• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Vriendschap

1 - 24 van 491 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Vriendschap

Je vriendschap bezegelen met een vriendschap edelsteen? Er is geen mooiere manier om je dankbaarheid voor de vriendschap uit te drukken dan met een bijzondere steen. Bij Spiru vind je de allermooiste edelstenen voor in je collectie.

Edelsteen voor Vriendschap

Lapis Lazuli is de ultieme Vriendschapssteen. Bezegel je vriendschap met een Lapis Lazuli hanger of Lapis Lazuli armband. De steen zou eigenschappen zoals behulpzaamheid en zorgzaamheid kunnen bevorderen. De steen zou je kunnen helpen om eerlijk en oprecht te zijn, en innerlijke rust bevorderen. Lapis Lazuli zou daarom een positief effect kunnen hebben op liefdesrelaties en vriendschappen. Ook zou deze steen ervoor kunnen zorgen dat je meer vanuit je eigen authenticiteit durft te leven.

Meer Vriendschap Edelsteen

  • Rozenkwarts
  • Aventurijn
  • Malachiet
  • Rhodoniet
  • Smaragd
  • Watermeloen Toermalijn

Malachiet

De malachiet edelsteen zou staan voor vreugde en avontuur. Daarnaast zou de groene steen je kunnen helpen bij het durven vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Malachiet zou je rechtvaardig, verstandig, leergierig en nieuwsgierig kunnen maken. Ook zou de steen je kunnen helpen bij het doorbreken van vastgeroeste denkpatronen en denkwijzen, en kunnen helpen om blokkades op te heffen.

Aventurijn

Aventurijn zou kalmerend en beschermend werken, en een positieve werking op je geluksgevoel kunnen hebben. De steen zou je geduldiger, positiever, toleranter en empathischer maken. Ook zou de steen een boost voor je creativiteit kunnen zijn! Aventurijn zou je kunnen helpen om je emoties in balans te krijgen.

Edelstenen op Werking bij Spiru

Naast edelstenen voor vriendschap hebben we meerdere edelstenen op specifieke werking in ons assortiment. Zo hebben we ook edelstenen voor liefde, edelstenen voor kracht, edelstenen voor zelfvertrouwen en edelstenen voor geluk.