• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Rust

1 - 24 van 1171 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Rust

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Rust kan wijzen op een pauze, ontspanning of wat tijd nemen voor jezelf om te herstellen van stress, vermoeidheid of druk. Het is belangrijk om rust te nemen voor het behoud van je eigen welzijn.

Edelsteen voor Rust

Er zijn verschillende edelsteen rust en balans opties, zoals:

  • Amethist
  • Lapis Lazuli
  • Aquamarijn
  • Rozenkwarts
  • Seleniet
  • Howliet

Amethist

De eerste edelsteen rust balans is Amethist. Amethist staat bekend om haar kalmerende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met rust en ontspanning. Houd bijvoorbeeld een amethist vast tijdens een rustgevende meditatiesessie om een dieper gevoel van ontspanning en rust te bereiken. De kalmerende energie van de steen kan helpen om de geest te kalmeren en innerlijke vrede te bevorderen.

Lapis Lazuli

De diepblauwe edelsteen innerlijke rust Lapis Lazuli wordt al eeuwenlang gebruikt wegens haar kalmerende eigenschappen. De steen staat bekend om het bevorderen van innerlijke rust en vrede, evenals het stimuleren van helderheid van denken. Je kunt Lapis Lazuli bijvoorbeeld gebruiken tijdens het schilderen, schrijven of andere creatieve hobby’s om een gevoel van rust en inspiratie te bevorderen. Een goede edelsteen voor innerlijke rust en creativiteit.

Aquamarijn

Een andere blauwe edelsteen voor rust in je hoofd is Aquamarijn. Met haar zachte blauwe kleur staat Aquamarijn bekend als de steen van rust en kalmte. Deze steen zou kunnen helpen om gevoelens van stress en angst te verminderen, en het gevoel van sereniteit bevorderen. Dit is een erg goede edelsteen voor emotionele balans.

Rozenkwarts

De Rozenkwarts edelsteen staat bekend als de Steen van de Liefde, maar ook als een kristal voor innerlijke rust. De steen kan helpen bij het bevorderen van gevoelens van vrede en harmonie, zowel met jezelf als met anderen. Je kunt Rozenkwarts gebruiken als onderdeel van je selfcare routine en om jezelf te helpen genezen van emotionele wonden en trauma’s. De liefdevolle energie van rozenkwarts kan je ondersteunen bij het loslaten van negatieve emoties en het omarmen van zelfacceptatie en liefde. Het is een goede steen voor innerlijke rust.

Seleniet

Seleniet is een goede edelsteen voor rust en zelfvertrouwen. Deze witte, doorschijnende steen staat bekend om haar kalmerende energie en wordt vaak gebruikt bij meditatie om een gevoel van vrede en rust te bevorderen. Je kunt Seleniet vasthouden tijdens momenten van stress of angst om je te helpen kalmeren en gronden. Seleniet kan helpen om negatieve energieën te absorberen en een gevoel van vrede en kalmte te bevorderen.

Howliet

Howliet staat bekend als een kristal voor rust, vanwege haar kalmerende energie. Deze steen wordt dan ook vaak gebruikt om angst en stress te verminderen. Ook is het letterlijk een steen die rust geeft, omdat Howliet kan helpen bij het bevorderen van een diepe en rustgevende slaap. Je kunt een Howliet steen onder je kussen of op je nachtkastje leggen om een rustgevende sfeer in je slaapkamer te bevorderen, om hopelijk een goede nacht tegemoet te gaan! Het is een goede edelsteen voor rust en balans.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

De waarheid en vertrouwen staan naast elkaar. Als iemand de waarheid spreekt, vertrouw je diegene meer. Als jij vertrouwt op je eigen kunnen, zul je meer naar je eigen waarheid gaan leven. Kijk daarom eens bij onze edelstenen voor vertrouwen.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!