• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
 • Gratis Verzending vanaf €60
 • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Zwarte Toermalijn

1 - 24 van 66 producten
Sfeerfoto's

Zwarte Toermalijn Kopen

Toermalijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zwarte toermalijn of Schörl is een donker mineraal. Het staat bekend als reinigende en beschermende steen. Volgens veel mensen trekt toermalijn namelijk negatieve energie aan, waardoor het zou helpen tegen zwarte magie of elektromagnetische straling. Schörl is een betaalbare edelsteen en kent veel toepassingen. Wil je daarom Zwarte Toermalijn kopen, dan kun je kiezen uit een groot assortiment.

Hier wordt Zwarte Toermalijn Gevonden

Zwarte Toermalijn is vindbaar in Noord Europese landen zoals Noorwegen, Zweden en Duitsland, maar ook in de Verenigde Staten en Brazilië. De zwarte edelsteen wordt ook wel schörl genoemd, waarschijnlijk naar het Duitse dorpje Zschorlau. Hier werd in 1400 al zwarte toermalijn gevonden.

Zwarte Toermalijn Werking op Negatieve Energie

Schörl is voor veel mensen een onmisbaar instrument om met energie te werken. Deze zwarte steen staat namelijk bekend om zijn magnetische kwaliteit. Toermalijn absorbeert volgens kenners spanning uit zijn omgeving en zou zo beschermen tegen negatieve energie. Precies vanwege die eigenschap gebruiken veel mensen het mineraal ook om andere Edelstenen te Reinigen of ontladen. Toermalijn zou daarom zelf weinig verzorging nodig hebben.

Zwarte Toermalijn in Huis

Veel mensen dragen Toermalijn als sieraad om de aura schoon te houden. Ook vind je de zwarte edelsteen vaak in de buurt van tv’s, laptops of andere apparaten met straling. Gebruikers proberen zo negatieve lading in de lucht te neutraliseren. In ruimtes met veel mensen zou de Zwarte Toermalijn piramide de negatieve energie kunnen absorberen en via de punt laten verdwijnen. De steen zou bovendien de groei van planten en dieren een handje helpen, door ongedierte of andere stoorzenders op afstand te houden. Wil je dus een Zwarte Toermalijn kopen, dan kun je een heleboel kanten op!

Toermalijn Steen Zwart bij de Deur

Je wil je huis graag vrijhouden van negatieve energie en ervoor zorgen dat bezoek zich welkom voelt bij jou thuis. Sommige mensen nemen, zonder dat je het doorhebt, zware en negatieve energie mee. Deze energie kan blijven hangen in jouw huis en daar kun jij, zeker als je hoogsensitief bent, last van krijgen. Door Schörl bij de deur te plaatsen, zou je negatieve energie buiten houden. Dit kan een losse steen zijn, maar ook een schaaltje met losse steentjes erin. Ook als je een eigen praktijk hebt waar allerlei mensen in en uit lopen, zou je baat kunnen hebben bij deze beschermende steen.

Toermalijn Zwart en Eerste Chakra

Mineralen met een zwarte kleur staan bekend als echte Eerste Chakra Edelstenen. Ze hebben volgens veel mensen namelijk een aardende en beschermende werking. Toermalijn helpt dan bijvoorbeeld om lichaam en geest een gevoel van veiligheid te geven. Hierdoor bevordert hij volgens gebruikers niet alleen ontspanning, maar ook vertrouwen en optimisme.

Zwarte Toermalijn Edelsteen bij Verlies en Verandering

Toermalijn werd net zoals veel zwarte edelstenen verwerkt in juwelen die bij rouwkleding hoorden. Vooral in het strenge Victoriaanse Engeland was het een populair mineraal. Rijke Engelse vrouwen verkozen Toermalijn boven het veelgebruikte Git, omdat het net iets sterker was. Ook spiritueel gezien verbinden mensen de zwarte toermalijn steen met verlies en verandering. Het mineraal zou namelijk kracht geven in verdrietige tijden en helpen je behoeften te herkennen in kwetsbare situaties.

