• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
  • DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Sterrenbeeld Kreeft – Empatisch en Emotioneel

Door Marije 22 juni 2020
Lezen werkt meditatief, ontspan 8 minuten met dit artikel.
13079 x

Sterrenbeeld Kreeft? Dan ben jij geboren tussen 21 juni en 22 juli. Ontdek in deze blog wat er over jou in de sterren staat geschreven!

Blaas jij de kaarsjes uit tussen eind juni en eind juli? Dan is jouw sterrenbeeld Kreeft. Je hebt een krachtige persoonlijkheid die schuilgaat onder een rustig en koel schild. Met Kreeft is er altijd iets meer dan het oog kan zien. Benieuwd wat? Lees dan snel verder!

Astrologische Betekenis Sterrenbeeld Kreeft

Kreeft is het vierde teken van de dierenriem. Elk sterrenbeeld heeft een eigen planeet. De heerser van dit teken is de gevoelige, vrouwelijke Maan. Dit heeft tot gevolg dat ook Kreeft man vrouwelijke kanten heeft. Mensen met het Sterrenbeeld Kreeft zijn vaak erg zorgzaam en hebben een sterk moeder- of vadergevoel. De emotionele kant van het sterrenbeeld kan het rationele aspect nog wel eens overheersen. Andere eigenschappen die met dit teken in verbinding staan, zijn: loyaal, intuĆÆtief, liefdevol, beschermend, doelbewust, romantisch, huiselijk, trouw, zorgzaam, eerlijk, fantasierijk, sympathiek, emotioneel en warm.

sterrenbeeld kreeft

Algemene Eigenschappen Sterrenbeeld Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft is dus het meest zorgzame teken binnen de dierenriem. Als Kreeft kun jij je goed inleven in een ander. Je hebt een sterke intuĆÆtie en het kan zelfs zo zijn dat je hoogsensitief bent voor de behoeftes van een ander. Mensen met het sterrenbeeld Kreeft zijn vaak huiselijk en trekken zich thuis graag terug. Hun huis en gezin geeft hun een warm en veilig gevoel en ze doen dan ook hun best om hun eigen plekje te maken. Toch kun je als kreeft ook erg sociaal zijn, ondanks dat je op het eerste gezicht verlegen en afstandelijk overkomt. Het kan ook zijn dat je ineens bang kunt worden voor de kleinste dingen en dat je humeur uit het niets omslaat. Kreeft kind kan slecht tegen kritiek en kan worden overspoeld door emoties.

Kreeft Sterrenbeeld in de Vriendschap

Een Kreeft is meestal een levenslange vriend die je kunt vertrouwen. Ze dragen vrienden in hun hart en vinden het daarom niet noodzakelijk om vaak te communiceren. Jouw zorgzame karakter zorgt ervoor dat je graag naar verhalen van vrienden luistert en voor ze klaar staat. Een ander helpen geeft jou bovendien het gevoel nodig te zijn. Zelf zul jij je diepste gevoelens niet snel op tafel leggen. Tegelijkertijd ben je onzeker en zul je iemand anders niet snel om een gunst vragen. Als je dit wel doet, zul je dit op een omslachtige manier doen. Verder ben je vriendelijk en loyaal, maar als het iemand lukt om toch over jouw grenzen heen te gaan, dan zul je dit niet snel vergeten.

Bekijk onze Kreeft collectie

Dit zijn de Kreeft Sterrenbeeld Eigenschappen op het Werk

Als je iemand met het sterrenbeeld Kreeft aanneemt, kun je rekenen op een loyale werknemer. Ze doen erg hun best als ze gemotiveerd zijn. Bij gebrek aan plezier kun jij soms wel vluchten in je fantasierijke gedachten. Zodra jij je echter verbonden voelt op het werk, zet jij je volledig in en zorg je voor een aanstekelijk positieve houding bij je collegaā€™s. Jouw sterke intuĆÆtie, gevoeligheid en intelligentie in combinatie met jouw doorzettingsvermogen kunnen jou ver laten komen. Met jouw taaie en veerkrachtige karakter bied jij tegenslagen het hoofd. Veel Kreeften werken graag in de zorg, als psycholoog of slaan de creatieve weg in.

Kreeft Sterrenbeeld Kenmerken in de Liefde

Als Kreeft kun je moeite hebben om mensen te vertrouwen. Je vindt het lastig om over je gevoelens te praten en je aan iemand te binden. Voordat jij een relatie aangaat, wil je iemand eerst goed leren kennen. Luchtige en oppervlakkige romances zijn niets voor jou. Zodra jij je eenmaal aan iemand hebt blootgegeven, ben je het liefste elke minuut van de dag samen. Je bent dan ook zeer trouw en gaat er helemaal voor. Je hebt veel liefde te geven en laat jouw partner dan ook graag bijzonder voelen. Kreeften hebben zelf ook behoefte aan affectie en om zich geliefd te voelen. Als je het hart van een Kreeft breekt, dan zal het lang duren voordat ze hun leven weer op orde hebben.

kreeft liefde

Welk Sterrenbeeld Past bij Kreeft?

