• Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
 • Gratis Verzending vanaf €60
 • Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Ontdek 1.000+ Zenvolle producten in onze Sale 😍 >

Gratis affirmatiekaart bij elke bestelling 😍
Gratis Verzending vanaf €60
Dé Winkel voor een Zenvol Leven

Sterrenbeeld Boogschutter – Optimistisch en Openminded

Door Marije 24 november 2020
Lezen werkt meditatief, ontspan 8 minuten met dit artikel.
7657 x

Sterrenbeeld Boogschutter? Dan ben je geboren tussen 22 november en 21 december! Lees snel verder wat de sterren over je te zeggen hebben!

Betekenis Sterrenbeeld Boogschutter in de Astrologie

Het Sterrenbeeld Boogschutter wordt beheerst door de geluksplaneet Jupiter. Boogschutter is het negende teken van de dierenriem en past bij het element vuur. Volgens de moderne astrologie zijn vuurtekens energiek, dynamisch, enthousiast en in het algemeen goede leiders. Anders dan het vurige Sterrenbeeld Ram en Sterrenbeeld Leeuw, behoort Boogschutter tot de beweeglijke tekens. En dat gaat samen met – je voelt hem al aankomen – een gigantische bewegingsdrang. Zowel letterlijk als figuurlijk! Ze zitten niet lang stil en kunnen dan ook enorm genieten van reizen. Anderzijds doet deze beweeglijkheid zich voor in hun aanpassingsvermogen en nieuwsgierigheid.

sterrenbeeld boogschutter

Algemene Boogschutter Eigenschappen

Deze astrologische mix maken mensen die zijn geboren onder het Sterrenbeeld Boogschutter spiritueel, spontaan, avontuurlijk, optimistisch, vrolijk, intellectueel, veelzijdig, ongeduldig, onafhankelijk en energiek. Boogschutter wil telkens vooruit bewegen, houdt van vrijheid en kijkt met een open blik naar de toekomst. Dankzij een flinke dosis enthousiasme en een positieve blik lijkt het alsof het geluk ze aan komt waaien, maar hun vooruitgang hebben ze voornamelijk aan zichzelf te danken. Ze hebben constant behoefte aan verandering en dagen zichzelf ook graag uit. In combinatie met hun beweeglijkheid zijn het echte aanpakkers. Aan de andere kant leidt het avontuurlijke karakter van de Boogschutter soms tot impulsieve acties en ongeduld, waarbij ze details gemakkelijk over het hoofd zien en zonder nadenken hun ideeën achterna jagen.

 

sterrenbeeld boogschutter

Sterrenbeeld Boogschutter op het Werk

Mensen met dit Sterrenbeeld zijn leergierig en snel van begrip. Ze hebben brede interesses, niet alleen op het gebied van werk, maar zijn ook oprecht geïnteresseerd in hun collega’s. Het zijn fijne collega’s, omdat ze altijd bereid zijn te helpen en de handen uit de mouwen te steken. Ze vinden het leuk om zichzelf uit te dagen en je ziet vaak dat ze doorgroeien binnen het bedrijf waar ze werken. De top gaat dan net een stapje te ver; de verantwoordelijkheid die daarmee gepaard gaat, staat de vrijheid van de Boogschutter net iets te veel in de weg.

Eigenschappen Sterrenbeeld Boogschutter in Vriendschap

Zoals je inmiddels weet, heeft de Boogschutter een licht en positief karakter. Heb jij zelf het Sterrenbeeld Boogschutter? Dan kun jij vervelende situaties gemakkelijk ombuigen naar iets positiefs en zijn mensen graag om je heen. Je bent het verleden al snel vergeten. Bovendien zie je overal de humor wel van in. Als jij echt iets grappig vindt, biggelen de tranen over je wangen. Deze positive vibes maken jou zeer geliefd. Vrienden maken is voor jou een makkie! Met jouw open mind ben je een echte vredestichter, want je weet iedereen altijd dichter bij elkaar te brengen. Houden zo!

