• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
  • Gratis Verzending vanaf €60
  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek onze meest populaire producten 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Sterrenbeeld Ram, Een Vrolijke & Vurige persoonlijkheid

Door Marije 19 maart 2020
Lezen werkt meditatief, ontspan 9 minuten met dit artikel.
18630 x

Sterrenbeeld Ram? Ontdek dan snel in deze blog welke eigenschappen jij gemeen hebt met Leonardo da Vinci en Vincent van Gogh!

Mensen die zijn geboren onder het Sterrenbeeld Ram vieren hun verjaardag tussen 21 maart en 20 april. Als Ram jouw sterrenbeeld is, houd je van avontuur en ben je direct en impulsief. Hij is een geboren leider en zet altijd door! Om je ergens doorheen te rammen, is er wel spanning en sensatie nodig. Lees gauw verder wat de sterren en planeten over jouw persoonlijkheid te zeggen hebben!

Sterrenbeeld ram rode wolken spiru

Dit heeft Mars te maken met de Ram Sterrenbeeld Eigenschappen

De manier waarop de sterren staan tijdens de geboorte is van invloed op het karakter van deze persoon. De stand van de hemelse tekens verschilt per sterrenbeeld. Ram is het eerste teken van de dierenriem en is daarmee het teken van ‘zelf’. Dit betekent dat je onafhankelijk bent en graag je eigen gang gaat. Ram staat in verbinding met Mars. Wat deze rode planeet betreft, kan Ram goed voor zichzelf opkomen, is deze energiek en komt hij zijn beloftes na. Ook houdt hij van jagen en geldt: Bezit van de zaak is het einde van het vermaak.

Dit zegt Uranus over de Kenmerken Sterrenbeeld Ram

Rond het einde van maart en aan het begin van april staat de planeet Uranus in Ram. Als jij in deze periode bent geboren, dan heb je familie of vrienden vast wel eens horen zuchten van irritatie. Omdat het de planeet van onverwachte wendingen is, kun jij dingen ook ineens compleet anders aanpakken en rigoureuze beslissingen maken. Jij gaat voor avontuur! 

Jongen springt bij zonsondergang

Algemene Eigenschappen Ram Sterrenbeeld

Het alles-of-niets karakter van de Ram betekent dat Ram houdt van extremen. Als hij ergens spanning uit haalt, stort hij zich hier volledig op! Maar als de interesse is verdwenen, kan Ram soms iets te snel opgeven. Het is de uitdaging om onafgemaakte zaken niet te laten liggen. Daarnaast is deze levensgenieter vaak vrolijk en positief. Maar als hij boos is, kun je maar beter uit zijn buurt blijven. Je bent gewaarschuwd! 

Sterrenbeeld Ram Eigenschappen in de liefde

De extreem gepassioneerde Ram is een echte minnaar. De Ram kan tot over zijn oren verliefd worden! Als dat zo is, dan ga je een sprookjeshuwelijk tegemoet met dit sterrenbeeld. Ram is trouw en toegewijd en zal voor jou als partner door het vuur gaan. Het is wel belangrijk dat de partner wat tegengas geeft, anders is deze verliefdheid ook snel weer verdwenen. Iemand die het overal mee eens is, begint al snel saai te worden. 

Ram Liefde

Dit zijn de Beste Matches voor Ram

Benieuwd welk sterrenbeeld past bij Ram? Leeuw zou de perfecte match zijn! Beiden zijn avontuurlijk, energiek en telkens op zoek naar nieuwe dingen. Deze sterrenbeelden zijn als koppel het meest extreem, omdat ze ook allebei graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Ook de Ram en Boogschutter zijn een goede match. Ze houden allebei van vrijheid en hebben een hekel aan onrecht en leugens. 

