• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Yogamat Dikte

Yogamat Lengte

Ringmaat

Merk

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Succes

1 - 24 van 314 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen voor Succes

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Hebben van succes is voor iedereen anders. Voor de één betekent het professioneel succes, en voor de ander heeft het meer betrekking op persoonlijke groei en vervulling. Edelstenen kunnen worden gebruikt om de verschillende aspecten van succes te ondersteunen.

Edelsteen Succes

Er zijn verschillende edelsteen geluk en succes opties, zoals:

  • Tijgeroog
  • Carneool
  • Citrien
  • Pyriet
  • Aventurijn

Tijgeroog

Tijgeroog wordt vaak geassocieerd met moed, zelfvertrouwen en het nemen van risico’s, allemaal belangrijke eigenschappen die kunnen bijdragen aan succes in verschillende aspecten van het leven. Tijgeroog zou ook veel worden gebruikt bij taken waar concentratie vereist is, zoals studeren of werken. Bij spannende situaties zou Tijgeroog je meer daadkracht kunnen geven en helpen bij het nemen van beslissingen.

Carneool

Carneool wordt beschouwd als een steen van motivatie, doorzettingsvermogen en creatieve energie. Het kan helpen bij het stimuleren van actie en het nastreven van doelen, wat kan bijdragen aan succes op professioneel en persoonlijk gebied. De steen maakt je scherp, geconcentreerd en doelgericht. Een perfecte steen voor succes, dus!

Citrien

Citrien wordt geassocieerd met welvaart, overvloed en succes in financiële zaken. Het wordt vaak gebruikt om positieve energieën aan te trekken en financiële doelen te ondersteunen. Volgens kenners maakt de steen creatief en bevordert hij de zelfexpressie. De steen zou geluk, voorspoed, succes en rijkdom aantrekken.

Pyriet

Pyriet zou een sterk aardende steen zijn, die je volgens kenners met beide voeten op de grond zet. De steen zou je een sterk inzicht kunnen geven in je eigen drijfveren. Volgens kenners is Pyriet de steen van de manifestatie, omdat hij zou helpen actie te ondernemen en om overvloed in je leven aan te trekken. De steen zou geluk en kansen aantrekken!

Aventurijn

Aventurijn kent vele verschillende kleuren. Over het algemeen zou Aventurijn worden geassocieerd met geluk, voorspoed en succes. De steen zou kunnen helpen om kansen te herkennen en positieve energieën aan te trekken. Aventurijn zou aanzetten tot het stellen van doelen en het uitvoeren hiervan. De activerende steen zou besluitvaardigheid, assertiviteit, doorzettingsvermogen en daadkracht stimuleren, wat uiteindelijk weer voor succes zal kunnen zorgen.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Vastbesloten om je doelen te behalen en succesvol te zijn? Daar heb je natuurlijk focus concentratie voor nodig! Kijk daarom eens bij onze stenen voor concentratie. Voor een portie geluk kun je terecht bij onze edelstenen voor geluk.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!