• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
  • DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek iets leuks voor jezelf of een ander tussen onze Bestsellers šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Negatieve Energie

1 - 24 van 697 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen tegen Negatieve Energie

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Edelstenen zijn energie! Maar als we het over negatieve energie hebben, dan is het voornamelijk de energie die schadelijk, belemmerend of ongewenst wordt beschouwd op een spiritueel of energetisch niveau. Dat kan tussen mensen, in ruimtes en gebouwen zijn. Maar ook een onbalans in de energetische vibraties van een locatie. Hoe dan ook, negatieve energie ervaren is niet prettig. Edelstenen die beschermen tegen negatieve energie, zouden dan een uitkomst kunnen zijn.

Steen Bescherming Negatieve Energie

Er zijn een aantal steen negatieve energie opties, zoals:

  • Zwarte Toermalijn
  • Obsidiaan
  • Amethist
  • Bergkristal

Zwarte Toermalijn

Zwarte Toermalijn, ook wel Schorl genoemd, wordt vaak beschouwd als een krachtige steen tegen negativiteit. De zwarte steen tegen negatieve energie zou al eeuwenlang worden gebruikt vanwege zijn vermogen om negatieve energie af te weren en te absorberen. Deze edelsteen tegen negativiteit zou als een soort energetisch schild fungeren, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die zich willen beschermen tegen negatieve invloeden zoals straling, stress en negatieve emoties van anderen. Je zou deze steen tegen negatieve invloeden in je huis, kantoor of bij je lichaam kunnen dragen voor een goede werking.

Obsidiaan

Ook Obsidiaan is een steen die beschermt tegen negatieve energie. Het is een natuurlijk voorkomend vulkanisch glas dat in verschillende culturen en spirituele tradities wordt gebruikt vanwege haar beschermende eigenschappen tegen negatieve energieƫn. Net als Zwarte Toermalijn is dit een beschermende steen tegen negatieve energie. Obsidiaan zou vaak worden gebruikt om de aura te zuiveren, negatieve energieƫn te absorberen en transformeren en om een gevoel van veiligheid en stabiliteit te bevorderen.

Amethist

Ook een Amethist is een goed kristal tegen negatieve energie. De steen zou vaak worden gebruikt vanwege haar beschermende en zuiverende eigenschappen. Amethist wordt vaak gezien als steen van spirituele groei en innerlijke transformatie, omdat de steen zou kunnen helpen bij het loslaten van negatieve emoties, het bevorderen van helderheid van denken en een diepere verbinding met jezelf en hogere spirituele niveaus.

Bergkristal

Bergkristal is ook een edelsteen negatieve energie optie. Bergkristal wordt beschouwd als een krachtige steen vanwege haar zuiverende en versterkende eigenschappen. Hoewel de edelsteen niet specifiek wordt geassocieerd als edelsteen bescherming negatieve energie zoals sommige andere edelstenen, wordt bergkristal vaak gebruikt om de energiestroom in balans te brengen en een positieve sfeer te bevorderen, wat indirect zou kunnen helpen bij het omgaan met negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast zou Bergkristal veelal worden gebruikt voor het creƫren van helderheid in je hoofd, spirituele groei en het versterken van je aura. Met behulp van Bergkristal zou je sneller in staat kunnen zijn om negatieve energieƫn te herkennen en er effectief mee om te kunnen gaan.

Edelstenen Armbanden tegen Negatieve Energie

Hierboven vertelden we je over welke edelstenen negatieve energie kunnen afweren. Deze edelstenenkracht kan je nu altijd bij je dragen als een edelstenen armband. Een toermalijn armband staat bekend als een zeer sterke steen tegen negatieve energie en invloeden. Hetzelfde geldt voor een obsidiaan armband en hematiet armband.

Maar er zijn ook andere opties! Misschien voel jij meer verbinding met rozenkwarts armband of amethist armband? Beide staan bekend om hun liefdevolle en rustgevende eigenschappen. Ze kunnen helpen harmonie en vriendschap te bevorderen op de werkplek of zelfs zorgen voor betere slaap wanneer onder het kussen gelegd wordt.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Daarnaast hebben we natuurlijk ruime keuze uit andere Edelstenen Sieraden. Zo draag je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden?

Meer weten over de energie van edelstenen? Ontdek dan onze uitgebreide collectie energie edelstenen. Voor meer positiviteit in je leven kun je terecht bij onze edelstenen voor positiviteit. Geef daarnaast jouw geluksgevoel een boost met onze edelstenen voor geluk. Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!