• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Angeliet

11 producten
Sfeerfoto's

Angeliet Kopen

Angeliet steen is een lichtblauwe steen met een glasachtige glans. Het kristal is een vorm van Celestien en dankt zijn naam aan zijn engelachtige verschijning en betekenis.

Hierop heeft Angeliet Werking volgens Kristalkenners

Voor veel mensen heeft Angeliet edelsteen betekenis als kristal met een kalmerende werking. De steen helpt veel mensen om een gevoel van innerlijke vrede te ervaren, in het bijzonder op emotioneel gebied. Fysiek zou Angeliet een positieve werking hebben op de nieren, schildklier en longen en spiritueel gezien helpt de steen veel mensen om contact te maken met Beschermengelen en Aartsengelen. Kernwoorden die echt bij dit kristal passen zijn daarom

  • empathie
  • acceptatie
  • communicatie

Angeliet Betekenis in Chakra Therapie

Volgens de chakratheorie horen lichtblauwe stenen bij het vijfde energiepunt in de keel en het zesde tussen de wenkbrauwen. Angeliet zou het keelchakra helpen met het uiten van gevoelens en het Derde Oog met het zoeken naar zelfinzicht. Deze kalmerende steen brengt volgens yogi’s dus helderheid voor jezelf en anderen. De chakraleer beschouwt emoties bovendien als waterkracht, vandaar dat het lichtblauwe kristal ook invloed zou hebben op de waterhuishouding in het lichaam.

Voor dit Sterrenbeeld heeft Angeliet Betekenis

Astrologen vinden lichtblauw kristal de perfecte match voor de menslievende Waterman. Dit analytische type kan namelijk nog wel eens gebukt gaan onder psychische belasting of heftige emoties, met name omdat hij grote (wereld-)problemen maar al te graag op wil lossen. Engelensteen zou daarom een goede gids zijn die het hoofd van de Waterman tijdelijk leeg maakt en hem helpt vriendelijkheid voor zichzelf op te roepen.

Engelenstenen bij Spiru

Naast lichtblauwe engelensteen zijn er nog meer kristallen die geassocieerd worden met de energie van spirituele gidsen. Ook Seleniet is een bekende variant voor communicatie met het hogere, net als Aura Kwarts. Kenners mediteren bijvoorbeeld met deze steensoorten of leggen ze op hun Derde Oog tussen de wenkbrauwen om telepathie te oefenen. Deze en meer inspirerende edelstenen tools vind je bij Spiru!