Bekijk onze Sterrenbeelden collectie

Zo gaat de Ram Man om met een Gebroken Hart

Je weet nu welke sterrenbeelden passen bij Ram. Helaas heeft Ram soms ook luduvudu. Gelukkig heeft de mannelijke Ram zijn leventje weer snel op de rit. Het gebrek aan geduld zorgt ervoor dat hij zijn tijd niet aan liefdesverdriet wil verspillen. De positieve Ram laat zijn humeur niet snel verpesten! Hij zoekt afleiding, misschien zelfs bij een nieuwe vlam. Pas wel op je hoge libido Ram, want binnenkort heb je evenveel veroveringen als Don Juan op jouw naam staan!  

Dit is de Ram Vrouw bij Liefdesverdriet

De vrouwelijke Ram gebruikt haar vriendinnen om lekker tegenaan te zeuren over haar ex. Ze praat graag en heeft een open persoonlijkheid, waardoor ze haar verdriet waarschijnlijk snel heeft verwerkt. Het zal dan niet lang duren voordat ook zij weer actief is op verschillende datingsites. Mochten er geen leuke potentiële partners zijn, dan zal ze het daten ook weer snel laten liggen. 

De Eigenschappen van een Ram als Vriend

De Ram is een trouwe, zorgzame en gulle vriend. Daarnaast brengt zijn optimisme en enthousiasme positive vibes in de vriendenkring! Als het nodig is staan ze altijd klaar voor hun vrienden. Pas wel op als de Ram zijn zin niet krijgt, want dan zou hij zich agressief en kinderachtig kunnen gedragen. Door het open en directe karakter kan hij dingen zeggen waar hij later spijt van krijgt. 

Ram als vriend

De Ram op het werk

Ram heeft een beroep met uitdaging nodig. Grote kans dat deze waaghals de top (heeft) bereikt! Omdat je welbespraakt bent en een sterke mening hebt, zou een baan als politiek leider ook niet misstaan. Samenwerken is lastig, omdat je een ander niet graag laat vertellen wat je wel en niet moet doen. Collega’s kunnen hierdoor denken dat je egoïstisch bent. Dit is zeker niet waar, want jij hebt ook een hart van goud. Vraag maar aan je vrienden!

Jongen met laptop

Edelstenen Ram

Ben je benieuwd naar de edelsteen voor Ram? De volgende edelstenen zouden bij mensen met dit krachtige sterrenbeeld passen:

Rode Jaspis Steen Sterrenbeeld Ram

De Rode Jaspis is een van de edelstenen voor Ram. Deze rode vriend kan geduld en uithoudingsvermogen geven aan deze levensgenieter. Ondanks dat mensen met sterrenbeeld Ram zelf al graag de horens ergens in zetten, zou deze edelsteen ook helpen de minder interessante dingen af te maken. Een echte Ram edelsteen dus!

Carneool Ram Edelsteen

Ook Carneool zou de steen voor sterrenbeeld Ram zijn. Hij zou activerend en motiverend werken. Voor mensen met weinig zelfvertrouwen zou dit een fijn hulpje kunnen zijn. Volgens kenners maakt de steen je moedig en levenslustig en zouden negatieve emoties als jaloezie van de Ram verminderen. Ook zou deze edelsteen kunnen helpen bij concentratieproblemen en je je scherp, geconcentreerd en doelgericht maken. Als deze steen geen “Ram” roept, dan weet ik het ook niet meer!

Lapis Lazuli Steen Ram

De Ram is een echte go-getter. De Lapis Lazuli kan met zijn hemelse, blauwe kleur Ram helpen om af en toe tot rust te komen. De blauwe steen zou ook het temperament van deze fire sign kunnen blussen. Daarnaast is dit de steen die naast bij het keelchakra, ook zou horen bij het derde oog. Ram is astrologisch gezien sterk verbonden met ‘het hoofd’. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen merken dat als maan in Ram staat, je meer last zou kunnen hebben van hoofdpijn of migraine. De Lapis Lazuli zou dit kunnen kalmeren.

