• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Grijze Edelstenen

Labradoriet, Hematiet & Meer
1 - 24 van 117 producten
Sfeerfoto's

Grijze Edelstenen Kopen

Grijze Edelstenen worden door veel mensen gezien als symbolen van:

  • reiniging
  • bescherming
  • helderheid

Is een edelsteen grijs, dan versterkt hij volgens kristalkenners je vermogen om mentale, emotionele of fysieke energie te ordenen en op te schonen. In dat proces zouden vaardigheden zoals zelfreflectie, zelfvertrouwen en zelfkennis gestimuleerd worden. Grijze edelstenen zijn voor liefhebbers dan ook een echte inspiratie in hun persoonlijke groei!

Voor Wie Dragen Grijze Edelstenen Betekenis?

Grijze edelstenen zouden geschikt zijn voor kristal liefhebbers die graag focus willen leggen op hun innerlijke of energetische welzijn. Volgens astrologen passen mineralen met deze tint dan ook goed bij de wat serieuzere sterrenbeelden. Zo zou de Maagd bijvoorbeeld goed met grijs gekleurde mineralen overweg kunnen. Deze healer van de dierenriem leert graag over zichzelf en is altijd te porren voor een (spirituele) detox. Ook de dromerige Vissen heeft volgens kenners baat bij grijze kristallen, omdat deze zijn empathische ziel beschermen en verzorgen.

Bij Deze Chakra’s Passen Grijze Edelstenen

Grijs is een samenstelling van zwart en wit. In de Chakra Kleurentheorie horen deze tinten bij respectievelijk het aardse Wortelchakra en kosmische Kruinchakra. Je kunt grijze kristallen dus zien als mineralen die het principe van individuele en universele intelligentie met elkaar verenigen. Bevat een grijze edelsteen daarnaast andere kleuren, dan heeft hij volgens yogi’s banden met andere energiepunten. Zo heeft Labradoriet vaak blauwe, gele of groene tinten die bij het Keelchakra, Hartchakra en de Zonnevlecht horen. Grijze stenen zijn dus echte mix mineralen die veel symbolische betekenissen in zich dragen!

Grijze Edelstenen en Mineralen, de Meest Gebruikte Soorten

Benieuwd welke soorten behoren tot de favorieten? Deze Grijze Edelstenen lijst op naam bevat de populairste soorten bij Spiru:

  • Labradoriet: grijze halfedelsteen die creativiteit, kalmte en reflectie zou bevorderen
  • Hematiet: staat bekend als zuiverende en aardende steen
  • Rutielkwarts: zorgt volgens kenners voor mentale en emotionele helderheid

Kristallen op Kleur Shoppen bij Spiru

Ben je geïnteresseerd in Kleurentherapie? Bij Spiru kun je eenvoudig kristallen op kleur bekijken. Klik hier voor een overzicht van Blauwe Edelstenen, Bruine Edelstenen, Oranje Edelstenen, Groene Edelstenen, Gele Edelstenen, Paarse Edelstenen, Rode Edelstenen, Roze Edelstenen, Turquoise Edelstenen, Witte Edelstenen en Zwarte Edelstenen. Welk mineraal je ook zoekt, je nieuwe favoriet shop je bij Spiru!