• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Waarheid

1 - 24 van 272 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Waarheid

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Over het algemeen kan de waarheid worden gezien als datgene wat overeenkomt met de werkelijkheid. Maar dit hangt natuurlijk af van de context en overtuigingen. Zo zou je jouw waarheid kunnen creëren of de waarheid kunnen achterhalen met behulp van edelstenen.

Edelsteen voor Waarheid

Er zijn verschillende edelstenen voor de waarheid, waaronder:

  • Lapis Lazuli
  • Saffier
  • Aquamarijn
  • Turkoois

Lapis Lazuli

De Lapis Lazuli edelsteen wordt ook wel de steen van de Vriendschap genoemd en wordt geassocieerd met waarheid, wijsheid en inzicht. De steen zou je in staat maken om beter te kunnen communiceren, en zo kom je natuurlijk achter de waarheid of achter een bepaalde waarheid voor jezelf. Lapis Lazuli zou vaak worden gebruikt om de geest te verhelderen en de waarheid te onthullen.

Saffier

Saffier zou bekend staan om haar kalmerende eigenschappen. Daarnaast zouden spirituele beoefenaars van oudsher saffier gebruiken in meditaties of rituelen die gericht zijn op het vinden van innerlijke waarheid, het ontwikkelen van helderheid van denken en het verkrijgen van inzicht in spirituele vraagstukken. Het dragen van saffier of het gebruik ervan tijdens spirituele praktijken kan dienen als een symbolische herinnering om op zoek te gaan naar waarheid en wijsheid in het leven.

Aquamarijn

De lichtblauwe edelsteen Aquamarijn staat bekend om haar zuiverende eigenschappen. De steen wordt veelal geassocieerd met open communicatie, wat kan helpen bij het uiten van de waarheid op een duidelijke en eerlijke manier.

Turkoois

Turkoois wordt al lang beschouwd als steen van de bescherming van wijsheid. De steen zou staan voor waarheid, evenwicht en communicatie, wat je zou kunnen helpen bij het vinden en het leven naar jouw innerlijke waarheid. Daarnaast zou Turkoois vaak gebruikt worden om het Keelchakra te ondersteunen, welke is gekoppeld aan het vermogen om op een eerlijke en waarheidsgetrouwe manier te communiceren.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Naast letterlijke rust zoals we hierboven hebben besproken, hebben we verschillende opties voor steen rust en balans. Deze vind je bij onze edelstenen voor balans. Naast edelstenen voor rust en balans, denken we dat edelstenen om te aarden ook goed in jouw straatje zullen passen. Geef ook je zelfvertrouwen een boost met onze edelstenen voor zelfvertrouwen. Nog niet genoeg positieve vibes? Kijk dan eens bij onze edelstenen voor geluk. Er is altijd een steen die bij je past.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!