• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

SUMMER SALE! Ontdek 400+ items met kortingen tot 50% ☀️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Loslaten

1 - 24 van 531 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Loslaten

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Loslaten is een emotioneel en psychologisch proces, waarbij iemand bewust besluit om afstand te doen van personen of situaties. Het gaat vaak gepaard met het accepteren van de realiteit. Het stelt mensen in staat om verder te gaan, innerlijke vrede te vinden en ruimte te maken voor nieuwe ervaringen en groei.

Edelsteen voor Loslaten

Er zijn verschillende edelstenen voor loslaten, waaronder:

  • Obsidiaan
  • Rookkwarts
  • Seleniet
  • Rhodoniet
  • Aquamarijn

Obsidiaan

Obsidiaan wordt vaak gebruikt voor diepe emotionele genezing en het doorbreken van negatieve patronen. Het kan helpen bij het loslaten van vastzittende emoties en bij het doorbreken van banden die niet langer gezond zijn. Ook zou hij inzicht geven en persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Een goede edelsteen verleden loslaten, dus.

Rookkwarts

Rookkwarts staat bekend om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve energieën en het creëren van ruimte voor positieve verandering. Rookkwarts zou daarnaast kunnen helpen om gepaste afstand te nemen van situaties als het ingewikkeld wordt, om nieuwe ervaringen op te doen. Als je op zoek bent naar een edelsteen vertrouwen en loslaten, is dit een mooie optie.

Seleniet

Seleniet is een steen die vaak geassocieerd wordt met zuivering en helderheid van de geest. De steen zou kunnen helpen bij het loslaten van emotionele bagage en het bevorderen van innerlijke rust en vrede. Seleniet zou ook kunnen helpen bij het verwerken van trauma’s, je kunnen helpen balans en rust te vinden en het bewaren van kalmte.

Rhodoniet

Rhodoniet edelsteen zou vaak worden gebruikt voor het helen van emotionele wonden en het bevorderen van vergeving. Het kan helpen bij het loslaten van wrok en het vinden van innerlijke vrede. Rhodoniet zou compassie versterken, meer zelfliefde geven en je leren liefdevol te reageren vanuit het hart. Ook zou hij kunnen helpen om oude zaken op een goede manier te verwerken. Hierdoor zou de steen geschikt zijn om bij je te dragen bij psychische wonden of een gebroken hart. Volgens kenners geeft de energie van de steen ook geduld, vertrouwen in de toekomst en veerkracht.

Aquamarijn

Een steen die geassocieerd wordt met emotionele helderheid en communicatie, is Aquamarijn. Het kan helpen bij het loslaten van emotionele blokkades en het bevorderen van openheid en eerlijkheid in relaties. De steen zou voor een heldere geest zorgen als je verward bent en zou je zelfexpressie bevorderen. Dit is tevens een hele geschikte steen om bij je te dragen tijdens het mediteren. Het zou je spirituele groei, je intuïtie en helderziendheid bevorderen.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Iets of iemand loslaten is een emotioneel proces. Blijf daarom dicht bij jezelf met onze edelstenen voor rust en balans en edelstenen voor bescherming. Je komt weer met beide benen op de grond met onze edelstenen om te aarden.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!