• Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis Verzending vanaf €50
  • Unieke Producten uit 44+ Landen
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis Verzending vanaf €50
Unieke Producten uit 44+ Landen
Marije
Door Marije 19 maart 2020
Lezen werkt meditatief, ontspan 6 minuten met dit artikel.
983 x

Sterrenbeeld Ram? Ontdek dan snel in deze blog welke eigenschappen jij gemeen hebt met Leonardo da Vinci en Vincent van Gogh!

Sterrenbeeld ram rode wolken spiru

Mensen die zijn geboren onder het Sterrenbeeld Ram vieren hun verjaardag tussen 21 maart en 20 april. Als Ram jouw sterrenbeeld is, houd je van avontuur en ben je direct en impulsief. Hij is een geboren leider en zet altijd door! Om je ergens doorheen te rammen, is er wel spanning en sensatie nodig. Lees gauw verder wat de sterren en planeten over jouw persoonlijkheid te zeggen hebben!

Ram in de Winter

Dit heeft Mars te maken met de Ram Sterrenbeeld Eigenschappen

De manier waarop de sterren staan tijdens de geboorte is van invloed op het karakter van deze persoon. De stand van de hemelse tekens verschilt per sterrenbeeld. Ram is het eerste teken van de dierenriem en is daarmee het teken van ‘zelf’. Dit betekent dat je onafhankelijk bent en graag je eigen gang gaat. Ram staat in verbinding met Mars. Wat deze rode planeet betreft, kan Ram goed voor zichzelf opkomen, is deze energiek en komt hij zijn beloftes na. Ook houdt hij van jagen en geldt: Bezit van de zaak is het einde van het vermaak.

Dit zegt Uranus over de Kenmerken Sterrenbeeld Ram

Rond het einde van maart en aan het begin van april staat de planeet Uranus in Ram. Als jij in deze periode bent geboren, dan heb je familie of vrienden vast wel eens horen zuchten van irritatie. Omdat het de planeet van onverwachte wendingen is, kun jij dingen ook ineens compleet anders aanpakken en rigoureuze beslissingen maken. Jij gaat voor avontuur! 

Jongen springt bij zonsondergang

Algemene Eigenschappen Ram Sterrenbeeld

Het alles-of-niets karakter van de Ram betekent dat Ram houdt van extremen. Als hij ergens spanning uit haalt, stort hij zich hier volledig op! Maar als de interesse is verdwenen, kan Ram soms iets te snel opgeven. Het is de uitdaging om onafgemaakte zaken niet te laten liggen. Daarnaast is deze levensgenieter vaak vrolijk en positief. Maar als hij boos is, kun je maar beter uit zijn buurt blijven. Je bent gewaarschuwd! 

Sterrenbeeld Ram Eigenschappen in de liefde

De extreem gepassioneerde Ram is een echte minnaar. De Ram kan tot over zijn oren verliefd worden! Als dat zo is, dan ga je een sprookjeshuwelijk tegemoet met dit sterrenbeeld. Ram is trouw en toegewijd en zal voor jou als partner door het vuur gaan. Het is wel belangrijk dat de partner wat tegengas geeft, anders is deze verliefdheid ook snel weer verdwenen. Iemand die het overal mee eens is, begint al snel saai te worden. 

Ram Liefde

Dit zijn de Beste Matches voor Ram

Benieuwd welk sterrenbeeld past bij Ram? Leeuw zou de perfecte match zijn! Beiden zijn avontuurlijk, energiek en telkens op zoek naar nieuwe dingen. Deze sterrenbeelden zijn als koppel het meest extreem, omdat ze ook allebei graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Ook de Ram en Boogschutter zijn een goede match. Ze houden allebei van vrijheid en hebben een hekel aan onrecht en leugens. 

Zo gaat de Ram Man om met een Gebroken Hart

Je weet nu welke sterrenbeelden passen bij Ram. Helaas heeft Ram soms ook luduvudu. Gelukkig heeft de mannelijke Ram zijn leventje weer snel op de rit. Het gebrek aan geduld zorgt ervoor dat hij zijn tijd niet aan liefdesverdriet wil verspillen. De positieve Ram laat zijn humeur niet snel verpesten! Hij zoekt afleiding, misschien zelfs bij een nieuwe vlam. Pas wel op je hoge libido Ram, want binnenkort heb je evenveel veroveringen als Don Juan op jouw naam staan!  

