• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
  • DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Geur

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Bescherming

1 - 24 van 1460 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Bescherming

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Een edelsteen voor bescherming zou voornamelijk worden geassocieerd met het bieden van bescherming tegen negatieve energie, schadelijke invloeden en psychische aanvallen. Een kristal voor bescherming zou dan ook vaak worden gebruikt in verschillende spirituele praktijken, bij edelsteentherapie en energetische genezing, om een veilige en beschermde omgeving te creƫren. In sommige spirituele tradities wordt bepaalde edelsteen bescherming tegen geesten gebruikt. Onderstaande edelstenen kun je, zolang dat goed voelt, hiervoor gebruiken.

Bescherming Edelsteen

Er zijn verschillende edelstenen voor bescherming, zoals:

  • Zwarte Toermalijn
  • Amethist
  • Obsidiaan
  • Labradoriet

Zwarte Toermalijn

Zwarte Toermalijn edelsteen staat erom bekend om negatieve energieƫn af te weren en te absorberen. Als edelsteen bescherming negatieve energie, is deze dan ook perfect om te gebruiken. De zwarte steen zou namelijk als krachtige beschermer werken tegen elektromagnetische straling en negatieve invloeden van buitenaf.

Amethist

De krachtige edelsteen Amethist zou bekend staan om haar kalmerende en beschermende eigenschappen. Ook deze zou je kunnen gebruiken om negatieve energieƫn af te weren en een gevoel van rust en kalmte te helpen bevorderen. Ook vind je Amethist terug in de bekende Gouden Driehoek Edelstenen set, samen met Rozenkwarts en Bergkristal. Deze drie stenen worden vaak bij elkaar gebruikt om harmonie te creƫren. Veel mensen gebruiken deze opstelling daarom onder hun bed of leggen een losse Amethist op hun nachtkastje. Ook op werk- of studieplekken vind je dit mineraal vaak terug voor helderheid in het hoofd. Als edelsteen bescherming huis, zou je deze dus op verschillende plekken neer kunnen leggen!

Obsidiaan

Obsidiaan staat vanwege zijn donkere kleur bekend als een aardende en beschermende steen. Hij zou negatieve energie uit de omgeving aantrekken en opnemen. Ook zou hij inzicht geven en persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Hij zou je kunnen helpen bij het opruimen van negatieve energie en zware ervaringen uit het verleden. Hierbij zou hij diep weggestopte ervaringen en emoties aan het licht brengen. Zo werkt deze steen volgens kenners als een soort spiegel om jezelf te ontdekken.

Labradoriet

In het algemeen staat Labradoriet erom bekend je te beschermen, je rustig te maken en je te kunnen helpen met stressvolle emoties om te gaan. Je kunt deze mooie steen op of bij het lichaam met je mee dragen wanneer je naar drukke plekken gaat. Zo zou hij je kunnen beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook kun je een grotere Labradoriet in een ruimte leggen als beschermer. Daarnaast zou je ermee kunnen mediteren door hem op het bijbehorende chakra te leggen, of door deze simpelweg in je hand vast te houden.

Meer Edelstenen en Mineralen

Of je nou een edelsteen bescherming reizen of een edelsteen bescherming auto zoekt, alle onderstaande edelstenen hebben hun unieke, beschermende werking. Je kunt ervoor kiezen om Ć©Ć©n van deze edelstenen bij je te dragen als hanger, in je broekzak te stoppen of in je reistas te bewaren.

Naast edelsteen bescherming reis of bescherming in het algemeen, denken we dat edelstenen om te aarden ook goed in jouw straatje zullen passen. Voor een extra dosis geluk kun je eens bij onze edelstenen voor geluk kijken. Er is altijd een steen die bij je past.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru.