Zenvolle Sale | Korting tot -70% | Shop nu >

  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis Verzending vanaf €40
  • Unieke Producten uit 49 Landen
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis Verzending vanaf €40
Unieke Producten uit 49 Landen

Sterrenbeeld Weegschaal – Balans en Harmonie – Spiru

Door Marije 23 september 2020
Lezen werkt meditatief, ontspan 6 minuten met dit artikel.
2356 x

Sterrenbeeld Weegschaal houdt van balans, bemiddelen en bruggen bouwen. Wil jij meer weten over dit dierenriemteken? Ontdek het in deze blog!

Heb jij het Sterrenbeeld Weegschaal? Dan ben jij geboren tussen 23 september en 22 oktober. Wist je dat je een aantal kenmerken gemeen hebt met Margaret Thatcher, John Lennon en Desmond Tutu? Lees gauw verder om te ontdekken wat jullie verbindt!

Astrologische Betekenis Sterrenbeeld Weegschaal

De Weegschaal is het zevende teken van de dierenriem en wordt, net zoals het dierenriemteken Stier, geregeerd door de planeet Venus. Waar de aardse Stier een praktische blik heeft, gaat de luchtige Weegschaal all-in voor balans en harmonie. Stier richt zich op materiële bezittingen en vindt zijn comfort in lekker eten en stomme klusjes ontwijken. Volgens de astrologie is de Weegschaal kunstzinnig en intellectueel ingesteld en zoekt hij of zij comfort bij vrienden. Kunst en schoonheid worden erg gewaardeerd. Als jij Weegschaal bent, zie je er vast altijd picobello uit. Mooie sieraden, een gestylde outfit en een good hair day, daar worden Weegschalen vrolijk van!

Sterrenbeeld Weegschaal

Weegschaal Sterrenbeeld Eigenschappen Algemeen

Weegschalen streven naar balans in het leven en kiezen daarom meestal niet voor het een of het ander, maar vaak voor de gulden middenweg. Ook houd jij als Weegschaal van plezier, kunst, cultuur en schoonheid. Waarschijnlijk vind je het belangrijk om er verzorgd en aantrekkelijk uit te zien voordat jij de deur uit stapt! Weegschalen zijn zeer allergisch voor overhaaste beslissingen, omdat ze eerst alle voors en tegens af willen wegen voordat ze een beslissing nemen. Wat zij belangrijk vinden is rechtvaardigheid, vrede en gelijke rechten voor iedereen.

Eigenschappen Sterrenbeeld Weegschaal in Vriendschappen

Vriendschap is misschien wel een van de belangrijkste dingen voor deze social butterflies. Weegschalen worden vrienden met allerlei soorten mensen. Daarbij lijkt het wel alsof iedereen dol op ze is! Jij als Weegschaal bent vriendelijk, diplomatiek, loyaal, gul en hebt goede manieren, waardoor jij anderen snel op hun gemak stelt. Voor advies kunnen vrienden altijd bij je terecht. Je bent een goede luisteraar en weet als geen ander dat elke medaille een keerzijde heeft. Maar sta je als Weegschaal middenin een conflict? Dan hoeft een ander niet te verwachten dat je een kant kiest. Weegschalen zijn een en al vrede en kunnen daarom ook met bijna iedereen opschieten, al gaat dat soms ten koste van zichzelf. Het zijn echte bruggenbouwers! Let wel op dat je ook naar je eigen behoeften luistert en jezelf niet wegcijfert.

vriendengroep

Kenmerken Weegschaal Sterrenbeeld in de Liefde

De romantische Weegschaal is verliefd op de liefde en is niet graag alleen. Liefde geven en krijgen is erg belangrijk, daar leef je zo’n beetje van. Weegschalen moeten oppassen dat zij zichzelf niet verliezen in een relatie om de ander gelukkig te zien. Door jouw charmante en verleidelijke karakter, wind je mensen al snel om je vinger. Ondanks dat je waarschijnlijk graag flirt, ben je niet op zoek naar korte avontuurtjes. Jij gaat voor een serieuze en langdurige relatie en daarvoor ben je best bereid om wat langer te zoeken. Egoïstische mensen die geen rekening houden met anderen zijn een no-go en staan bovenaan jouw lijstje met afknappers.

