• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Aarden

1 - 24 van 779 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen om te Aarden

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Edelstenen om te aarden kunnen worden gebruikt om een bepaald gevoel van verbinding te creëren, zowel fysiek als energetisch. Ze kunnen je helpen om je in het hier en nu te brengen, emotionele stabiliteit te bevorderen en te helpen gronden. Ze zouden je kunnen helpen om in het moment te leven.

Stenen om te Aarden

Er zijn verschillende edelstenen die je kunnen helpen aarden. Een aantal belangrijke bespreken we hieronder.

  • Jaspis
  • Hematiet
  • Obsidiaan
  • Tijgeroog
  • Toermalijn
  • Granaat
  • Agaat

Jaspis

Jaspis is een aardende steen en staat volgens kenners bekend om haar stabiliteit, veiligheid en kracht. Jaspis komt voor in verschillende kleuren, zoals rood, bruin, geel en groen. De steen zou je kunnen helpen je doelen te realiseren en je daadkrachtig maken. Daarnaast zou de jaspis je assertiever kunnen maken en je helpen om eerlijk naar jezelf en anderen te zijn.

Hematiet

Hematiet is een zwarte, glanzende edelsteen die vaak wordt gebruikt voor het afvoeren van negatieve energie. Daarnaast zou hematiet wilskrachtig kunnen maken, je kracht en moed kunnen geven en je bewust kunnen maken van wat je nodig hebt. Volgens edelsteenkenners transformeert de steen negatieve energie naar positieve energie.

Obsidiaan

Een andere steen om te aarden is Obsidiaan. Vanwege zijn donkere kleur staat deze steen bekend als een aardende en beschermende steen. Hij zou je kunnen helpen bij het opruimen van negatieve energie en zware ervaringen uit het verleden. De steen zou dan als een soort spiegel werken om jezelf te ontdekken. Verder zou obsidiaan spanning en blokkades op kunnen heffen op mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel niveau.

Tijgeroog

Tijgeroog zou je kracht, moed en zelfvertrouwen kunnen geven. Volgens liefhebbers maakt de steen je daadkrachtig en zelfverzekerd. Tijgeroog zou daarom goed gebruikt kunnen worden bij spannende situaties. De edelsteen zou daarnaast een goede hulp kunnen zijn bij het nemen van beslissingen, door inzicht in onszelf te geven en je te helpen om situaties beter te overzien.

Toermalijn

Zwarte Toermalijn, ook bekend als Schörl, is een krachtige aardende steen die wordt gebruikt om negatieve energieën af te weren en te absorberen. Toermalijn komt voor in verschillende kleuren, maar de zwarte variant is het meest bekend wat betreft de aardende werking. Zwarte Toermalijn zou kunnen helpen bij het verminderen van angst, stress en spanning. Het kan je helpen om je kalm en geconcentreerd te voelen.

Granaat

Granaat is een steen die wordt geassocieerd met aarden, energie en passie. De steen zou kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit kunnen geven. Voor velen staat hij symbool voor hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, en beperkende patronen en verslavingen zouden verminderd kunnen worden.

Agaat

Een andere aardende steen is Agaat. Kristalkenners zien de steen als symbool van stabiliteit en bescherming. Ook zou ze een gevoel van geborgenheid kunnen geven bij stress en onrustige gevoelens. Agaat wordt daarom gezien als een begeleidende steen die stabiliteit zou kunnen bieden bij dagelijkse bezigheden.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!