• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Sneeuwkwarts

8 producten
Sfeerfoto's

Sneeuwkwarts Kopen

Sneeuwkwarts of melkkwarts is een witte, ondoorzichtige steen uit de Bergkristal familie. Het mineraal wordt wereldwijd gevonden, met als belangrijke leveranciers Brazilië en India.

Sneeuwkwarts Eigenschappen volgens Kristalkenners

Volgens kristalkenners bezit Sneeuwkwarts edelsteen ondersteunende vibes die effect zouden hebben op:

  • botten
  • gewrichten
  • tanden

Daarnaast zou het kristal op mentaal gebied helpen om helderheid te scheppen in gedachten en overtuigingen. Zo zou het makkelijker worden begrip voor jezelf en anderen op te brengen en verantwoordelijkheid te nemen voor persoonlijke keuzes.

Op deze Chakra’s heeft Sneeuwkwarts Werking

Yogi’s verbinden de symbolische betekenis van Sneeuwkwarts met het zevende chakra of Kruinchakra. Dit energiepunt bevindt zich boven op het hoofd en zou helpen om contact te maken met universele waarheid of eenheid. Ook zou het witte mineraal de kracht van alle zeven chakra’s met elkaar verbinden. Sneeuwkwarts stimuleert volgens yogi’s dan ook het vermogen om te luisteren naar kosmische boodschappen of op eigen tempo uit te vogelen wat jouw plek in het geheel is.

Voor deze Sterrenbeelden Draagt Sneeuwkwarts Betekenis

Volgens astrologen past Sneeuwkwarts bij het sterrenbeeld Steenbok. Dit teken zou namelijk een bijzonder uithoudingsvermogen hebben en grote waarde hechten aan integriteit. Wat een Steenbok zich voorneemt, gebeurt namelijk – ook al duurt het decennia. Sneeuwkwarts zou dit sterrenbeeld extra toestemming geven om zijn eigen koers te varen, ook al komen daar obstakels bij kijken of is de reis soms een tikkeltje eenzaam. Ook zou het mineraal de Steenbok eraan herinneren dat geen levensweg hetzelfde is en iedereen zijn eigen uitdagingen kent, wat zijn gevoel van gelijkwaardigheid en medemenselijkheid kan vergroten.

Stralend Witte Stenen Kopen bij Spiru

Ben je op zoek naar stralend witte edelstenen die bekend staan om hun verhelderende of verzachtende werking? Bij Spiru vind je naast Bergkristal, Witte Jade, Witte Calciet en Witte Agaat ook mysterieuze Maansteen, Seleniet, Scoleciet, Opaliet en Aura Kwarts. Zuivere mineralen shop je dus bij Spiru!