• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Aqua Aura kopen

Aqua Aura is een bewerkte vorm van Bergkristal. Het ontstaat namelijk door kwarts te behandelen met vloeibaar goud en kobalt zodat het een permanente blauwe regenboogglans krijgt. De naam van het kristal verwijst naar de kleuren van de aura, een menselijk energieveld waar veel spirituele tradities het bestaan van vermoeden.

Aqua Aura Werking volgens Kristalkenners

Volgens edelsteentherapeuten hebben mineralen helende of genezende eigenschappen. Aqua Aura Kwarts staat binnen de kristalkunde bekend als aanmoediger van

  • gevoelens
  • zelfexpressie
  • zelfverwezenlijking
  • oprechte communicatie
  • telepathie

Ook zou het net als andere kwartssoorten de eigenschappen van andere stenen kunnen versterken.

Daarom Staat Aura Kwarts Bekend als Beschermer

Aura Kwarts wordt meestal gebruikt om de natuurlijke verdedigingsmechanismen van het lichaam te stimuleren. Zo zou het kristal bijvoorbeeld samenwerken met het immuunsysteem. Ook de aura zou baat hebben bij deze steensoort. Volgens edelsteenkenners beschermt Aqua Kwarts het persoonlijke veld tegen negatieve energie en zou ze verstoringen kunnen herstellen.

Deze Chakra’s Staan Open voor Aqua Aura

Volgens de Chakra Kleuren Leer horen blauwe edelstenen bij het vijfde en zesde energiepunt ter hoogte van nek en voorhoofd. Het zogeheten keel chakra activeert en versterkt de communicatie met jezelf en anderen. Tussen de wenkbrauwen bevindt zich volgens yogi’s het zesde energiecentrum of Derde Oog. Aura Kwarts zou hier helpen inzicht te laten ontstaan en psychische aanvallen of uitdagingen op te vangen.

Bij Deze Sterrenbeelden Past Aqua Aura

Volgens astrologen past Aqua Kwarts bij het uitbundige sterrenbeeld Leeuw en gevoelige sterrenbeeld Kreeft. De zomerse Leeuw houdt van zelfexpressie en is meestal moedig genoeg om zichzelf te laten zien. Dit blauwe regenboogkristal inspireert hem om zowel naar zichzelf als naar anderen te luisteren. Daarnaast staat het hem natuurlijk ook beeldig! Het watertype Kreeft heeft volgens de astrologie veel emoties die er in al hun zuiverheid uit mogen. Daar zou niet alleen de Kreeft van opknappen, maar ook de groep waarin hij zich thuis voelt. Niets zorgt natuurlijk voor sterkere banden dan je hart eens lekker luchten bij je favoriete mensen!

Blauwe Kristallen Kopen bij Spiru

Ben je op zoek naar een blauw kristal voor je energiewerk? Bij Spiru vind je verschillende steensoorten met een creatief karakter. Verdiep je bijvoorbeeld eens in Lapis Lazuli, Chalcedoon, Blauwe Calciet of Apatiet. Jouw kristallencollectie start bij Spiru!