• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Dromen

1 - 24 van 271 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Dromen

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Dromen zijn beelden, gedachten, sensaties en emoties die zich voordoen in de geest tijdens de slaap. Ze kunnen variëren van eenvoudige beelden tot complete verhalen en kunnen verschillende emoties bevatten. Dromen zouden vaak worden gezien als een weerspiegeling van onze innerlijke gedachten, angsten, verlangens en herinneringen. Ze kunnen dienen als een middel om onverwerkte emoties te verwerken, inspiratie te bieden of om te gaan met problemen uit het dagelijks leven. In sommige culturen worden dromen ook beschouwd als boodschappen van het onderbewustzijn, het hogere zelf of zelfs spirituele gidsen.

Droom Edelsteen

Er zijn verschillende edelstenen die je kunnen helpen om je dromen te herinneren, überhaupt te dromen of het bevorderen van levendige dromen. Een aantal daarvan zijn:

  • Amethist
  • Lapis Lazuli
  • Seleniet
  • Apatiet
  • Maansteen

Amethist

Amethist wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van heldere en rustgevende dromen. Deze edelsteen staat namelijk bekend om haar kalmerende en beschermende eigenschappen, die je zouden kunnen helpen bij het ontspannen van de geest en een diepe slaap. Veel mensen gebruiken amethist als hulpmiddel om de kwaliteit van hun dromen te verbeteren en om meer inzicht te krijgen in hun onderbewuste.

Lapis Lazuli

Een andere droom betekenis edelsteen is Lapis Lazuli. De steen zou namelijk vaak worden gebruikt door mensen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van hun dromen en het ontwikkelen van meer bewustzijn tijdens het dromen. Edelsteenkenners geloven dat Lapis Lazuli kan helpen bij het stimuleren van dromen en het bevorderen van helderheid tijdens het dromen, omdat Lapis Lazuli onze intuïtie zou aanwakkeren.

Seleniet

Seleniet wordt vaak geassocieerd met rust, kalmte en het zuiveren van energieën. Sommige mensen geloven dat Seleniet ook kan helpen bij het verbeteren van dromen. Seleniet wordt vaak gebruikt in combinatie met meditatie of ontspanningstechnieken voor het slapengaan om een diepere staat van rust en kalmte te bereiken. Dit kan helpen om de geest te kalmeren en de kwaliteit van de slaap te verbeteren, waardoor dromen mogelijk levendiger of betekenisvoller worden.

Apatiet

Apatiet wordt gezien als een steen die de verbinding met het onderbewuste kan versterken en kan helpen bij het ontwikkelen van meer bewustzijn tijdens het dromen. De steen zou vaak worden gebruikt door mensen die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van lucide dromen, waarbij ze zich bewust zijn van het feit dat ze dromen en soms zelfs controle kunnen uitoefenen over de loop van hun dromen.

Maansteen

Maansteen is een edelsteen die vaak wordt geassocieerd met de maan en vrouwelijkheid. De edelsteen wordt beschouwd als een krachtige steen voor intuïtie, emotionele balans en spirituele groei. Veel mensen geloven dat Maansteen zou kunnen helpen bij het versterken van de verbinding met de droomwereld en het bevorderen van levendige, intuïtieve dromen. Maansteen wordt veel gedragen als sieraad of onder het kussen gelegd om de slaapkwaliteit te verbeteren en om verrijkende dromen te ervaren.

Edelsteen dromen Onthouden

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je je dromen niet meer kunt herinneren. Dat is jammer, want dromen kunnen je heel veel vertellen! Je zou barnsteen onder je kussen of op je nachtkastje kunnen leggen. Barnsteen zou vaak worden gebruikt om spirituele verbinding te versterken. Veel mensen geloven dat barnsteen ervoor kan zorgen dat je je dromen beter kunt herinneren bij het ontwaken.

Edelsteen dromen kind

Droomt jouw kind tijdens het slapen? Je zou een Sodaliet edelsteen op het nachtkastje of onder het kussen kunnen leggen. Sodaliet staat bekend om haar kalmerende en stabiliserende energie, en wordt vaak gebruikt om emotionele balans te bevorderen. Het kan helpen bij het verminderen van angst en spanning die de slaap van een kind kunnen verstoren, en bij het bevorderen van rustige en aangename dromen.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Meer rust overdag, beter slapen ‘s avonds? Kijk eens bij onze edelstenen voor rust. Innerlijke rust en emotionele balans ervaar je met onze edelstenen voor balans.
.
Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!