• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Liefde

1 - 24 van 598 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Liefde

Een liefdes edelsteen kopen? Liefde komt in vele maten, is voor iedereen anders en kan op vele manieren worden gegeven en ontvangen. Of je nou een steen voor liefde koopt of een steen voor zelfliefde, bij Spiru ben je aan het juiste adres.

Edelsteen van de liefde

Rozenkwarts is de ultieme liefdessteen. Ze wordt niet voor niets de ‘Steen van de Liefde’ genoemd. De steen zou namelijk werking hebben op affectie, hartstocht, genegenheid en toewijding. De oude Grieken dachten namelijk dat het roze kristal op aarde gebracht was door de godin van de liefde. Daarom stond het steentje in teken van Aphrodite. Geef jij jouw geliefde of jezelf een rozenkwarts ring of een rozenkwarts ketting? Dan zou de liefde altijd voelbaar zijn.

Edelsteen Zelfliefde

Daarnaast zou rozenkwarts goed kunnen helpen bij het ontwikkelen van zelfliefde en compassie. Ze zou het gemakkelijk maken jezelf te accepteren, compassie te tonen naar jezelf toe en om liefde te ontvangen. Het is de perfecte edelsteen onvoorwaardelijke liefde en edelsteen voor zelfliefde, zowel voor jezelf als voor anderen!

Andere Edelsteen voor Liefde

  • Smaragd
  • Robijn
  • Seleniet
  • Kunziet
  • Thuliet
  • Opaal

Edelstenen op Werking bij Spiru

Naast onze liefdes edelstenen hebben we meerdere edelstenen in ons assortiment, ieder met hun eigen specifieke werking. Zo hebben we edelstenen voor geluk, edelstenen voor kracht, edelstenen voor zelfvertrouwen en edelstenen voor vriendschap.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!