Robijn Edelsteen Ram

Robijn zou je wilskrachtig en doelbewust kunnen maken, precies wat de eigenschappen van Ram versterkt. Deze Ram steen zou je kunnen helpen bij het zetten van de eerste stap. Ram is astrologisch gezien een van de kardinale tekens. Deze tekens zijn initiatiefrijk en gericht op actie. Ze brengen ideeën en bouwen de basis van projecten. In het ergste geval kan deze focus op actie ook zorgen voor agressiviteit. Niet geheel vreemd, omdat het sterrenbeeld Ram bij de rode planeet Mars hoort. Ram zou baat hebben bij deze edelsteen, omdat hij past bij zijn vrolijke, actieve en positieve karakter.

Granaat Edelsteen voor Ram

Volgens kenners is rode Granaat de Ram steen in droevige situaties. De steen zou kracht, energie, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen kunnen geven. Voor velen staat hij symbool voor daadkracht, moed en optimisme. Blokkades en beperkende gedachten zouden als sneeuw voor de zon verdwijnen met deze Ram steen. Ook zou deze steen de pioniers kunnen helpen bij het uitwerken van ideeën.

Hematiet Sterrenbeeld Ram Edelsteen

Hematiet staat bekend als een aardende steen. Zwarte edelstenen zouden negatieve energie absorberen en horen bij het Wortelchakra. Daarnaast straalt de kleur zwart kracht en zelfvertrouwen uit, precies wat bij onze Rammen hoort. Volgens kenners helpt deze steen je in je eigen kracht te staan.

Heliotroop Edelsteen Ram

Ook Heliotroop is een van de edelstenen voor sterrenbeeld Ram. Hij staat ook wel bekend als de Bloedsteen. Deze steen zou Ram rust kunnen geven bij frustratie en hierdoor ook helpen om zichzelf te beheersen. Aan de andere kant zou deze steen ook energie en moed kunnen geven op moeilijke momenten.

Edelsteen Ram Rode Jaspis

Geboortesteen Ram

Als je specifiek op zoek bent naar de Ram geboortesteen, kun je kijken naar de maand waarin je bent geboren. De geboorte steen van Ram uit Maart is de Aquamarijn. Bij de bon vivants uit April horen de Herkimer Diamant en de Bergkristal.

Bekijk alle Edelstenen en Mineralen

Deze kleur geeft Ram kracht

Nu je weet welke edelsteen past bij Ram, weet je vast ook dat rood de kleur is van de energieke, passievolle en actieve Ram! Ram zou zich in een rode omgeving helemaal op zijn plek voelen. Ook zou hij hier kracht uit kunnen halen. 

Dit element zegt alles over het Sterrenbeeld

De Ram past bij het element vuur. Ze zijn gedreven en impulsief en storten zich graag in het diepe zonder na te denken. Hij weet hoe hij zijn dromen waar kan maken, maar vergeet bij wijze van spreken welke boodschappen hij ook alweer moest hebben. 

Spirituele oefeningen

De Ram heeft spirituele oefening nodig die fysiek, maar beheerst is. Ashtanga Yoga is bijvoorbeeld geschikt voor de ram, omdat het een van de intensievere vormen van yoga is. De energieke ram komt zo tot rust, maar kan tegelijkertijd zijn energie kwijt in de krachtige yoga-oefeningen. Hup, die yoga mat op! 

Vrouw yoga op mat

Astrologie voorbij Sterrenbeeld Ram

Is astrologie echt jouw ding? Dan is je horoscoop begrijpen vast een eitje voor jou! Lees ook eens de blog over een loyale liefde: het Sterrenbeeld Vissen. Het kan natuurlijk ook dat je zelf geen Ram of Vissen bent, maar wel graag wilt weten welke edelsteen past bij je sterrenbeeld. Of dat je meer wilt werken met de volle maan. Er is genoeg inspiratie te lezen in onze sterrenhemel!

Ontdek ons Assortiment voor Sterrenbeeld Ram

Laatste aanpassing op 10 mei, 2023 3:19 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *