• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
  • DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek onze meest populaire producten šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Geur

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Balans

1 - 24 van 855 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Rust en Balans

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Een edelsteen voor rust en balans zou kalmerend kunnen werken, emotionele stabiliteit kunnen bevorderen en voor fysieke ontspanning kunnen zorgen.

Edelsteen Balans

Er zijn verschillende soorten edelsteen voor emotionele balans opties, zoals:

  • Seleniet
  • Bergkristal
  • Amethist
  • Fluoriet
  • Aventurijn
  • Calciet

Seleniet

Seleniet staat bekend om haar zuiverende eigenschappen en zou vaak worden gebruikt om negatieve energieƫn te verwijderen. Seleniet zou je helpen de zonnige kant van dingen te zien en je vrolijk maken. Daarnaast zou seleniet je kunnen helpen rust en balans te vinden, je kunnen helpen om controle over jezelf te houden en kalmte te bewaren.

Bergkristal

Bergkristal zou zuiverend en kalmerend kunnen werken en wordt dan ook vaak gebruikt bij edelstenentherapie en meditaties. Ook staat Bergkristal bekend om haar verhelderende eigenschappen, waardoor deze vaak wordt gebruikt om mentale blokkades op te heffen. Bergkristal zou volgens kenners een goede steen kunnen zijn om energieƫn in een ruimte en in het lichaam in balans te brengen en te harmoniseren.

Amethist

De paarse steen Amethist staat bekend om haar kalmerende en ontspannende eigenschappen. Amethist zou kunnen helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en harmonie. Daarnaast zou deze steen rust en balans en objectief denken kunnen stimuleren. Amethist helpt volgens veel tradities daarom bij het nemen van afstand en scheppen van helderheid.

Fluoriet

Fluoriet staat bekend om zijn harmoniserende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om rust en stabiliteit te bevorderen, zowel mentaal als emotioneel. De edelsteen zou je bij de kern kunnen brengen, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen op meerdere vlakken. Het mineraal zou inzicht kunnen geven in beperkende gedrags- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens, en zou emotioneel stabiliserend werken. Een goede edelsteen emotionele balans, dus!

Aventurijn

Aventurijn zou bekend staan om haar kalmerende en harmoniserende eigenschappen die kunnen helpen bij het in balans brengen van emoties. Het kan angst verminderen, stress verlichten en een gevoel van innerlijke rust bevorderen. Aventurijn zou je geduldiger, positiever, toleranter en empathischer kunnen maken. Hierdoor zou het negatieve gevoelens als woede, ergernis en irritaties verminderen.

Calciet

Calciet staat bekend om haar kalmerende en ontspannende energie. De steen zou kunnen helpen stress te verminderen, angst te verlichten en een gevoel van innerlijke rust bevorderen. Calciet zou vaak gebruikt worden voor emotionele heling vanwege het vermogen om emotionele blokkades op te heffen en negatieve emoties te verzachten. De edelsteen kan helpen bij het loslaten van oude pijnen en het bevorderen van emotionele genezing en balans.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Naast edelstenen voor rust en balans, denken we dat edelstenen om te aarden ook goed in jouw straatje zullen passen. Geef ook je zelfvertrouwen een boost met onze edelstenen voor zelfvertrouwen. Nog niet genoeg positieve vibes? Kijk dan eens bij onze edelstenen voor geluk. Er is altijd een steen die bij je past.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!