• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Kracht

1 - 24 van 594 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Kracht

Op zoek naar een steen die kracht geeft? Of wil je een dierbare een edelsteen voor kracht en energie geven? Bij Spiru heb je verschillende opties voor steen kracht. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Welke steen geeft kracht

De labradoriet is een steen die kracht geeft, voornamelijk innerlijke kracht. De steen zou je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf, waardoor je positiever zou kunnen denken. Ook zou de steen je creativiteit kunnen stimuleren en je meer in contact laten zijn met je onderbewuste. Met een labradoriet hanger of labradoriet ring draag je deze kracht altijd dicht bij je.

Meer Stenen die kracht geven

  • Labradoriet
  • Carneool
  • Granaat
  • Lapis Lazuli
  • Onyx
  • Agaat
  • Robijn

Carneool

Een carneool is goede steen die voornamelijk lichamelijke kracht zou kunnen geven. De steen zou je kunnen helpen aarden en dat je steviger in je schoenen komt te staan. Carneool zou je daarnaast vrolijker kunnen maken en opbeurend kunnen werken. Ook werkt de steen op de doorbloeding in je lichaam, vandaar dat het een goede steen voor lichamelijke kracht zou kunnen zijn.

Granaat

Op de vraag ‘welke steen staat voor kracht’, is ook de granaat een hele goede optie. De steen zou er namelijk voor kunnen zorgen dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt verbeterd. Granaat wordt ook wel de steen van de hartstocht genoemd. Ze zou blokkades en remmingen kunnen oplossen en je wilskracht versterken. Granaat zou je vrolijk kunnen maken en je zin in het leven kunnen geven. Ook geeft de steen je doorzettingsvermogen om niet bij de pakken neer te zitten.

Edelstenen op Werking bij Spiru

Naast krachtige edelstenen, hebben we meerdere edelstenen op werking in ons assortiment. Zo hebben we onder andere edelstenen voor liefde, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor zelfvertrouwen en edelstenen voor geluk.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!