• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Geluk

1 - 24 van 319 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Geluk

Een geluks edelsteen kan voor iedereen anders zijn. Het kunnen zakstenen zijn om bij je te dragen, maar ook edelstenen met positieve symbolen of boodschappen erop. Bij de ene persoon brengt een edelsteen kracht en doorzettingsvermogen, en bij een ander persoon brengt een edelsteen geluk en voorspoed. Je kunt ook een edelsteen die geluk brengt cadeau geven aan een dierbare. Om welke reden je ook een steen voor geluk wilt kiezen, bij Spiru ben je aan het juiste adres.

Welke edelsteen staat voor geluk?

De edelsteen geluk bij uitstek is citrien. Deze vrolijke steen zou geluk en voorspoed in je leven brengen. Daarnaast zou citrien ook voor de zomer en de zon staan. Citrien zou je creativiteit naar boven halen en je zelfexpressie bevorderen. Ga je voor citrien sieraden? De mooie gele kleur zal je laten stralen! Meer weten over edelsteen voor geluk? We hebben er meer in ons assortiment.

Welke Edelstenen brengen geluk?

Er zijn verschillende edelstenen die geluk brengen. Natuurlijk is het kiezen van een edelsteen erg persoonlijk en is het maar net wat jij nodig hebt en aantrekt. Welke steen brengt geluk? We hebben een aantal op een rijtje gezet:

  • Pyriet
  • Maansteen
  • Tijgeroog
  • Dolomiet
  • Moldaviet
  • Moqui marbles

Edelstenen op Werking bij Spiru

Op de vraag welke edelsteen brengt geluk, zijn zoals je hebt gezien meerdere edelstenen mogelijk. Naast onze collectie van stenen die geluk brengen, hebben we edelstenen voor liefde, edelstenen voor kracht, edelstenen voor zelfvertrouwen en edelstenen voor vriendschap.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!