• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Yogamat Dikte

Yogamat Lengte

Ringmaat

Merk

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Ontspanning

1 - 24 van 1286 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Ontspanning

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Ontspanning is een toestand van fysieke en mentale rust en kalmte. Het is een staat waarin spanning en stress worden verminderd, waardoor het lichaam en de geest kunnen herstellen. Ontspanning kan op verschillende manieren worden bereikt, bijvoorbeeld: fysieke ontspanning, emotionele ontspanning, mentale ontspanning en herstel en vernieuwing. Ontspanning is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid en welzijn.

Welke edelsteen tegen spanning?

Er zijn verschillende edelstenen die het gevoel van rust, kalmte en ontspanning kunnen bevorderen en een gevoel van spanning kunnen verminderen. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Amethist
  • Lapis Lazuli
  • Sodaliet
  • Rozenkwarts
  • Bergkristal

Amethist

Amethist staat bekend om haar kalmerende energie en zou vaak worden gebruikt om stress en angst te verminderen. De edelsteen zou kunnen helpen om de geest te kalmeren en een gevoel van innerlijke rust te bevorderen. Het is een goede steen om te gebruiken om wat meer ontspannen te raken. Leg bijvoorbeeld een amethist edelsteen in je woonkamer of gebruik een amethist tijdens het mediteren.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli wordt volgens kenners geassocieerd met sereniteit en innerlijke vrede. De edelsteen zou kunnen helpen om de geest te kalmeren en negatieve gedachten los te laten, waardoor plaats wordt gemaakt voor ontspanning en kalmte. Door open te staan en je te verbinden met de energie van Lapis Lazuli, zou je een dieper gevoel van vrede kunnen ervaren, zelfs tijdens uitdagende omstandigheden.

Sodaliet

Sodaliet is een steen die kalmte en stabiliteit zou kunnen bevorderen. De edelsteen zou emotionele spanning kunnen helpen verminderen en een gevoel van rust en harmonie creëren. Sodaliet kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens en het bevorderen van een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het dragen of gebruiken van deze steen kan helpen om emotionele spanning los te laten en een gevoel van ontspanning te bevorderen.

Rozenkwarts

Rozenkwarts wordt ook wel de Steen van de Liefde genoemd. De edelsteen straalt een zachte, geruststellende energie uit, wat kan helpen om liefde en compassie naar jezelf toe te laten. Er ontstaat een gevoel van innerlijke rust en tevredenheid, wat weer bij kan dragen aan een ontspannend gevoel.

Bergkristal

Bergkristal is volgens de edelstenentherapie een zeer krachtige, zuiverende en verhelderende edelsteen. Negatieve energie kan met behulp van deze edelsteen worden gezuiverd, wat ontspanning en kalmte kan bevorderen in hoofd en lichaam.

Welke edelsteen bij overspannen zijn?

Alle bovengenoemde edelstenen zou je bij overspannenheid kunnen gebruiken. Alle stenen zouden kunnen zorgen voor vermindering van stress, het bevorderen van ontspanning en het herstellen van emotioneel evenwicht.

Je zou Aquamarijn nog aan het lijstje kunnen toevoegen. Aquamarijn staat bekend om haar kalmerende en verhelderende eigenschappen. De edelsteen zou kunnen helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van helderheid van geest en emotionele balans.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Ontspanning en rust zijn erg belangrijk voor zowel emotioneel als fysiek welzijn. Ze lijken zelfs naast elkaar te staan. Kijk daarom ook eens bij onze edelstenen voor rust. Daarnaast is innerlijke balans erg belangrijk om te kunnen ontspannen. Voel je spanning in je lijf, dan kun je immers niet goed ontspannen. Neem daarom eens een kijkje bij onze edelstenen voor balans.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!