• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek iets leuks voor jezelf of een ander tussen onze Bestsellers 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Zelfacceptatie

1 - 24 van 660 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Zelfacceptatie

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Zelfacceptatie is jezelf aanvaarden, zowel de positieve als negatieve aspecten van wie je bent. Het gaat om het herkennen van je eigen waarden, overtuigingen, emoties, lichaamsbeeld, talenten en tekortkomingen, zonder te streven naar perfectie of vergelijking met anderen.

Edelstenen voor Zelfacceptatie

Er zijn verschillende edelstenen kunnen zorgen voor meer zelfacceptatie, zoals:

  • Rozenkwarts
  • Aquamarijn
  • Aventurijn
  • Tijgeroog
  • Maansteen

Rozenkwarts

Rozenkwarts staat bekend om haar kalmerende energie en wordt geassocieerd met liefde, compassie en zelfliefde. De steen zou kunnen helpen om een gevoel van zelfacceptatie en innerlijke vrede te bevorderen. Rozenkwarts wordt niet voor niets de Steen van de Liefde genoemd! Rozenkwarts edelsteen wordt ook vaak gebruikt om het hartchakra te openen en in balans te brengen, waardoor je jezelf gemakkelijker kunt accepteren en van jezelf kunt houden.

Aquamarijn

Aquamarijn is volgens edelsteenkenners een steen met kalmerende en verhelderende eigenschappen. De edelsteen zou kunnen helpen om negatieve gedachten los te laten en een gevoel van zelfacceptatie en openheid te bevorderen. Aquamarijn kan ook helpen om zelfvertrouwen op te bouwen. Door meer zelfvertrouwen te hebben, kun je jezelf beter accepteren en geloven in je eigen capaciteiten en waardigheid.

Aventurijn

Aventurijn zou kunnen helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en een positief zelfbeeld te bevorderen, wat essentieel is voor zelfacceptatie. Aventurijn wordt geassocieerd met optimisme en positiviteit. Door een positieve kijk te hebben op jezelf en het leven in het algemeen, kun je een gezondere houding ontwikkelen ten opzichte van jezelf en meer openstaan voor zelfacceptatie.

Tijgeroog

Tijgeroog staat bekend om haar beschermende energie en wordt geassocieerd met moed, kracht en zelfvertrouwen. De steen zou kunnen helpen om zelftwijfel te overwinnen en een gevoel van eigenwaarde te versterken. Door jezelf te verbinden met de energie van tijgeroog, kun je leren om jezelf te accepteren als de sterke en veerkrachtige persoon die je bent, ongeacht eventuele tegenslagen of uitdagingen.

Maansteen

Maansteen staat bekend om haar kalmerende energie en wordt geassocieerd met vrouwelijke energie en intuïtie. De steen zou kunnen helpen om emotionele balans te bevorderen en een dieper begrip naar jezelf toe te ontwikkelen. Door emotioneel in balans te zijn, kun je jezelf gemakkelijker accepteren en vriendelijk zijn voor je eigen gedachten en gevoelens.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Zelfacceptatie en positiviteit staan hand in hand. Kijk daarom ook eens bij onze edelstenen voor positiviteit. Hopelijk kunnen onze edelstenen voor geluk iets doen aan je geluksgevoel!

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!