• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Nieuwe items in onze Sale! Shop met kortingen tot wel 50% 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Stress

1 - 24 van 926 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen tegen Stress

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Er zijn verschillende edelstenen die worden beschouwd als anti-stress edelstenen vanwege hun kalmerende eigenschappen en vermogen om ontspanning te bevorderen.

Edelsteen Stress

Er zijn verschillende edelsteen tegen stress en angst opties die je kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld:

  • Amethist
  • Lepidoliet
  • Aquamarijn
  • Rozenkwarts
  • Seleniet
  • Labradoriet

Amethist

Amethist edelsteen staat bekend om haar kalmerende energie en zou vaak worden gebruikt om stress en angst te verlichten. Amethist zou kunnen helpen om de geest te kalmeren en om een gevoel van innerlijke vrede te bevorderen. Amethist wordt ook geassocieerd met spirituele groei en bewustzijn. Het kan helpen bij het verkrijgen van helderheid van geest en het bevorderen van een positieve houding bij het omgaan met stressvolle situaties.

Lepidoliet

Lepidoliet zou ook een goede edelsteen voor stress kunnen zijn. Deze edelsteen staat namelijk bekend om haar kalmerende eigenschappen en zou vaak worden gebruikt om stress en angst te verminderen. Lepidoliet zou kunnen helpen bij het bevorderen van een gevoel van kalmte en stabiliteit.

Aquamarijn

Aquamarijn zou bekend staan om haar kalmerende energie en wordt geassocieerd met rust en helderheid. Dit kristal tegen stress zou helpen bij het verlichten van stress en het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede. Aquamarijn wordt vaak gebruikt om een emotionele balans te bevorderen en kan helpen bij het loslaten van spanningen en angsten die tot stress kunnen leiden. Het kan een gevoel van kalmte en stabiliteit in moeilijke situaties brengen.

Rozenkwarts

Een andere goede anti stress steen is de Rozenkwarts. Rozenkwarts zou bekend staan om haar kalmerende en troostende energie. De Edelsteen van de Liefde staat bekend om haar liefdevolle energie die kan helpen bij het kalmeren van de geest en het verminderen van stressniveaus. Het dragen of gebruiken van Rozenkwarts kan een gevoel van liefde en veiligheid bevorderen, wat kan helpen bij het verminderen van stress.

Seleniet

Ook Seleniet zou een goede steen tegen stress kunnen zijn. Deze edelsteen staat bekend om haar zuiverende energie die negatieve energieën kan verdrijven en een gevoel van rust en kalmte kan bevorderen. Seleniet kan helpen bij het reinigen van de geest en het verminderen van stressniveaus.

Meer Edelstenen en Mineralen

In tijden van stress is het soms moeilijk om je concentratie te behouden. Probeer daarom onze edelstenen voor concentratie eens. Met onze edelstenen voor rust en balans ben je zo weer één met jezelf. En met edelstenen om te aarden sta je weer met beide benen op de grond.

Op zoek naar een snelle stressverlichting? Een edelsteen tegen stress armband kan je altijd bij je dragen. Die vind je bij onze Edelstenen Armbanden. Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru.