• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Verdriet

1 - 24 van 725 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Verdriet

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Edelstenen kunnen worden gebruikt voor hun mogelijke helende eigenschappen, en zouden op die manier kunnen helpen bij emotioneel verdriet. Verdriet zou verlicht kunnen worden en emotioneel welzijn zou kunnen worden bevorderd.

Welke edelsteen bij Verdriet

Er zijn verschillende edelstenen die je zouden kunnen ondersteunen bij verdriet, zoals:

  • Rozenkwarts
  • Amethist
  • Seleniet
  • Maanssteen
  • Aquamarijn

Rozenkwarts

Rozenkwarts staat bekend als de Steen van de Liefde. Deze roze steen zou je kunnen helpen bij het openen van je hartchakra, waardoor je toegankelijker zou kunnen worden naar jezelf en anderen. Het is een goede edelsteen bij verdriet, omdat je je verdriet beter zou kunnen loslaten wat emotionele genezing kan bevorderen.

Amethist

Een andere edelsteen voor verdriet zou Amethist kunnen zijn. Amethist edelsteen zou een kalmerende werking hebben en innerlijke rust kunnen bevorderen. Daarnaast zou de steen kunnen helpen bij het verlichten van stress, angst en verdriet. Amethist heeft volgens veel mensen een positief effect op mentale vermogens en zou dus voornamelijk invloed hebben op het hoofd. De steen zou objectief denken kunnen stimuleren en zou daarom kunnen helpen bij het nemen van afstand en scheppen van helderheid.

Seleniet

Seleniet staat bekend om haar zuiverende eigenschappen en zou vaak worden gebruikt om negatieve energie te verwijderen. De steen zou kunnen helpen om een gevoel van kalmte en vrede te bevorderen, waardoor de steen van goede toegevoegde waarde kan zijn bij het verwerken van verdriet. Seleniet is een steen die je telkens zou helpen om de zonnige kant van dingen in te zien. Volgens liefhebbers is het een steen die je helpt positief te denken en je vrolijk te maken. Ook zou seleniet helpen trauma’s te verwerken. Je kunt het zien als een edelsteen die verdriet opneemt.

Maansteen

Een andere edelsteen voor edelsteen voor verwerking verdriet is Maansteen. Maansteen zou worden geassocieerd met emotionele balans en intuïtie. De steen zou kunnen helpen bij het loslaten van emotionele spanningen en het bevorderen van een gevoel van sereniteit. Je emoties zouden meer in balans worden gebracht en je zou een tevreden gevoel kunnen ervaren. Ook zou je aangespoord kunnen worden om gevoelens zoals lusteloosheid en eenzaamheid aan te pakken. Een goede edelsteen verdriet verwerken, dus.

Aquamarijn

Een andere edelsteen tegen verdriet is Aquamarijn. Aquamarijn zou bekend staan om haar kalmerende energie en zou vaak geassocieerd worden met rust en helderheid. Het is een goede edelsteen rouw verdriet, omdat de steen een gevoel van vrede kan bevorderen. De steen zou je oprecht, eerlijk, tolerant, vrolijk en ontspannen maken en je helpen met ‘in de flow’ komen. De steen zou voor een heldere geest zorgen als je verward bent en je zelfexpressie bevorderen.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Het hebben van verdriet is een emotioneel proces. Naast ondersteuning bij verdriet vind je bij ons edelstenen voor loslaten. Bescherm jezelf en je energie met onze edelstenen voor bescherming. Je komt weer met beide benen op de grond met onze edelstenen om te aarden.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!