• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Hessoniet Kopen

Hessoniet is een edelsteen die behoort tot de Granaat. Deze edelsteen is oranje tot roodbruin van kleur. De Hessoniet Steen is zeldzaam en is dan ook niet zo bekend onder de edelsteen soorten.

De Herkomst Van De Steen

De herkomst van de steen is niet duidelijk terug te leiden. Dit komt omdat het een Granaat soort is. De Granaat zelf werd door krijgers in de Middeleeuwen verwerkt in hun schild, als bescherming tegen verwondingen. Ook werden er van Granaat amuletten gemaakt. De meeste edelstenen worden gevonden in Brazilië, China, Oostenrijk, Afrika en India.

Hessoniet Werking

Deze edelsteen zou goed kunnen zijn voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht, bevordert zelfrespect, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen volgens gebruikers. Daarnaast zou de steen moed, optimisme en levensvreugde kunnen bevorderen. Schuldgevoel, blokkades, weerstanden, remmingen, en beperkende gedrag-, en denkpatronen zouden allemaal verminderd kunnen worden bij het dragen van deze edelsteen. Naast de algemene werking, zou de Hessoniet ook nog geluk en voorspoed kunnen brengen. Het zou volgens kenners de creativiteit, levensvreugde en geestelijke groei bevorderen.

Werking Hessoniet Op Lichamelijk Niveau

Fysiek zou de edelsteen volgens kenners het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderen, het immuunsysteem versterken en de opname van vitaminen bevorderen. Verder zou de steen fysiek een positieve invloed hebben op:

  • Bloed en Bloedsomloop
  • Hart
  • Longen
  • Seksuele problemen
  • Burn-out

Zo Gebruik Je Hessoniet

De Hessoniet edelsteen kan gedragen worden aan een vinger, oorlel of dicht bij het hart. Draag het wel rechtstreeks op de huid. Het kan ook altijd op het Derde Oog neergelegd worden tijdens een meditatie. Volgens gebruikers zou dit herinneringen kunnen ophalen uit het vorige leven.

Bij deze Sterrenbeelden Past Hessoniet

Sterrenbeelden hebben net zoals edelstenen bepaalde eigenschappen. Sommige edelstenen hebben dan ook gelijkenissen met de sterrenbeelden. Hierdoor zijn er aan elke sterrenbeeld ook een aantal edelstenen gelinkt. Bij de Hessoniet horen Ram, Leeuw en Schorpioen. De Hessoniet Betekenis past bij Ram vanwege zijn moed en doorzettingsvermogen. De edelsteen past bij het sterrenbeeld Leeuw vanwege zijn bevorderende werking op creativiteit en levensvreugde. Voor de Schorpioen zou het vooral kunnen helpen om de geestelijke groei te bevorderen. Deze edelsteen kan ook voor anderen sterrenbeelden gedragen worden.

Bij deze Chakra’s Past Hessoniet

De edelsteen kan gebruikt worden bij het openen, balanceren of reinigen van het Basis Chakra (1e) en het Heiligbeen Chakra (2e). Ondanks dat het niet direct voor het zesde Chakra is, kan deze edelsteen wel gebruikt worden voor het Derde Oog tijdens een meditatie.

Hessoniet Reinigen

Edelstenen zouden negatieve energie in zich opnemen. Hierdoor moeten ze gereinigd en opgeladen worden. De Hessoniet is op alle manieren te reinigen. Houd de edelsteen gerust een tijdje onder stromend water en laad deze dan weer op tijdens een Nieuwe Maan. Zorg wel dat deze direct in het Maanlicht geplaatst wordt.

Meer Over Krachtige Edelstenen

Op onze website is er een variatie van de edelsteen te vinden. Is deze steen niks voor jou? Kijk dan eens bij de Bergkristal. Deze zou volgens men namelijk bij iedereen passen. Niet aangetrokken tot de Hessoniet? De edelsteen behoort bij de Granaat. Misschien is deze wel wat voor jou. Al je steengoede edelstenen vind je bij Spiru!