• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
 • Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
 • DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek onze meest populaire producten šŸ˜ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Prijs

Materiaal

Kleur

Sterrenbeeld

Ringmaat

Chakra

Geboortesteen maand

Betekenis

Edelsteen Slapen

1 - 24 van 822 producten
Sfeerfoto's

Edelsteen Slapen

Edelstenen zijn er in verschillende soorten, maten en werkingen. Ze worden niet voor niets schatten van de aarde genoemd. Slaap is essentieel voor zowel fysieke gezondheid als mentaal en emotioneel welzijn. Het is een fundamenteel onderdeel van een gezonde levensstijl. Er zijn verschillende opties voor edelsteen bij slaapproblemen en opties voor edelsteen om beter te slapen.

Edelsteen Beter Slapen

Er zijn verschillende edelsteen slaapproblemen opties die jouw slaapritme of slaapkwaliteit kunnen bevorderen, waaronder:

 • Amethist
 • Seleniet
 • Lepidoliet
 • Rozenkwarts
 • Howliet

Amethist werking slapen

Amethist zou worden gebruikt om stress te verminderen en een gevoel van kalmte te bevorderen. Je zou een amethist edelsteen op je nachtkastje of onder je kussen kunnen leggen. Een amethist zou je geest tot rust kunnen brengen, om zo een goede nachtrust te bevorderen.

Seleniet slapen

Een andere steen voor goede nachtrust is seleniet. Seleniet staat bekend om haar zuiverende en kalmerende eigenschappen. De edelsteen zou negatieve energieƫn kunnen afvoeren om zo een omgeving te kunnen creƫren die bevorderlijk is voor ontspanning en slaap.

Lepidoliet slapen

De edelsteen Lepidoliet staat bekend om haar kalmerende eigenschappen en zou dan ook vaak worden gebruikt om angst en stress te verlichten. De edelsteen zou kunnen bijdragen aan het kalmeren van de geest om een diepere slaap te bevorderen.

Rozenkwarts slapen

Rozenkwarts wordt geassocieerd met liefde en rust, en zou kunnen helpen om een gevoel van veiligheid en geborgenheid te bevorderen. Dit zou kunnen bijdragen aan het creƫren van een rustige slaapomgeving.

Howliet slapen

Een andere edelsteen doorslapen is Howliet. Deze steen zou vaak worden gebruikt om angst en stress te verminderen. Howliet zou kunnen helpen om de geest te kalmeren en te ontspannen, waardoor je beter zou slapen.

Edelsteen Onrustig Slapen

Er zijn meer mogelijkheden voor slapen met edelstenen. Andere edelstenen die zouden kunnen helpen bij onrustig slapen zijn:

 • Labradoriet
 • Amazoniet
 • Bergkristal
 • Malachiet
 • Rookkwarts
 • Zwarte Toermalijn

Labradoriet slapen

Mensen die Labradoriet gebruiken voor ontspanning en rust, geloven vaak dat de steen kan helpen bij het verlichten van angst, stress en overactieve gedachten. Door deze gevoelens te verminderen, zou je gemakkelijker in slaap kunnen vallen en een diepere slaap ervaren.

Amazoniet slapen

Amazoniet wordt geassocieerd met rust, balans en harmonie. Je kunt met een amazoniet slapen, mediteren of ademhalingsoefeningen doen om stress en negatieve gedachten de vrije loop te laten, om vervolgens in een rustige, diepe slaap te vallen.

Bergkristal slapen

Bergkristal wordt gezien als een zeer veelzijdige en krachtige steen in de edelstenentherapie. Bergkristal wordt dan ook veelvuldig gebruikt om haar helende eigenschappen en energetische krachten. Met een bergkristal slapen wordt dan ook aangeraden om een gevoel van ontspanning en rust te evenaren. Dit zal uiteindelijk bijdragen aan een betere slaapervaring.

Malachiet slapen

Malachiet is een groene kopererts die soms wordt gebruikt in alternatieve geneeskunde en kristaltherapie vanwege zijn veronderstelde helende eigenschappen en energetische krachten. Het wordt vaak geassocieerd met bescherming, spirituele groei en emotionele balans. De edelsteen zou ervoor kunnen zorgen dat je een meer emotionele balans ervaart, waardoor je minder piekert voor het slapengaan.

Rookkwarts slapen

Rookkwarts is een variant van kwarts met een bruine tot zwarte kleur, vaak doorzichtig of doorschijnend. Het wordt vaak geassocieerd met aarding, bescherming en het afvoeren van negatieve energieƫn. Rookkwarts zou ook vaak gebruikt worden voor ontspanning en rust. De steen zou kunnen helpen bij het verminderen van stress, angst en negatieve gedachten.

Zwarte Toermalijn slapen

Zwarte Toermalijn staat ook wel bekend om het afweren van elektromagnetische straling en negatieve energieƫn. Wil je tot rust komen en met een zwarte toermalijn slapen? Zorg er dan ook voor dat er verder geen apparaten in je slaapkamer staan die voor straling kunnen zorgen!

Meer Edelstenen en Mineralen bij Spiru

Naast lekker slapen ook fijn dromen? Kijk dan eens bij onze edelstenen voor dromen.

Voor een optimale werking kun je edelstenen als Edelstenen Sieraden dragen. Zo heb je de edelstenenkracht altijd bij je! Verdiep je wel eerst in deze bijzondere krachten voordat je Edelstenen op Werking kiest. Het is belangrijk om een steen te kiezen die persoonlijk bij je past. Je edelstenen collectie uitbreiden? Edelstenen Kopen doe je bij Spiru!