• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Vertrouwen

1 - 24 van 466 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Vertrouwen

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Vertrouwen is een essentieel aspect van menselijke relaties en interacties. Het is de overtuiging dat iemand of iets betrouwbaar, eerlijk, bekwaam en oprecht is. Vertrouwen omvat een gevoel van geloof, zekerheid en veiligheid in de intenties, woorden en acties van anderen, maar ook van jezelf!

Edelsteen voor Vertrouwen

Er zijn verschillende edelstenen die worden geassocieerd met vertrouwen, waaronder:

  • Tijgeroog
  • Bergkristal
  • Carneool
  • Robijn
  • Sodaliet

Tijgeroog

Tijgeroog wordt beschouwd als een krachtige steen die het vertrouwen, moed en zelfvertrouwen kan vergroten. Het wordt vaak gebruikt door mensen die behoefte hebben aan een extra dosis vastberadenheid en assertiviteit in hun leven. De energie van tijgeroog wordt geassocieerd met de zonnevlechtchakra, het energiecentrum dat verantwoordelijk is voor zelfvertrouwen en persoonlijke kracht. Het dragen van een tijgeroog kan helpen om angsten te overwinnen, besluitvaardigheid te vergroten en een gevoel van innerlijke zekerheid te bevorderen.

Bergkristal

Bergkristal is een zuiverende steen die bekend staat om haar versterkende eigenschappen. Zo kan Bergkristal helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en het bevorderen van innerlijke kracht en stabiliteit. Bergkristal staat bekend om zijn vermogen om de geest te verhelderen en mentale helderheid te bevorderen. Wanneer de geest helder is, kunnen twijfels en angsten verminderen, waardoor het gemakkelijker wordt om vertrouwen te hebben in jezelf en anderen. Een goede edelsteen vertrouwen en loslaten, dus.

Carneool

Carneool is een edelsteen die wordt geassocieerd met moed, motivatie en vitaliteit. De steen kan helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en het overwinnen van angsten en twijfels. Wanneer je moedig bent, durf je risico’s te nemen en uit je comfortzone te stappen, wat kan leiden tot een groter gevoel van vertrouwen in jezelf en je capaciteiten.

Robijn

Robijn staat bekend als de steen van passie en energie. Robijn zou kunnen helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en het bevorderen van een gevoel van vastberadenheid en daadkracht. Dit is een perfecte edelsteen kracht en vertrouwen! Daarnaast wordt Robijn geassocieerd met fysieke en emotionele kracht. Het kan helpen bij het vergroten van moed en vastberadenheid, wat kan leiden tot een groter gevoel van vertrouwen in jezelf en je capaciteiten.

Sodaliet

Sodaliet is een edelsteen die bekend staat om zelfvertrouwen, zelfexpressie en intuïtie. De steen zou kunnen helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en balans. Omdat Sodaliet wordt geassocieerd met zelfexpressie en communicatie, kan de steen helpen bij het vergroten van het vermogen om je gedachten en gevoelens effectief uit te drukken. Dit kan op haar beurt weer leiden tot een groter gevoel van vertrouwen in jezelf en je relaties met anderen.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Versterk je power extra met onze edelstenen voor kracht en edelstenen voor positiviteit! En wedden dat jij nog succesvoller wordt met onze edelstenen voor succes?

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!