• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek onze meest populaire producten 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Edelsteen Verbondenheid

1 - 24 van 62 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Verbondenheid

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Verbondenheid verwijst naar een gevoel van verbinding, samenhorigheid of eenheid tussen individuen, groepen, of zelfs tussen mensen en de natuurlijke wereld. Het impliceert een dieper begrip, empathie en een gevoel van wederzijdse afhankelijkheid.

Edelsteen Liefde en Verbondenheid

Er zijn verschillende soorten edelstenen die geassocieerd worden met verbondenheid. Een aantal vind je hieronder:

  • Rozenkwarts
  • Rhodoniet
  • Aventurijn
  • Amethist
  • Peridoot

Rozenkwarts

Rozenkwarts staat bekend als de Steen van de Liefde. De steen brengt een liefdevolle en helende energie met zich mee. Rozenkwarts wordt vaak gezien als een steen die helpt bij het versterken van emotionele banden en relaties tussen individuen. Het wordt gebruikt om liefde, mededogen en empathie te bevorderen, waardoor een diepere verbondenheid en harmonie ontstaat in persoonlijke relaties, vriendschappen en familiebanden.

Rhodoniet

Rhodoniet is een steen die vaak gebruikt zou worden als steen van genezing en compassie. Rhodoniet wordt geassocieerd met vergeving, het koesteren van liefdevolle relaties en het opbouwen van een gevoel van verbondenheid met anderen. Rhodoniet kan helpen met het loslaten van wrok en een gevoel van eenheid en verbondenheid versterken, zowel met anderen als met jezelf.

Aventurijn

Aventurijn zou vaak geassocieerd worden met het hartchakra en gebruikt worden om liefde en compassie te bevorderen. Aventurijn wordt als een steen gezien die harmonie in relaties brengt en verbondenheid met anderen versterkt. Wanneer mensen compassievol en empathisch zijn, zijn ze meer geneigd om verbondenheid met anderen te voelen en relaties te versterken.

Amethist

Amethist zou bekend staan om haar kalmerende en beschermende eigenschappen. De steen wordt geassocieerd met het bevorderen van spirituele liefde, diepgang in relaties en het versterken van de band tussen zielen. Wanneer mensen innerlijke vrede ervaren, zijn ze meer geneigd om open te staan voor verbinding en harmonie met anderen.

Peridoot

Peridoot wordt geassocieerd met liefde, geluk en vreugde. Het wordt gebruikt om de band tussen geliefden te versterken, harmonie in relaties te bevorderen en een gevoel van verbondenheid te vergroten. Wanneer mensen positieve energie uitstralen, zijn ze meer geneigd om een warme en open houding aan te nemen, wat kan bijdragen aan het creëren van verbondenheid met anderen.

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Verbondenheid en vertrouwen zouden naast elkaar staan. Voel je je vertrouwd bij iemand, dan voel je een bepaalde verbondenheid. Voel je je verbonden met jezelf, dan heb je vertrouwen in jezelf. Kijk daarom eens bij onze edelstenen voor vertrouwen.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!