• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Geur

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Anti-Straling

1 - 24 van 465 producten
Sfeerfoto's

Steen tegen Straling

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Een edelsteen tegen straling zou – zoals het al aangeeft – bescherming bieden tegen straling.

Anti Straling Steen

Als je bezorgd bent over de blootstelling aan straling, is het belangrijk om bepaalde maatregelen te nemen, zoals het verminderen van blootstelling aan bronnen van straling, zoals: mobiele telefoons, computers en andere elektrische apparaten. Volgens sommige mensen zouden bepaalde edelstenen beschermende eigenschappen kunnen hebben en deze gebruiken als amuletten of talismannen tegen straling. Een aantal edelstenen die soms genoemd worden in combinatie met straling zijn:

  • shungiet
  • orgonite
  • zwarte toermalijn

Shungiet

Een edelsteen tegen straling telefoon zou shungiet kunnen zijn. Deze steen zou elektromagnetische straling kunnen verminderen van bijvoorbeeld telefoons, computers en televisies. Shungiet is dan ook een favoriete steen om bij apparatuur te leggen of op een mobiele telefoon te bevestigen. Ook is dit zwarte kristal een bekend ingrediënt voor edelsteenwater, omdat hij vloeistof zou zuiveren. Op zoek naar een zwarte steen tegen straling van telefoons en andere apparaten? Dan zou je shungiet kunnen gebruiken.

Zwarte Toermalijn tegen straling

Eén van de stenen tegen straling in huis die wordt gebruikt is Zwarte Toermalijn. Zwarte Toermalijn of Schörl is voor veel mensen een onmisbaar instrument om met energie te werken. Deze zwarte steen staat namelijk bekend om zijn magnetische kwaliteit. Toermalijn absorbeert volgens kenners spanning uit zijn omgeving en zou zo beschermen tegen negatieve energie. Je vindt de zwarte edelsteen dan ook vaak in de buurt van tv’s, laptops of andere apparaten met straling. Gebruikers proberen op die manier negatieve lading in de lucht te neutraliseren.

Orgonite

Een andere zwarte edelsteen tegen straling is Orgonite. Orgonite is een materiaal dat bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. Het kan in verschillende vormen worden gegoten. Orgoniet wordt gebruikt in energiewerk omdat het volgens gebruikers negatieve energie omzet in positieve kracht.

Volgens voorstanders van orgonite zou de combinatie van organische en anorganische materialen in orgonite apparaten negatieve energie aantrekken en omzetten in positieve energie. Sommige mensen gebruiken orgonite voor doeleinden zoals het verbeteren van mentale helderheid, het bevorderen van betere slaap en het verminderen van de effecten van elektromagnetische straling. Desalniettemin blijft orgonite populair onder sommige individuen die geïnteresseerd zijn in alternatieve genezingspraktijken en holistische benaderingen van welzijn.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!