• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Eenzaamheid

1 - 24 van 861 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Eenzaamheid

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Eenzaamheid is een ervaring waarin je een verbondenheid of contact met anderen ervaart. Je kunt je geïsoleerd, leeg, verdrietig of betekenisloos in relaties voelen. Eenzaamheid kan je zowel fysiek als emotioneel ervaren, zelfs wanneer je omringd bent door mensen.

Welke edelsteen bij Eenzaamheid

Hoewel edelstenen geen directe oplossing bieden voor eenzaamheid, zijn er verschillende stenen die kunnen worden gebruikt om een beetje emotionele ondersteuning en een gevoel van verbondenheid te ervaren. Voorbeelden daarvan zijn:

  • Rozenkwarts
  • Maansteen
  • Amethist
  • Aquamarijn
  • Turkoois

Rozenkwarts

Rozenkwarts is één van de meest bekende edelstenen voor liefde en genezing. Ze wordt niet voor niets de Steen van de Liefde genoemd. Rozenkwarts wordt geassocieerd met het openen van je hartchakra en het stromen van de liefde, zowel naar anderen als naar jezelf. Rozenkwarts wordt vaak gebruikt voor emotionele genezing en het loslaten van pijn uit het verleden. Door het dragen van rozenkwarts, zou je een kalmerende en helende energie kunnen voelen, die je kan helpen bij het verlichten van gevoelens van eenzaamheid.

Maansteen

Maansteen staat voor vrouwelijke energie en emotionele balans. De edelsteen zou kunnen helpen bij het verzachten van gevoelens van angst en onzekerheid, die kunnen zorgen voor jouw eenzame gevoel. Net als rozenkwarts wordt maansteen soms geassocieerd met het bevorderen van zelfliefde en zelfacceptatie. Door een gevoel van eigenwaarde en zelfcompassie te bevorderen, kan maansteen je helpen om meer comfortabel en tevreden te zijn met jezelf, ook als je alleen bent.

Amethist

Amethist zou ook een passende edelsteen tegen eenzaamheid kunnen zijn. Deze steen staat bekend om haar kalmerende en beschermende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust, wat op haar beurt kan helpen bij het omgaan met gevoelens van eenzaamheid.

Aquamarijn

Aquamarijn is een edelsteen die wordt geassocieerd met communicatie en het loslaten van emotionele blokkades. De steen zou je kunnen helpen bij het uiten van emoties en het openstellen voor nieuwe verbindingen, wat je kan helpen bij het overwinnen van eenzaamheid.

Turkoois

Turkoois zou staan voor bescherming en vriendschap. De edelsteen zou kunnen helpen bij het bevorderen van sociale connecties en een gevoel van verbondenheid met anderen. Turkoois wordt vaak gezien als een beschermende steen die negatieve energie kan afweren en een gevoel van veiligheid en bescherming kan bieden. Door dit gevoel van bescherming kunnen mensen zich minder eenzaam voelen, zelfs als ze alleen zijn.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Eenzaamheid is een vervelend gevoel. Wil je je meer verbonden voelen met jezelf en met de mensen om je heen? Misschien dat onze edelstenen voor verbondenheid je zouden kunnen helpen.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!