• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
  • Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
  • DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

OP = OP! T/mĀ  22 april Wierook UITVERKOOP met kortingen tot 50%Ā šŸ·ļøĀ >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling šŸ˜
Gratis Verzending vanaf ā‚¬60
DĆ© Winkel voor een Zenvol Leven

Witte Edelstenen

Bergkristal, Seleniet & Meer
1 - 24 van 278 producten
Sfeerfoto's

Witte Edelstenen Betekenis

Witte edelstenen zouden geen kleuren absorberen, maar juist reflecteren. Edelstenen met een witte kleur zouden je helderheid, levensenergie en inzicht kunnen brengen. Ook zouden witte mineralen je kunnen helpen bij concentratieproblemen en als je toe bent aan vernieuwing. Een witte steen edelsteen werkt op alle chakraā€™s, maar stimuleren voornamelijk het kruinchakra. Jouw kruinchakra – ook wel zevende chakra – zou volgens yogiā€™s in connectie staan met de kosmos. Je zou kunnen zeggen dat jouw kruinchakra je contact is met het ā€˜grotere geheelā€™ en universeel bewustzijn zou kunnen helpen creĆ«ren.

Witte Edelsteen Soorten

In het Spiru assortiment vind je verschillende soorten witte edelstenen. Hieronder zullen we deze witte mineraal steen soorten uitlichten. Witte stenen die we in ons assortiment hebben zijn:

  • bergkristal
  • seleniet
  • maansteen
  • dalmatiĆ«r jaspis
  • opaliet
  • scoleciet

Bergkristal

Bergkristal is een witte doorzichtige edelsteen die volgens edelsteenkenners een grote geneeskrachtige werking zou hebben. Je zou bergkristal daarom goed kunnen gebruiken bij healing sessies, energetische therapie en ander spiritueel werk. De zuiverheid en neutraliteit van de bergkristal zou een sterke energetische kracht hebben, waardoor de werking van andere kristallen versterkt zou kunnen worden. Daarnaast zou bergkristal energetische blokkades in alle zeven chakraā€™s kunnen opheffen. De steen zou je energieveld kunnen beschermen tegen straling van computers en telefoons, maar ook tegen negatieve energie van mensen om je heen. Bergkristal zou kalmerend kunnen werken, en je harmonie en balans kunnen brengen.

Seleniet

Seleniet staat bekend als een hele spirituele steen. Oorspronkelijk is seleniet geen edelsteen, maar een kristallijne vorm van gips met een vezelige structuur. Seleniet zou bekend staan als engelensteen, omdat ā€˜ie je zou kunnen helpen om contact te maken met engelen. Tijdens het mediteren helpt seleniet met het krijgen en behouden van een heldere geest. Daarnaast zou deze edelsteen wit doorzichtig je kunnen helpen om de zonnige kant van het leven in te zien en je positief laten denken.

Maansteen

Maansteen zou bekend staan als de steen van de vrouwelijke energie. De melkwitte edelsteen zou symbool staan voor liefde, vruchtbaarheid en intuĆÆtie. De steen zou deze eigenschappen bij zowel mannen als vrouwen kunnen versterken. In edelsteentherapie zou maansteen dan ook veel worden gebruikt bij problemen zoals een onregelmatige cyclus, overgangsklachten of vruchtbaarheidsproblemen. Daarnaast zou maanstaan spirituele groei en compassie kunnen vergroten. En heb je al eens een combinatie van witte edelsteen ruw maansteen en zwarte toermalijn gezien? Deze zwart witte edelsteen is dus een combinatie van beide stenen, en heeft dus extra veel kracht.

Dalmatiƫr Jaspis

Een andere edelsteen zwart met wit is de dalmatiƫr jaspis. Deze edelsteen wit met zwarte stippen zou je kunnen helpen bij het bewaren van kalmte. De dalmatiƫr jaspis bevat toermalijn, wat bekend staat om het reinigen van negatieve energie. De dalmatiƫr jaspis zou je sterker kunnen maken, helpen aarden en meer energie geven. Daarnaast zou dit bijzondere mineraal je inzicht kunnen geven in wat Ʃcht belangrijk is.

Opaliet

Opaliet is een synthetische steen die gemaakt is van glas, ontwikkeld als vervanger van opaal. Een chemisch proces zorgt ervoor dat opaliet een melkachtige glans krijgt. Opaliet zou zelfgenezing van het lichaam, geest en emoties kunnen stimuleren. Volgens kenners en edelsteentherapeuten zou opaliet dan ook kunnen helpen bij het opheffen van energieblokkades en het creƫren van soepele spieren.

Scoleciet

Een ander wit kristal is scoleciet. Het is een vrij nieuw mineraal in de edelstenentherapie en is heeft meestal een wit of doorschijnende kleur. Scoleciet zou kunnen integreren in alle lagen van je aura en blokkades in je aura kunnen oplossen. Ook zou scoleciet je kunnen beschermen tegen negatieve energieƫn. Het zou een perfecte steen zijn om oude patronen te doorbreken. Daarnaast zal het mineraal je kunnen helpen focussen en problemen bij de wortel helpen aan te pakken.

Meer edelstenen en mineralen bij Spiru

Heb jij genoeg schitterende groene edelstenen en wil jij je collectie aanvullen met een andere kleur, zoals paarse edelstenen, roze edelstenen of groene edelstenen? Of ga je liever voor een kleurrijke verzameling? Er is altijd een edelsteen die bij jou past!