• Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis Verzending vanaf €50
  • Unieke Producten uit 44+ Landen
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis Verzending vanaf €50
Unieke Producten uit 44+ Landen

Shungiet

Spiru Customer Service

Ontspannen bestellen bij Spiru!

4.829
bomen geplant
101.409
KG Co2 compensatie
Over ons
1 - 24 van 36 producten

Shungiet Kopen

Shungiet of Shungite is een grijs- tot zwartkleurige edelsteen. Er worden spirituele werkingen en helende krachten aan dit oeroude steentje toegekend. Hij zou namelijk een sterk afwerend effect hebben tegen straling en negatieve energie. Ook kun je shungiet kopen voor het maken van edelsteenwater, want de steen zou genezende kenmerken toevoegen aan vloeistof. Het is daarom een gewild stukje steen en in vele vormen verkrijgbaar. Denk aan grote ruwe brokken tot kleine hangers voor aan je mobiel!

Hier komt de Oeroude Shungiet Vandaan

Shungiet dankt zijn naam aan de streek Shun’ga in Karelië, Rusland. Wat dit steentje zo bijzonder maakt is zijn leeftijd. Er wordt namelijk beweerd dat het zo’n 2 miljard jaar oud zou zijn. Een inslag van een meteoriet – bestaande uit shungiet – vormde zich tot het grote Russische Onega meer. Sommige wetenschappers denken dat vanuit dit meer de eerste tekens van leven zijn ontstaan. Ook is het de enige plek waar deze steensoort gevonden kan worden.

Dit zijn de Spirituele Werkingen van Shungiet

Russen noemen Shungiet de steen van de troost. Shungiet zou namelijk krachtig beschermende en balancerende werkingen hebben. Zo wordt er gezegd dat het dragen van de steen helpt bij het verwerken van heftige emoties als verdriet en rouw. Dit zou meer ruimte geven voor positieve energie en dus rust en ontspanning.

Shungiet Kopen om Elektromagnetische Straling Tegen te Gaan

Net zoals mensen Zwarte Toermalijn Kopen om straling tegen te gaan, zijn er ook mensen die hiervoor Shungiet Kopen. Het zou namelijk alles wat niet in ons lijf of de ruimte thuishoort als een spons opnemen. Denk aan de elektromagnetische straling van telefoons, computers en televisies, maar ook vervuiling door bijvoorbeeld chemicaliën. Shungiet moet daarom wel vaak gereinigd worden, gebruik daarvoor de Edelstenen Reinigen methodes.

Dit Effect heeft Shungiet Water op het Lichaam

Shungiet water drinken is volgens velen goed voor de gezondheid, want de kwaliteit en zuiverheid van het vloeistof zouden ongekend hoog zijn. Het zou onder andere een antibacteriële werking hebben en het immuunsysteem versterken. Let er bij het Edelsteenwater Maken op dat de zwarte stenen kunnen afgeven, ook als ze gepolijst zijn!

Shungiet Kopen bij Spiru

Deze wijze steen kan je dus voor verschillende intenties benutten. Zo kun je volgens sommige mensen Edelstenen Piramides Kopen om straling tegen te gaan. Ook kun je volgens sommigen bijvoorbeeld Orgonite Schijven Kopen voor een dubbel absorberende werking door het neer te leggen bij apparatuur in huis. Liever de steen van de troost altijd bij je dragen? Dan kun je Knuffelstenen Kopen. Wil je een shungiet brouwseltje maken? Je kunt ook simpelweg een kant en klare drinkfles voor Edelsteen Water Kopen.

Orgonite Hanger Koperen Spiraal Ruitvorm Shungiet

Shungiet (of Shungit) is diepzwart of antraciet grijs en een koolstof variant. Dit laatste heeft sterk effect op zijn werking. Koolstof absorbeert zaken die ergens niet thuis horen. De stof wordt bijvoorbeeld gebruikt om water te zuiveren en het populaire Norit is een mooi voorbeeld van zuivering van het lichaam.

Shungiet is al eeuwen bekend in Rusland en werd daar ook voor het eerst gevonden. De naam komt van “Shunga”, een streek in Rusland en de eerste vindplaats van de steen. Het eerste kuuroord in Rusland werd in de 18e eeuw door tsaar Peter de Grote in deze streek gebouwd, omdat hij toen al op de hoogte was van het zuiverende en antibacteriële effect van Shungiet op water.

  • Shungiet beschermt tegen verschillende bronnen van straling en schadelijke invloeden.
  • De steen ontgift en reinigt het lichaam en zuivert ruimtes waar de steen wordt geplaatst.
  • Hij verbetert de de algehele gezondheid en weerstand.
1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50