• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Zoisiet

8 producten
Sfeerfoto's

Zoisiet Kopen

Zoisiet is een mineraal met een glasachtige glans dat voorkomt in de kleuren groen, wit, geel, blauw, paars of roze. Blauwpaarse varianten worden Tanzaniet genoemd, terwijl de roze versie doorgaans Thuliet heet. Zoisiet is niet alleen een zeer gewaardeerde edelsteen, het materiaal wordt ook al eeuwen toegepast in alledaagse voorwerpen zoals kommen en bekers.

Zoisiet Werking volgens Kristalkenners

De groene Zoisiet staat onder edelsteen liefhebbers bekend als kristal van:

  • wilskracht
  • autonomie
  • inspiratie
  • transformatie

Daarnaast zou de rood met groene Robijn in Zoisiet werking hebben op de algehele vitaliteit. Door de aanwezigheid van Robijn in de steen, zouden de betekenissen van de groene Zoisiet bovendien een extra boost krijgen. Sommige kristalkenners raden zelfs aan een Robijn in Zoisiet ruw te kiezen, omdat ongepolijste stenen in vergelijking met gepolijste versies bijzonder veel power zouden hebben.

Deze Chakra’s Horen bij Zoisiet

Yogi’s verbinden groene stenen met het vierde energiepunt in het borstgebied. Dit zogeheten Hartchakra zou (zelf-)liefde, acceptatie en emotioneel evenwicht stimuleren. Zoisiet wordt door chakra kenners dan ook gezien als steen die balans brengt in het gevoelsleven en innerlijke kalmte bevordert. De groen met rode Robijn in Zoisiet zou daarentegen de moed geven om te handelen naar je hartewensen.

Voor deze Sterrenbeelden Draagt Zoisiet Edelsteen Betekenis

Volgens astrologen hoort de Zoisiet bij de actieve sterrenbeelden Ram en Maagd. De ondernemende Ram zou met deze steen viben omdat Zoisiet zijn onafhankelijkheid aanspreekt. De gemotiveerde Maagd is volgens astrologen altijd met ontwikkeling van zichzelf en anderen bezig. Zoisiet symboliseert groei en verandering, een ideale match dus! Robijn in Zoisiet past volgens kenners bij sterrenbeelden die in de zomer jarig zijn. Robijn zou namelijk de officiële Geboortesteen zijn van juli en daarom van de tekens Kreeft en Leeuw. Robijn in Zoisiet kan dus prima cadeau gegeven worden aan deze vrolijke vakantievierders!

Groene Juwelen Shoppen bij Spiru

In de collectie van Spiru vind je nog meer groene beauties voor in je verzameling zoals Jade, Groene Aventurijn, Groene Calciet, Malachiet, Mos Agaat, Peridoot en Smaragd. Deze optimistisch ogende mineralen staan in veel culturen voor moed, voorspoed, vruchtbaarheid en vitaliteit. Welke symbolische steen je ook zoekt, je nieuwe favoriet shop je bij Spiru!