Schorpioen en Vissen zijn de tekens die bij het kreeft sterrenbeeld passen. Net als Kreeft zijn Vissen dromerige, emotionele tekens die volledig op kunnen gaan in de liefde. De romantische Vissen zou bij wijze van spreken elke dag wel een liefdesgedicht voor de Kreeft kunnen schrijven. Het complexe karakter van Vissen past goed bij de verzorgende Kreeft. Ook Schorpioen-Kreeft kan een goede match zijn. Deze relatie heeft iets poƫtisch en spiritueels. Ze verlangen naar binding en zoeken een partner die voor altijd bij ze wil blijven. De Schorpioen is een tikje bezitterig en jaloers. Kreeft vindt dit geen probleem, maar juist ontzettend romantisch.

Bekijk onze Sterrenbeelden collectie

Maansteen Kreeft

Net als Sterrenbeeld Kreeft, is de Maansteen sterk verbonden met de maan en daarmee met de vrouwelijke energie. Daarom zou deze steen de intuĆÆtie van de Kreeft bevorderen, vruchtbaarheid stimuleren en een kalmerende werking kunnen hebben op de emoties. Ook zou de steen helpen bij menstruele klachten. Verder regeert de Kreeft over o.a. de slokdarm en de maag en daarmee over de spijsvertering. Maansteen is geschikt voor de Kreeft, omdat het een positieve werking zou hebben op de spijsvertering.

Meer Edelstenen Sterrenbeeld Kreeft

Niet alleen Maansteen is een geschikte Kreeft Edelsteen. Anderen edelstenen voor Kreeft zijn:

Chalcedoon Steen Sterrenbeeld Kreeft

De Chalcedoon staat bekend als een steen met een zachte energie die zou werken op het keelchakra. Dit betekent dat hij Kreeft zou kunnen helpen bij het uiten van behoeftes en gevoelens. Ook zou deze steen de drager sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief en open kunnen maken. Volgens gebruikers heeft de steen een positief effect op het zelfvertrouwen van mensen met teken Kreeft.

Labradoriet Kreeft Steen

Labradoriet zou een goede edelsteen voor Kreeft kunnen zijn. Deze heeft een beschermend karakter en zou ervoor kunnen zorgen dat je de gevoelens van een ander minder snel oppikt. Hij zou je kracht en energie geven om dichtbij jezelf te blijven. Daarnaast zou hij je creativiteit ook kunnen bevorderen.

Rozenkwarts Kreeft Edelsteen

De Rozenkwarts zou werken op het vierde chakra, ook wel het hartchakra genoemd. Hierdoor zou je ontvankelijker worden naar jezelf en anderen. Dit zou Kreeft bijvoorbeeld kunnen helpen bij zelfliefde of nare jeugdtraumaā€™s- en herinneringen. Door een rozenkwarts te dragen, zou je de schoonheid in jezelf en de wereld om je heen meer kunnen waarderen.

Opaliet Steen Kreeft

Opaliet zou het hoofd helder kunnen maken en Kreeften harmonie kunnen geven. Volgens gebruikers stabiliseert deze steen stemmingswisselingen en brengt hij rust op moeilijke momenten. Opaliet zou helpen ontspannen en een positieve werking hebben op het humeur.

Carneool Edelsteen voor Kreeft

De Carneool zou de Kreeft kunnen helpen te aarden. Hierbij zou het Kreeft kunnen helpen om het verleden los te laten en te leven in het hier en nu. Omdat hij zou werken op het wortelchakra, zou hij het zelfvertrouwen kunnen geven om voor jezelf op te komen. Verder is de werking van Carneool activerend, motiverend en verwarmend.

Citrien Edelsteen Kreeft

Citrien zou het zelfvertrouwen van Kreeft een boost kunnen geven en een positieve invloed kunnen hebben op de creativiteit van de Kreeft. Als de Kreeft blijft hangen in het negatieve, kan de Citrien helpen om hem of haar de situatie met een positieve blik te bekijken.

Geboortesteen Kreeft

De Kreeft geboortesteen voor juni is Maansteen, die voor extra verbinding met de maan, intuĆÆtie en vrouwelijke energie kan zorgen. Daarnaast zou het gevoelens kunnen kalmeren. De geboortesteen van juli is de prachtige Robijn, die zou kunnen helpen bij wilskracht.

Bekijk al onze Edelstenen

maansteen geboortesteen hanger juni

Kreeft Spiritueel

Omdat je als Kreeft graag je eigen plekje maakt, zou het niet verkeerd zijn om je Huis te Reinigen met Salie. Ook Feng Shui en een altaar zouden je hierbij kunnen helpen. Mindfulness kan helpen om niet in het verleden, maar in het hier en nu te leven. Mediteren zou helpen om af en toe tot rust te komen.

zen altaar honingraat

Meer Astrologie bij Spiru

Ben je geĆÆnteresseerd in astrologie? Dan is jouw horoscoop begrijpen een eitje voor jou. Wellicht is ook een volle maan ritueel iets voor jou, of gebruik je de nieuwe maan regelmatig in jouw voordeel. Verder lees je op onze inspiratiepagina alles over andere sterrenbeelden, zoals:

Kun jij je herkennen in wat de sterren over je zeggen?

Laatste aanpassing op 10 mei, 2023 1:33 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *