• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
 • Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
 • DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek onze meest populaire producten šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Energie

1 - 24 van 846 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Energie

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Edelstenen zijn energie! Maar als we het over het verkrijgen van meer energie hebben, dan is dat natuurlijk wat anders. Hoe dan ook, we zullen een aantal edelsteen voor positieve energie opties bespreken, en een aantal steen die energie geeft mogelijkheden.

Edelsteen voor Kracht en Energie

Een aantal edelstenen die voor meer kracht en energie zouden kunnen zorgen zijn:

 • Rode Jaspis
 • Hematiet
 • Citrien
 • Rode Agaat

Rode Jaspis

Rode Jaspis is een steen voor energie. Deze edelsteen zou namelijk bekend staan om haar aardende eigenschappen en wordt geassocieerd met vitaliteit, kracht en uithoudingsvermogen. De steen kan helpen bij het verhogen van je fysieke energie en het stimuleren van doorzettingsvermogen!

Hematiet

Een andere edelsteen voor energie is Hematiet. Hematiet is een edelsteen die wordt geassocieerd met kracht, moed en stabiliteit. De edelsteen zou kunnen helpen bij het versterken van je fysieke kracht, waardoor je meer energie en veerkracht hebt.

Citrien

De vrolijke, gele edelsteen Citrien staat ook wel bekend als de Steen van de Zon. Citrien zou namelijk staan voor geluk, vreugde en vitaliteit. De edelsteen zou kunnen helpen bij het stimuleren van je energieniveau en het bevorderen van een positieve houding, wat zou kunnen resulteren in meer kracht en levenslust.

Rode Agaat

Rode Agaat zou worden geassocieerd met kracht, moed en bescherming. De edelsteen zou kunnen helpen bij het vergroten van je innerlijke kracht en het versterken van je energieveld, wat zou kunnen resulteren in meer vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

Positieve Energie Stenen

Edelstenen die voor meer positieve energie zouden kunnen zorgen zijn:

 • Amethist
 • Bergkristal
 • Rozenkwarts
 • Seleniet
 • Citrien

Amethist

Amethist staat bekend om haar kalmerende en beschermende eigenschappen. De edelsteen zou worden geassocieerd met het bevorderen van innerlijke rust, spirituele groei en het loslaten van negatieve energieƫn. Dit zou weer kunnen resulteren in een algemeen gevoel van positiviteit!

Bergkristal

Een andere goede optie wat kristallen energie betreft is Bergkristal. Bergkristal is een zeer zuivere en krachtige edelsteen die vaak wordt gebruikt voor het reinigen en versterken van energie. De edelsteen zou helderheid, zuiverheid en positieve energiestromen in het lichaam en omgeving kunnen helpen verwerkelijken.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is de Steen van de Liefde en wordt veelal gekoppeld aan compassie en emotionele genezing. De steen positieve energie zou kunnen helpen bij het openen van het hartchakra en het bevorderen van zelfliefde, waardoor positieve energie wordt gestimuleerd.

Seleniet

Seleniet staat bekend om haar zuiverende en kalmerende eigenschappen. De edelsteen zou worden geassocieerd met het zuiveren van negatieve energieƫn en het bevorderen van een gevoel van vrede en sereniteit, wat bijdraagt aan een positieve atmosfeer binnen jezelf en in je omgeving.

Citrien

De edelsteen positieve energie bij uitstek is Citrien. Ook wel de Steen van Overvloed genoemd. Deze steen wordt geassocieerd met geluk, vreugde en optimisme. Citrien zou kunnen helpen bij het stimuleren van positieve gedachten, het aantrekken van voorspoed en het bevorderen van een zonnige kijk op het leven.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Op zoek naar nog meer positiviteit in je leven? Kijk dan eens bij onze edelstenen voor positiviteit. Positiviteit en succes zouden je kunnen helpen bij het behalen van persoonlijke en zakelijke doelen. Kijk daarom ook eens bij onze edelstenen voor succes. Voor een portie geluk kun je terecht bij onze edelstenen voor geluk.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!