• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
  • DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek iets leuks voor jezelf of een ander tussen onze Bestsellers šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Angst

1 - 24 van 1238 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen tegen Stress en Angst

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Een edelsteen angst zou volgens kenners voor bepaalde ontspanning kunnen zorgen, spanning kunnen verminderen en een gevoel van innerlijke rust
kunnen creƫren. Een edelsteen tegen angst zou in verschillende vormen van alternatieve geneeskunde en therapieƫn kunnen worden gebruikt.

Edelsteen voor Angst

Er zijn verschillende steen tegen angst opties. Een aantal belangrijke bespreken we hieronder:

  • Amethist
  • Rozenkwarts
  • Aquamarijn
  • Lapis Lazuli
  • Citrien

Amethist

Amethist heeft volgens veel mensen een positief effect op mentale en spirituele vermogens. De steen zou volgens kenners vaak worden gebruikt om stress te verminderen en om een gevoel van kalmte te bevorderen. Amethist zou kunnen helpen bij het loslaten van negatieve gedachten en spanningen. Amethist volgens veel tradities ook kunnen helpen bij het nemen van afstand en scheppen van helderheid.

Rozenkwarts

Rozenkwarts zou bekend staan om haar kalmerende energie, die kan helpen bij het verminderen van angst en bevordering van liefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts wordt dan ook wel de Steen van de Liefde genoemd. De steen wordt vaak gebruikt om emotionele wonden te helen en een gevoel van innerlijke vrede te bevorderen. De roze steen zou het gemakkelijker maken om jezelf te accepteren, compassie te tonen naar jezelf toe en om liefde te ontvangen.

Aquamarijn

De steen Aquamarijn zou veelal geassocieerd worden met rust en kalmte, waardoor het een goede edelsteen tegen angst en paniek zou kunnen zijn. Volgens kenners heeft Aquamarijn een kalmerend effect op de geest en helpt het bij het verhelderen van emoties. Doordat hoop, optimisme en inspiratie zouden toenemen, zou ook het humeur verbeteren met het dragen van of werken met deze edelsteen.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli zou een gevoel van innerlijke vrede en harmonie kunnen bevorderen. De steen wordt door kenners gebruikt om het hoofd helder te houden en een emotionele balans te creƫren. Daarnaast staat deze steen bekend als de Steen van de Vriendschap. Lapis Lazuli zou je namelijk aanmoedigen om oprecht te zijn, waardoor vriendschapsrelaties en communicatie zouden worden versterkt.

Citrien

Citrien wordt vaak geassocieerd met vreugde en positiviteit door haar gele kleur. Daarom zou de steen kunnen helpen bij het verlichten van stress en een gevoel van optimisme kunnen opwekken. Daarnaast is citrien een verwarmende steen, die een gunstige invloed zou hebben op energie, levensvreugde en moed.

Edelsteen Angst en Depressie

Een goede edelsteen tegen angst en depressie zou Amazoniet kunnen zijn. Amazoniet is een steen die balans zou brengen bij heftige emoties zoals angst, verdriet en rouw. Amazoniet wordt ook wel de Steen van de Moed genoemd. De edelsteen versterkt het vertrouwen om angst voor confrontatie of een hard oordeel van anderen van je af te schudden. De steen zou kunnen helpen om negatieve emoties en zorgen te verminderen en zou een positieve werking kunnen hebben op je gemoedstoestand tijdens een depressie. Daarnaast zou Amazoniet je kunnen stimuleren om vanuit je hart te communiceren, zodat je beter over je angst(en) zou kunnen praten.

Edelsteen Sociale Angst

Je kunt Lepidoliet gebruiken om je bewust te worden van angstige gedachten en van de triggers ervan. Ben je bang om naar buiten te gaan? Ben je bang om je onder de mensen te begeven? En door welke gebeurtenissen wordt dat veroorzaakt? Met een Lepidoliet in je handen zou je je bewuster kunnen worden van je angst, waardoor je de angst beter los zou kunnen laten.

Edelsteen Paniekaanvallen

Een edelsteen tegen angstaanvallen is Turkoois. Turkoois heeft een sterke helende werking die je tot innerlijke rust zou kunnen brengen. De steen kun je koppelen aan het keelchakra, wat staat voor communicatie en zelfexpressie en een einde zou kunnen maken aan zelfsabotage. Turkoois zou je daarom goed kunnen helpen loslaten en verder gaan. Daarnaast is Turkoois een goede steen om te dragen als je kampt met depressie, stemmingswisselingen en paniekaanvallen. De steen zou naast kalmte ook bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf bieden.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Naast edelstenen tegen angst hebben we ook edelstenen om te aarden, zodat je met beide benen op de grond blijft staan. Ook kun je je zelfvertrouwen een boost geven met onze edelstenen voor zelfvertrouwen! Of creƫer meer geluk met onze edelstenen voor geluk. Er is altijd een steen die bij je past.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!