners

Yogi’s en andere chakra kenners zien in de groenroze Unakiet de twee tinten van het Hartchakra. Het gesteente verwijst voor hen dan ook naar liefdevolle gedachten, zowel voor jezelf als anderen. Ook zou Unakiet inspireren tot compassie in lastige situaties of temidden van grote veranderingen. Alleen met een kalm hart kunnen de uitdagingen doorstaan worden!

Voor deze Sterrenbeelden heeft Unakiet Edelsteen Betekenis

Volgens astrologen heeft Unakiet steen betekenis voor het sterrenbeeld Schorpioen, sterrenbeeld Steenbok en sterrenbeeld Stier. Deze tekens hebben volgens kenners een talent voor volharding en zouden daarom gebaat zijn bij een hartelijk kristal dat helpt om zo nu en dan het roer eens om te gooien. In dat geval zou Unakiet de Schorpioen stimuleren om vastzittende emoties te verwerken, de Steenbok om ook eens lekker te luieren en de Stier om verandering in zijn leven te verwelkomen.

Unakiet Geschenken Shoppen bij Spiru

Unakiet is een makkelijke steen om te bewerken en leent zich dus prima voor bijzondere sieraden en ornamenten. Of je nou een authentieke Unakiet Armband zoekt, een spirituele Skull Hanger, Beschermengel Hanger of Donut Hanger, deze en andere briljante beauty’s shop je bij Spiru!