• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
 • Gratis Verzending vanaf €60
 • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/m  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50% 🏷️ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Oranje Edelstenen

Carneool, Barnsteen & Meer
1 - 24 van 72 producten
Sfeerfoto's

Oranje Edelstenen Kopen

De oranje edelsteen wordt door veel mensen gezien als een symbool van:
zelfvertrouwen

 • vrolijkheid
 • verlangens
 • intimiteit
 • emotionele intelligentie

Is een edelsteen oranje, dan heeft hij volgens liefhebbers namelijk effect op je gevoel van eigenwaarde en de ervaring van verbinding met jezelf en anderen.

Voor Wie Draagt een Oranje Edelsteen Betekenis?

Oranje edelstenen zouden geschikt zijn voor kristalfans die graag aandacht willen geven aan hun emotionele welzijn en creatieve expressie. Volgens astrologen passen mineralen met deze tint dan ook goed bij de koesterende Kreeft, voor wie gevoelens een tweede taal zijn. Niet alleen voor de emotionele Kreeft heeft een oranje steen betekenis, ook de diplomatieke Weegschaal zou baat hebben bij een kristal dat kan inspireren om zelfvertrouwen in relaties te behouden. Tenslotte zou een oranje edelsteen de doortastende Schorpioen goed doen in het erkennen van zijn vaak sterke verlangens en daar vrolijk mee aan de slag te gaan.

Het Verschil tussen een Donkere en Licht Oranje Edelsteen

Een licht oranje edelsteen hoort volgens yogi’s bij het tweede energiecentrum in het bekken, ook wel Sacraalchakra genoemd. Hier zouden onder andere intimiteit met jezelf en anderen ontwikkeld worden. Volgens de chakra filosofie verwijzen transparante stenen daarnaast naar het kosmische Kruinchakra. Een oranje doorzichtige edelsteen zou dan ook kenmerken van twee power punten combineren en de connectie met zowel jezelf als het universum verbeelden. Is een kristal donker oranje neigend naar rood, dan verwijst hij volgens deze filosofie ook naar het Eerste Chakra van instinct en overlevingskracht. Zo kunnen de verschillende tinten oranje edelstenen dus uiteenlopende betekenissen dragen!

Oranje Edelstenen en Mineralen, de Meest Gebruikte Soorten

Benieuwd welke soorten behoren tot de favorieten? Deze Oranje Edelstenen Lijst op Oranje Edelsteen Naam bevat de populairste soorten bij Spiru:

 • Carneool: werkt volgens gebruikers motiverend en verwarmend
 • Perzik Aventurijn: stimuleert volgens kenners zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap
 • Oranje Calciet: oranje mineraal steen die vrolijkheid zou verspreiden en een positief perspectief biedt
 • Barnsteen: kan elektrische lading vasthouden en verbeeldt daarom vitaliteit
 • Zonnesteen: oranje halfedelsteen die symbool staat voor humor en een goed humeur

Kristallen op Kleur Shoppen bij Spiru

Ben je geïnteresseerd in Kleurentherapie? Bij Spiru kun je eenvoudig kristallen op kleur bekijken. Klik hier voor een overzicht van Blauwe Edelstenen, Bruine Edelstenen, Grijze Edelstenen, Groene Edelstenen, Gele Edelstenen, Paarse Edelstenen, Rode Edelstenen, Roze Edelstenen, Turquoise Edelstenen, Witte Edelstenen en Zwarte Edelstenen. Welk mineraal je ook zoekt, je nieuwe favoriet shop je bij Spiru!