• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Polychroom Jaspis

9 producten
Sfeerfoto's

Polychroom Jaspis Kopen

Polychroom Jaspis is een veelkleurige variant van de steensoort Jaspis. De steen kan verschillende kleuren bevatten zoals grijs, blauw, geel, oranje, rood, zwart en wit. Polychroom Jaspis wordt meestal gevonden op het eiland Madagaskar.

Polychroom Jaspis Werking volgens Kristalkenners

Volgens edelsteentherapeuten en andere kristalkenners heeft Polychroom Jaspis een positieve invloed op de fysieke gezondheid, in het bijzonder de weerstand, spijsvertering en geslachtsorganen. Emotioneel gezien wordt het mineraal geassocieerd met

  • moed
  • daadkracht
  • doorzettingsvermogen
  • assertiviteit
  • eerlijkheid
  • balans
  • behulpzaamheid
  • mentale helderheid

Bij deze Chakra’s Past Polychroom Jaspis

Yogi’s zien Jaspis als een bijzonder aardende steen die een goede band heeft met het onderste energiecentrum van het lichaam. Dit Eerste Chakra of Wortelchakra zou onder andere je overlevingsinstinct reguleren en een fysiek gevoel van veiligheid. Jaspis helpt volgens yogi’s om contact te maken met deze oerkracht in jezelf. Dat maakt het dus een echte Eerste Chakra Edelsteen!

De Relatie van Polychroom Jaspis met Reizen en Thuiskomen

Polychroom Jaspis wordt in veel spirituele tradities gezien als een steen die geschikt is om kosmische tripjes te begeleiden. Dat kunnen reizen naar andere werelden zijn, maar ook in de diepte van de eigen psyche. Vanwege het vermogen van Polychroom Jaspis om iemand te verankeren in zijn leven, zou hij gebruikers namelijk kunnen helpen trauma’s of Karma te verwerken. Vanwege deze kalme invloed geven liefhebbers het kristal bijvoorbeeld ook cadeau bij een verhuizing of om ruimtes comfortabel te maken voor nieuwe gebruikers.

Voor deze Sterrenbeelden Heeft Polychroom Jaspis Betekenis

Volgens astrologen heeft het Sterrenbeeld Maagd baat bij de vriendelijke vibes van Polychroom Jaspis. Het mineraal zou dit intelligente maar bescheiden teken namelijk helpen om zich zonder schaamte uit te spreken. De diepgravende Schorpioen zou juist baat hebben bij de verhelderende werking van Polychroom Jaspis. De veelkleurigheid van deze steen laat dit teken namelijk zien dat emoties en gedachten naast elkaar kunnen bestaan, zonder definitieve oplossing. Zo moedigt dit kristal het Sterrenbeeld Schorpioen aan om af en toe eens pauze te nemen!

Jaspis Shoppen bij Spiru

Bij Spiru vind je een uitgebreide collectie kleurrijke Jaspis. Zoek je bijvoorbeeld een exclusieve Polychroom Jaspis Bol of juist een symbolisch sieraad? In de shop kun je terecht voor verschillende varianten. Ben je benieuwd welke soorten Jaspis Spiru nog meer in huis heeft? Kijk dan eens bij het assortiment Breccie Jaspis, Bumblebee Jaspis, Dalmatiër Jaspis, Drakenbloed Jaspis, Luipaard Jaspis, Oceaan Jaspis en natuurlijk Rode Jaspis. Bovendien worden er herhaaldelijk soorten aan toegevoegd. Jouw nieuwe collectie kristallen shop je dus bij Spiru!