• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Spiru

Zenvol Bestellen begint bij Spiru

Spiru is het merk voor een Zenvol Leven. Door middel van samenwerkingen met lokale leveranciers van over de hele wereld, kopen wij authentieke en wereldse producten in. Deze bieden wij aan via onze online verkoopkanalen.


De Spiranen

Bij Spiru verkopen we niet zomaar Zenvolle Producten. Onze speciale Spiru Helden zorgen er namelijk voor dat elke stap van je bestelproces de aandacht krijgt die het verdient. Of het nou gaat om puike pakketten, vrolijke service of een goed werkende website, we draaien er onze hand niet voor om.

spi·raan

 (de; m,v; meervoud: spiranen)

1. collegiaal en nieuwsgierig persoon met respect voor mens en milieu.

Download "Spiranen Handboek"
Spiru

Magazijnmonniken

“Wij stoppen de Zen in Verzending”
Bij ons in het Magazijn wordt hard gewerkt, maar geen pakket gaat de deur uit zonder tender loving care. Er gaat natuurlijk niks boven een zacht bedje van onze speciale inpakschuimpjes om je producten stevig in te stoppen. Mindful en Milieuvriendelijk, dat maakt ons tot echte Magazijnmonniken!
Spiru

Reisgidsen

Wij maken je Wegwijs tijdens de Reis
Vragen of advies nodig? Wij staan paraat met productinformatie en een virtuele glimlach. Ook kun je met pech of feedback bij ons terecht. Jouw ervaring staat voorop. Positief en een luisterend oor, daar zijn wij natuurlijk reisgidsen voor!
Spiru

Feng Shu-IT

Wij richten de Webshop relaxed in”
Als je het ons vraagt, moet online shoppen vooral ontspannen zijn. Wij zorgen er daarom voor dat je vloeiend kunt vinden wat je zoekt. Met onze technische tools kies jij probleemloos voor je favoriete producten. Als het klikt, zijn wij tevreden. Harmonieus en Helder, daar houden deze Feng Shu-IT’ers van!
Spiru
Spiru
30054 bomen geplant
631134 KG Co2 compensatie

Onze missie

Spiru streeft ernaar om het grootste en meest gevarieerde Zen-merk van de wereld te worden met oog voor het milieu. Dat betekent dat er intensief samengewerkt wordt met internationale leveranciers om een uniek en betaalbaar aanbod te kunnen leveren. Ook werkt Spiru continu aan een overzichtelijke shop waar producten van duidelijke informatie voorzien zijn en wordt het verzendproces stapsgewijs duurzamer gemaakt. We recyclen dozen, gebruiken afbreekbaar vulmateriaal en planten samen met onze reizigers bomen.

Het motto van Spiru is ‘voor een Zenvol Leven’. We zien onze klanten als Zen avonturiers die gebruik maken van onze producten in hun persoonlijke ontwikkeling of werkzaamheden. We vinden het belangrijk dat bestellen relaxed is en dat ze zich betrokken voelen bij Spiru. Klanten worden daarom altijd aangemoedigd om vragen te stellen of feedback te geven. Ook proberen we bij iedere bestelling een lach op hun gezicht te toveren door middel van vrolijke visuals en mails.

Spiru

Oorsprong & herkomst producten

Hier komen onze producten vandaan

Spiru Spiru
Spiru

Onze producten worden met grote zorg en bewust ingekocht bij gerenommeerde, zenvolle leveranciers van over de hele wereld. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat onze producten onder goede omstandigheden worden gewonnen. We ondersteunen bijvoorbeeld projecten die vrouwen in ontwikkelingslanden eerlijke kansen geeft om discriminatie tegen te gaan, en pleiten we voor veilige en goede werkomstandigheden.

Spiru