Sterrenbeeld Weegschaal op het Werk

Mensen met Sterrenbeeld Weegschaal zijn fijne collega’s. Ze streven naar harmonie op de werkvloer en houden niet van roddelen. Weegschalen willen veel geld verdienen, maar ze willen niet te hard werken. Liever geen smerige klusjes of lange, stressvolle werkdagen. Dit betekent niet dat je lui bent, Weegschaal. Je houdt gewoon van luxe. Je bent op zoek naar een leuke baan die nooit als werk zal voelen. Veel acteurs, schrijvers, modellen en schilders zijn geboren onder het sterrenbeeld Weegschaal. Wel ben je bereid om nieuwe dingen te leren. Sommige mensen denken dat je naïef bent door je zachtaardige karakter en mooie verschijning. Wat zij niet weten, is dat jij een snelle en kritische denker bent en jouw ideeën kunt presenteren met een gouden strik. Knopen doorhakken is daarentegen niet jouw sterkste punt.

collega's aan tafel

Welk Sterrenbeeld past bij Weegschaal?

Weegschaal is bekend en berucht om de eigenschap het met alle sterrenbeelden te kunnen vinden. Ze zullen ook geen type hebben in liefde en relaties. Toch lijken er een paar goede matches te zijn, namelijk:

  • Tweelingen
  • Waterman
  • Leeuw

Weegschaal en Tweelingen

De perfecte match voor het teken Weegschaal is het Sterrenbeeld Tweeling. Dit teken is intelligent, grappig, spontaan en extravert en dat zijn eigenschappen die een Weegschaal graag ziet in een partner. Met Tweelingen is elke dag anders en een Weegschaal houdt ervan om positief verrast te worden. Deze twee luchttekens begrijpen elkaar heel goed en ook dat is iets waar een Weegschaal naar verlangt in een relatie.

Weegschaal en Waterman

Ook een relatie tussen Weegschaal en het andere luchtteken Waterman schijnt te werken. Twee intellectuele tekens vormen de basis van een sterke vriendschap. Met Waterman en Weegschaal gebeurt er altijd wel IETS. Ze beleven veel plezier met elkaar, maar ook met een boel vrienden. Waterman kan Weegschaal de wereld laten zien en Weegschaal leert Waterman hoe ze balans in hun leven brengen. Toch kan Waterman soms een iets te vrije ziel zijn in de ogen van Weegschaal.

Weegschaal en Leeuw

Sterrenbeeld Weegschaal en Sterrenbeeld Leeuw zijn beide loyaal en aanhankelijk. Weegschaal houdt van spontane dates, mooie bloemen, ontbijt op bed, noem het maar op. Leeuw weet hoe hij zijn partner verwent en kan daar zeker iets voor terug verwachten. Ook kan hij Weegschaal leren werken aan hun gevoel van eigenwaarde door ze op hun gemak te stellen en af en toe alleen te laten zijn. Door niet ieder moment in de schaduw van een ander te staan, zal Weegschaal zichzelf niet verliezen in de relatie. Hierdoor zal het zelfvertrouwen van Weegschaal groeien.

Weegschaal Edelsteen

Welke edelsteen hoort bij weegschaal? De Edelsteen voor Weegschaal heeft zachte kleuren die passen bij het hartchakra en zorgen voor harmonie, zoals de groene Jade of de lichtroze Rozenkwarts. Malachiet zou Weegschaal kunnen helpen keuzes te maken. Jaspis zou Weegschaal doelgerichter kunnen maken, eerlijk te kunnen zijn naar zichzelf en de hulpvaardigheid kunnen bevorderen.

Geboortesteen Weegschaal

Omdat elk teken in twee maanden geboren kan zijn, is er niet een Weegschaal geboortesteen. Voor de maand september is de geboortesteen Saffier, voor de Weegschalen van oktober is dat de Roze Toermalijn.

roze toermalijn met ruwe aquamarijn

Meer Sterrenbeelden en Astrologie

Ben je benieuwd naar de eigenschappen van de andere sterrenbeelden of wil jij leren je horoscoop te begrijpen? Wil je werken met de nieuwe maan of de volle maan? Hierover lees je alles in de blogs van Spiru!

Alle astrologie blogs bekijken

Herken jij je in de eigenschappen van de Weegschaal?

Laatste aanpassing op 11 juni, 2021 2:30 pm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50