• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Positiviteit

1 - 24 van 555 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Positiviteit

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Positiviteit verwijst naar een mentale houding, stemming of manier van denken die gericht is op het zien van het goede in situaties, mensen en het leven in het algemeen.

Welke Steen staat voor Positiviteit

Er zijn verschillende edelstenen die worden geassocieerd met positiviteit en het bevorderen van een optimistische mindset. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Citrien
  • Tijgeroog
  • Aventurijn
  • Bergkristal
  • Rozenkwarts

Citrien

Citrien staat bekend als de Steen van de Zon vanwege haar heldere en zonnige energie. Citrien is de steen die wordt geassocieerd met vreugde, optimisme en overvloed. Ze zou dan ook goed kunnen helpen bij het verlichten van negatieve gedachten en het bevorderen van een positieve kijk op het leven.

Tijgeroog

De steen Tijgeroog zou bekend staan om zijn beschermende eigenschappen en geassocieerd worden met moed, zelfvertrouwen en positieve energie. Tijgeroog zou ook veel worden gebruikt bij taken waar concentratie vereist is, zoals studeren of werken. Bij spannende situaties zou Tijgeroog je meer daadkracht kunnen geven en helpen bij het nemen van beslissingen. Het kan helpen bij het versterken van de wilskracht en het bevorderen van een gevoel van optimisme.

Aventurijn

Aventurijn zou de Steen van de Kansen zijn, en zou daarmee voor geluk en voorspoed staan. Aventurijn zou kunnen helpen met aantrekken van positieve energie en het creëren van een gevoel van optimisme en welzijn. De steen zou kalmerend en beschermend werken en een positieve werking op het gevoel van geluk en ontspanning hebben.

Bergkristal

Bergkristal zou volgens kenners bekendstaan om haar zuiverende eigenschappen en heldere, harmonieuze en positieve energie. Bergkristal zou kunnen helpen bij het verhelderen van de geest en een positief gevoel bevorderen. Hij zou je energieveld kunnen beschermen tegen negatieve straling van telefoons en computers, maar ook tegen negatieve energie van mensen om je heen. De steen zou zuiverend en kalmerend kunnen werken en je in harmonie en balans kunnen brengen.

Rozenkwarts

Een andere steen voor positiviteit is de Rozenkwarts. Naast verdriet, zoals eerder genoemd, wordt rozenkwarts geassocieerd met liefde, compassie en positieve emoties. Het wordt niet voor niets de Steen van de Liefde genoemd. Rozenkwarts zou kunnen helpen bij het bevorderen van innerlijke vrede en positiviteit.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Positiviteit en succes zouden je kunnen helpen bij het behalen van persoonlijke en zakelijke doelen. Kijk daarom ook eens bij onze edelstenen voor succes. Voor een portie geluk kun je terecht bij onze edelstenen voor geluk.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!