Fysieke Werking Toermalijn Zwart

Ook zou Schörl een positieve werking kunnen hebben op je lichaam en emoties. Zo zou deze steen:

 • Botten, tanden haren en nagels kunnen versterken
 • Inwerken op de Thalamus en Hypothalamus en het evenwichtsgevoel herstellen
 • Alle vormen van infecties en vergiftiging kunnen helen
 • Zenuwpijn verminderen
 • De hormoonhuishouding en het immuunsysteem versterken
 • Helpen bij opvliegendheid, veel zweten en gebrek aan concentratie
 • Nervositeit verminderen
 • Helpen de positieve kant van situaties in te zien
 • Ontspannend zijn en pijn verlichten

Zwarte Toermalijn Sieraden

Wil je liever wat aardekracht dragen? Dan ben je ook hiervoor bij Spiru aan het juiste adres. In ons assortiment vind je deze aardende steen ook als sieraad. Zo kun je kiezen uit:

 • Zwarte Toermalijn Armband
 • Zwarte Toermalijn Hanger
 • Zwarte Toermalijn Kralen

Armband Toermalijn Zwart

De Zwarte Toermalijn armband heeft een mooie betekenis. Volgens velen hebben edelstenen een bijzondere kracht. Geef je armband een mooie intentie mee en draag je armband elke dag. Zo word je er telkens aan herinnerd en word je tegelijkertijd beschermd door de energie van deze bijzondere steen.

Zwarte Toermalijn Hanger

Met een Hanger van Toermalijn Zwart heb je de energie van deze zwarte steen altijd dicht op de huid en bij je hart. Zo zouden de magische krachten van Zwarte Toermalijn je op elk moment beschermen tegen negatieve gedachten en energie van buitenaf.

Zwarte Toermalijn Kralen

Ben jij een echte creatieveling of zet je gewoon liever je eigen sieraden in elkaar? Dan zijn de Zwarte Toermalijn edelsteen kralen echt iets voor jou! De losse kralen verkrijgbaar in verschillende maten: 4, 6, 10 en 12 mm. Zo ben je altijd verzekerd van een prachtig resultaat dat bij jou past. Bovendien zijn de stenen goed te combineren met andere!

Zwarte Toermalijn Ruw

Ruwe Zwarte Toermalijn is een natuursteen in zijn natuurlijke staat. Hij is dus onbewerkt, waardoor de originele lijnen en vormen blijven behouden. Sommige gebruikers kiezen bewust voor ruwe edelstenen en kristallen. Deze krijgen vaak een mooi plekje in huis. Doordat er weinig tot geen mensenwerk in zit, zou je zoveel mogelijk van de oorspronkelijke energie van de steen voelen.

Zwarte Toermalijn Kopen bij Spiru

Schörl is er in vele soorten en maten. Zo heb je gepolijste varianten om op het lichaam te gebruiken of kun je Ruwe Edelstenen kopen voor een opstelling. Ga je de zwarte steen gebruiken tegen straling en spanning? Dan is Orgoniet misschien iets voor je. Je kunt zelfs speciale Orgonite Piramides Kopen met Zwarte Toermalijn erin. Deel jouw Zwarte Toermalijn ervaringen met ons!

Meer Beschermende Edelstenen

Ben je op zoek naar meer aardende, beschermende edelstenen? Dan zijn de andere zwarte edelstenen wellicht een goede match voor jou! Heb je al eens gekeken naar Obsidiaan? Deze steen zou zelfinzicht geven en persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Ook zou hij je helpen om bagage uit het verleden op te ruimen. Hematiet steentjes zijn perfect om andere edelstenen van hun negatieve energie te ontdoen. Rookkwarts zou helpen ontspannen, loslaten en accepteren. Steengoede energie begint bij Spiru!