• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Motivatie

1 - 24 van 635 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen voor Motivatie

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Motivatie is de innerlijke kracht of drive die een persoon aanzet tot actie en doelen stelt. Het kan worden gezien als de reden achter het gedrag van een persoon, en het varieert van persoon tot persoon en van situatie tot situatie. Motivatie kan worden aangewakkerd door verschillende factoren, zoals persoonlijke waarden, doelen, beloningen, externe druk of intrinsieke interesse.

Welke steen voor motivatie?

Er zijn verschillende edelstenen die je motivatie zouden kunnen opkrikken. Voorbeelden daarvan zijn:

  • Carneool
  • Citrien
  • Tijgeroog
  • Robijn
  • Granaat

Carneool

Carneool staat bekend om haar energieke en motiverende eigenschappen. De edelsteen zou kunnen helpen bij het stimuleren van creativiteit, moed en doorzettingsvermogen, wat kan bijdragen aan het vergroten van motivatie. Carneool zou je kunnen helpen bij de motivatie voor het bedenken van nieuwe ideeën, obstakels overwinnen en doelen te bereiken!

Citrien

Citrien wordt ook wel de Steen van Geluk genoemd en staat voor positieve energie en succes. Citrien zou ook kunnen helpen om creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren. Dit zou je kunnen inspireren om nieuwe ideeën te verkennen en nieuwe benaderingen te vinden om doelen te bereiken, wat je motivatie kan vergroten!

Tijgeroog

Welke edelsteen geeft doorzettingsvermogen? De Tijgeroog! Deze edelsteen wordt namelijk geassocieerd met vastberadenheid, focus en het versterken van wilskracht. Tijgeroog zou kunnen helpen om innerlijke conflicten te overwinnen en het zelfvertrouwen te vergroten, wat motivatie zou kunnen versterken.

Robijn

Robijn staat bekend om haar krachtige energie die passie, moed en motivatie zouden stimuleren. Een gevoel van vastberadenheid en vastbeslotenheid zouden kunnen worden vergroot, waardoor je gemotiveerd zou blijven om je doelen na te streven. Robijn zou ook kunnen helpen om je zelfvertrouwen te versterken en zelfrespect te vergroten. Wanneer je zelfvertrouwen hebt, ben je waarschijnlijk meer geneigd om uitdagingen aan te gaan en je doelen met vertrouwen na te streven.

Granaat

Granaat edelsteen zou worden geassocieerd met vitaliteit, doorzettingsvermogen en passie. De steen zou kunnen helpen om je energie te versterken en motivatie te vergroten, vooral in situaties waar een beetje volharding nodig is. Granaat zou je helpen om moeilijke tijden te doorstaan en vol te houden, zelfs wanneer je obstakels tegenkomt op het pad naar het bereiken van je doelen.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Gemotiveerd je doelen behalen? Daar heb je vertrouwen voor nodig. Kijk daarom ook eens bij onze edelstenen voor vertrouwen. Met onze edelstenen voor positiviteit erbij, ga jij het helemaal maken.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!