• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Punten sparen bij Spiru

Wanneer je online shopt bij Spiru kun je automatisch punten sparen. Tijdens het bestelproces kun je op het moment dat je jouw gegevens invult eenvoudig een wachtwoord opgegeven om een account te maken.

Wanneer je een eigen account aanmaakt kun je beginnen met punten sparen. Voor elke euro die je uitgeeft in onze online shop ontvang je automatisch 1 spaarpunt in je account. Je ontvangt jouw spaarpunten op het moment dat wij de bestellingen hebben verstuurd.

Heb je meer dan 250 punten gespaard? Dan kun je jouw spaarpunten verzilveren voor korting op je volgende bestelling. Punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld en uitsluitend online te besteden

Waarde van spaarpunten

Voor iedere euro ontvang je 1 spaarpunt en 100 punten is 3 euro waard. Stel je plaatst een bestelling van 100,- euro dan ontvang je 100 punten. Let op; verzendkosten en kortingen tellen niet mee. De waarde van 100 punten is 3 euro welke je kunt verzilveren bij je volgende bestelling. Wil je je punten verzilveren geef dit dan aan tijdens het bestelproces.

Hoe lang zijn mijn spaarpunten geldig?

Gespaarde punten zijn 12 maanden geldig. Als je vandaag punten verdient dan kun je deze nog 1 jaar inwisselen daarna vervallen je punten.

Spaarpunten bekijken

Als je een account hebt kun je op ieder moment inloggen op jouw account om te kijken wat je huidige spaarsaldo is. Inloggen doe je hier.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zelf kiezen hoeveel punten ik inwissel?

Ja, je hoeft niet iedere gespaarde 250 punten meteen op te maken tijdens een volgende bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om 1000 punten te sparen en deze in te wisselen voor €30 korting.

Worden mijn punten automatisch bijgeschreven?

Ja, je punten worden automatisch bijgeschreven zodra wij je bestelling versturen. Als je gebruik wilt maken van je gespaarde punten dan moet je dit wel zelf aangeven bij je bestelling. Je korting wordt niet automatisch verrekend op het moment dat je meer dan 250 punten hebt.

Wanneer worden mijn punten definitief bijgeschreven?

Je punten worden pas definitief bijgeschreven op het moment dat je bestelling ook daadwerkelijk verzonden en betaald is.

Ik heb minder punten gekregen dan mijn bestelwaarde, hoe kan dat?

Verzendkosten en kortingen worden ook in mindering gebracht op het aantal punten. Voor 5 euro verzendkosten ontvang je dus geen 5 euro korting.