• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Rode Jaspis

1 - 24 van 52 producten
Sfeerfoto's

Rode Jaspis Kopen

Rode Jaspis is een ondoorzichtig, helder rood tot roodbruin kwarts uit de Jaspis-familie. Deze variant wordt veel in Duitsland gevonden, maar ook in Nederland kun je het rode kristal tegenkomen in grind en zandafzettingen langs de Rijn.

Rode Jaspis Werking volgens Kristalkenners

Volgens edelsteenliefhebbers heeft Jaspis Rood werking op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Lichamelijk zou de steen onder andere effect hebben op de:

  • spijsvertering
  • bloedsomloop
  • hormonale gezondheid

Als energiek steentje zou Rode Jaspis zorgen dat deze vitale processen goed verlopen. Volgens kristalkenners vergroot Rode Jaspis bovendien:

  • zelfrespect
  • doorzettingsvermogen
  • weerbaarheid

Dat maakt Rode Jaspis volgens liefhebbers echte persoonlijke powertool!

Dit Chakra Reageert op de Jaspis Rood Betekenis

Voor yogi’s is rood de kleur van het eerste energiecentrum of Wortelchakra ter hoogte van het stuitje. Deze activerende tint heeft volgens chakrakenners namelijk te maken met instinct en het vermogen om te aarden. Rode Jaspis zou daarom een positieve invloed hebben op oerkwaliteiten zoals overlevingsdrang, alertheid en assertiviteit. Ook inspireert het mineraal veel yogi’s om een goede band met hun lichaam op te bouwen. Want dat is volgens hen je eerste en enige thuis!

Voor deze Sterrenbeelden Heeft Rode Jaspis Betekenis

Volgens astrologen heeft Rode Jaspis edelsteen werking op verschillende sterrenbeelden. De Maagd zou bijvoorbeeld baat hebben bij de daadkrachtige vibe van het rode kristal en om zijn intelligente ideeën om te zetten in actie. Rode Jaspis zou emotionele tekens zoals Kreeft en Schorpioen juist aanmoedigen om hun gevoelens goed te verwerken voor ze aan iets nieuws beginnen. De energieke Ram deelt volgens astrologen veel eigenschappen met Rode Jaspis en zou met zo’n vurig steentje dus helemaal in zijn element zijn!

Edelsteen Rode Jaspis Kopen bij Spiru

Bij Spiru kun je kiezen uit ruwe Rode Jaspis of gepolijste varianten. Zoek je bijvoorbeeld een mineraal om mee te mediteren, kies dan een Zaksteen of Mala in deze steensoort. Ook om te dragen is de steen erg geliefd. Een Rode Jaspis armband, Rode Jaspis ketting of eenvoudige Rode Jaspis Hanger is namelijk een stralend statement voor elke drager! Gebruik je de Jaspis liever in kristalrasters of op een altaar? Overweeg dan een Rode Jaspis ruw met een robuust karakter. Zijn natuurlijke vorm heeft volgens edelsteenkenners namelijk een krachtige uitwerking. Welk kristal je ook zoekt, Spiru heeft je nieuwe favoriet in huis!