Dit is de Ram Vrouw bij Liefdesverdriet

De vrouwelijke Ram gebruikt haar vriendinnen om lekker tegenaan te zeuren over haar ex. Ze praat graag en heeft een open persoonlijkheid, waardoor ze haar verdriet waarschijnlijk snel heeft verwerkt. Het zal dan niet lang duren voordat ook zij weer actief is op verschillende datingsites. Mochten er geen leuke potentiële partners zijn, dan zal ze het daten ook weer snel laten liggen. 

De Eigenschappen van een Ram als Vriend

De Ram is een trouwe, zorgzame en gulle vriend. Daarnaast brengt zijn optimisme en enthousiasme positive vibes in de vriendenkring! Als het nodig is staan ze altijd klaar voor hun vrienden. Pas wel op als de Ram zijn zin niet krijgt, want dan zou hij zich agressief en kinderachtig kunnen gedragen. Door het open en directe karakter kan hij dingen zeggen waar hij later spijt van krijgt. 

Drie jongens en meisje lachen

De Ram op het werk

Ram heeft een beroep met uitdaging nodig. Grote kans dat deze waaghals de top (heeft) bereikt! Omdat je welbespraakt bent en een sterke mening hebt, zou een baan als politiek leider ook niet misstaan. Samenwerken is lastig, omdat je een ander niet graag laat vertellen wat je wel en niet moet doen. Collega’s kunnen hierdoor denken dat je egoïstisch bent. Dit is zeker niet waar, want jij hebt ook een hart van goud. Vraag maar aan je vrienden!

Jongen met laptop

Edelsteen Sterrenbeeld Ram

Ben je benieuwd welke edelstenen Ram kunnen helpen? De Rode Jaspis is de edelsteen voor deze levensgenieter. Deze rode vriend kan geduld en uithoudingsvermogen geven. Ondanks dat mensen met dit sterrenbeeld zelf al graag de horens ergens in zetten, zou deze edelsteen ook helpen de minder interessante dingen af te maken! Andere stenen die bij Ram passen of zouden kunnen helpen:

  • Carneool
  • Lapis Lazuli
  • Robijn

Edelsteen Ram Rode Jaspis

Geboortesteen Ram

Als je specifiek op zoek bent naar de Ram geboortesteen, kun je kijken naar de maand waarin je bent geboren. De geboortesteen voor de bon vivant uit Maart is de Aquamarijn. April staat juist verbonden met de Diamant en de bergkristal

Deze kleur geeft Ram kracht

Nu je weet welke edelsteen past bij Ram, weet je vast ook dat rood de kleur is van de energieke, passievolle en actieve Ram! Ram zou zich in een rode omgeving helemaal op zijn plek voelen. Ook zou hij hier kracht uit kunnen halen. 

Dit element zegt alles over het Sterrenbeeld

De Ram past bij het element vuur. Ze zijn gedreven en impulsief en storten zich graag in het diepe zonder na te denken. Hij weet hoe hij zijn dromen waar kan maken, maar vergeet bij wijze van spreken welke boodschappen hij ook alweer moest hebben. 

Spirituele oefeningen

De Ram heeft spirituele oefening nodig die fysiek, maar beheerst is. Ashtanga Yoga is bijvoorbeeld geschikt voor de ram, omdat het een van de intensievere vormen van yoga is. De energieke ram komt zo tot rust, maar kan tegelijkertijd zijn energie kwijt in de krachtige yoga-oefeningen. Hup, die yoga mat op! 

Vrouw yoga op mat

Astrologie voorbij Sterrenbeeld Ram

Is astrologie echt jouw ding? Dan is je horoscoop begrijpen vast een eitje voor jou! Lees ook eens de blog over een loyale liefde: het Sterrenbeeld Vissen. Het kan natuurlijk ook dat je zelf geen Ram of Vissen bent, maar wel graag wilt weten welke edelsteen past bij je sterrenbeeld. Of dat je meer wilt werken met de volle maan. Er is genoeg inspiratie te lezen in onze sterrenhemel!

Laatste aanpassing op 28 oktober, 2020 2:40 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50