• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Intuïtie

1 - 24 van 787 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Intuïtie

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Intuïtie is het vermogen om iets te begrijpen of te weten zonder bewuste redenering. Het wordt ook wel ons onderbuikgevoel genoemd. Intuïtie kan worden beïnvloed door eerdere ervaringen, emoties en onderbewuste processen.

Welke steen voor intuïtie

Er zijn verschillende edelstenen die worden geassocieerd met intuïtie, of die je intuïtie zouden kunnen helpen vergroten. Voorbeelden zijn:

  • Amethist
  • Lapis Lazuli
  • Fluoriet
  • Seleniet
  • Maansteen

Amethist

De eerste intuïtie edelsteen is Amethist. Deze steen staat bekend om haar kalmerende energie en zou vaak worden gebruikt om de geest te verhelderen en spiritueel inzicht te bevorderen. Amethist zou kunnen helpen om intuïtieve vermogens te versterken en een dieper begrip van innerlijke wijsheid te ontwikkelen.

Lapis Lazuli

Een andere edelsteen voor intuïtie vergroten is Lapis Lazuli. Deze helderblauwe edelsteen zou al eeuwenlang worden gebruikt voor spirituele doeleinden en wordt vaak geassocieerd met wijsheid, intuïtie en innerlijke visie. Lapis Lazuli zou kunnen helpen bij het openen van het derde oog chakra, dat in verbinding staat met je intuïtie en spiritueel inzicht.

Fluoriet

Fluoriet staat bekend om haar beschermende en zuiverende eigenschappen. De edelsteen zou kunnen helpen bij het versterken van je intuïtie en het helder maken van geest, waardoor je beter in staat zou kunnen zijn om bepaalde signalen en boodschappen op te pikken. Je zou Fluoriet ook kunnen gebruiken tijdens het mediteren of om de energie van andere edelstenen te versterken.

Seleniet

Seleniet is een prachtige en krachtige edelsteen die vaak wordt geassocieerd met zuiverheid, helderheid en spirituele groei. Hoewel Seleniet niet direct bekend staat om het stimuleren van intuïtie zoals sommige andere stenen, kan Seleniet een waardevol hulpmiddel zijn bij het bevorderen van een heldere geest en innerlijke rust, wat op haar beurt intuïtieve inzichten kan vergroten.

Maansteen

Maansteen is een prachtige edelsteen die vaak wordt geassocieerd met vrouwelijke energie, intuïtie en emotionele balans. De steen staat bekend om haar zachte, kalmerende energie die verbonden is met de maan en de cycli van de natuur. Van oudsher wordt maansteen beschouwd als een krachtige steen voor het bevorderen van intuïtie en het versterken van de band met het onderbewuste.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Intuïtie en innerlijke balans gaan hand in hand. Kijk daarom ook eens bij onze edelstenen voor balans. Als je je geaard voelt in je lijf, zou je beter naar je intuïtie kunnen luisteren. Daarom zouden onze edelstenen voor aarden je kunnen helpen.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!