• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
  • DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Veiligheid

1 - 24 van 166 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Veiligheid

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Veiligheid verwijst naar de staat of toestand van vrij zijn van gevaar, risico of schade. Het is een fundamentele menselijke behoefte en omvat verschillende aspecten van bescherming en welzijn, zowel op fysiek, emotioneel, sociaal als psychologisch niveau. Zo kun je je veilig voelen in de energie van een ander, je veilig voelen omdat iemand fysiek groot en sterk is en een veilige haven zijn voor iemand op emotioneel vlak.

Edelstenen voor Veiligheid

Er zijn verschillende edelstenen voor veiligheid, zoals:

  • Tijgeroog
  • Agaat
  • Zwarte Toermalijn
  • Hematiet

Tijgeroog

Tijgeroog wordt beschouwd als een beschermende steen die kracht, moed en stabiliteit bevordert. Het zou vaak worden gebruikt als talisman tegen negatieve energieƫn om een gevoel van veiligheid te creƫren. Ook zou Tijgeroog een gevoel van zelfverzekerdheid kunnen bevorderen. Daardoor zou het je kunnen helpen om je veiliger te voelen in bepaalde situaties.

Agaat

Agaat wordt veelal geassocieerd met stabiliteit, bescherming en harmonie. De steen wordt vooral geassocieerd met het bevorderen van emotionele stabiliteit en veiligheid. Het kan helpen bij het kalmeren van emoties, het verminderen van stress en het creƫren van een gevoel van innerlijke rust, waardoor individuen zich emotioneel veiliger voelen.

Zwarte Toermalijn

Zwarte Toermalijn staat bekend als een krachtige, reinigende steen die negatieve energieƫn zou kunnen absorberen en afstoten. Zwarte Toermalijn zou vaak worden ingezet tegen elektromagnetische straling en psychische aanvallen. Voor mensen die zich bezighouden met spirituele praktijken, kan Zwarte Toermalijn dienen als bescherming tijdens meditatie, energiewerk of het verkennen van spirituele dimensies. Het kan helpen om een veilige en beschermde ruimte te creƫren waarin men zich vrij voelt om zich spiritueel te ontwikkelen.

Hematiet

Hematiet wordt beschouwd als een beschermende steen die negatieve energieƫn afstoot en aardt. De steen wordt vaak gebruikt om een gevoel van veiligheid, stabiliteit en vertrouwen te bevorderen. Hematiet staat bekend om haar aardende eigenschappen, wat kan helpen bij het creƫren van een gevoel van stabiliteit en zekerheid. Door te helpen bij het aarden van energieƫn, kan Hematiet je helpen om je veiliger te voelen en meer gegrond te voelen in de omgeving.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Je veilig en vertrouwd voelen geeft een prettig gevoel. Kijk daarom ook eens bij onze edelstenen voor vertrouwen. Ook verbondenheid past in dit rijtje, ook daar hebben we edelstenen voor verbondenheid voor.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!