Boogschutter Sterrenbeeld Eigenschappen in de Liefde

Eerlijkheid en vrijheid zijn misschien wel de belangrijkste dingen in een relatie voor een Boogschutter. Je zegt waar het op staat en windt er geen doekjes om. Ondanks dat je dit niet verkeerd bedoelt, kan dit kan soms bot overkomen op anderen. Wel heb je de neiging om je gevoelens voor jezelf te houden. Niet omdat je een binnenvetter bent, maar omdat je snel verder wilt. Door er te lang bij stil te staan, worden ze voor jouw gevoel groter dan ze zijn. Je ervaart ze en laat ze gauw weer los. Pas wel op dat dit niet doorslaat in oppervlakkigheid. Daarnaast vind je het belangrijk om jouw eigen ding te kunnen doen. Je bent een bezig bijtje dat altijd op zoek is naar avontuur en verveling gauw de baas is. Deze rusteloosheid maakt het soms moeilijk om je te settelen in een relatie. Jij bent allergisch voor sleur en bent all-in voor avontuurlijke en last minute dates. Maar zodra je die onafhankelijke, open en spannende partner hebt gevonden, doe je er alles aan om de relatie te laten slagen!

stel op avontuur

Welk Sterrenbeeld Past bij Boogschutter?

Volgens astro-kenners gaan vuur-vuur en vuur-lucht goed samen. Daarom zouden mensen met Sterrenbeeld Boogschutter een perfecte match kunnen vormen met mensen met Sterrenbeeld Tweeling, Ram en Leeuw. De reden dat Boogschutter en Tweeling goed samen gaan, is omdat ze beiden tot de beweeglijke tekens horen. Hierdoor zullen ze zich kunnen vinden in de onrust, brede interesses en avontuurlijke karakter van hun partner. Hierdoor zal het nooit saai zijn! Als beide partners de spanning erin kunnen houden, zullen ze hun flirterige karakter voor hun partner houden. Boogschutter-Ram is een goede match, omdat beiden houden van vrijheid en eerlijkheid. Ook Leeuw zal Boogschutter de nodige vrijheid geven, mits Boogschutter hem af en toe een veer in de reet kan steken. Het speelse karakter van Leeuw en de avontuurlijke persoonlijkheid van Boogschutter zal de relatie veel plezier brengen. Water en vuur daarentegen, is vragen om problemen.

amethist edelsteen boogschutter

Edelsteen Boogschutter

Als je op zoek bent naar de Boogschutter edelsteen, dan zoek je naar een juweeltje dat past bij het karakter van de bon vivant. Welke edelsteen je ook uitkiest, hij zou de drager moeten helpen en kracht kunnen geven! Deze soorten doen het goed als de potentiële Boogschutter steen:

  • Amethist
  • Amazoniet
  • Lapis Lazuli
  • Topaas
  • Sneeuwvlok Obsidiaan
  • Sodaliet

Bekijk onze Boogschutter Edelstenen collectie

Amethist Edelsteen voor Boogschutter

De Amethist zou mensen met het Sterrenbeeld Boogschutter kunnen kalmeren op het moment dat zij innerlijke onrust ervaren. Doordat ze constant in beweging zijn, zou de Amethist deze druktemaker kunnen helpen om zijn of haar rust te nemen. Bovendien is Boogschutter spiritueel ingesteld, omdat ze niet geloven dat ‘dit het is’. Ze denken altijd een stapje verder. Deze steen zou je kunnen helpen op je spirituele reis.

Boogschutter Edelsteen Amazoniet

De Amazoniet heeft een blauwgroene kleur, waardoor deze bij zowel het hart- als het keelchakra hoort. Doordat de Boogschutter geneigd is zijn emoties niet uit te spreken, maar in zijn eentje te beleven, zou dit kristal hem of haar kunnen helpen om gevoel en communicatie met elkaar te verbinden. Dat wat van binnen leeft mag ook best uitgesproken worden!

Lapis Lazuli Edelsteen voor Boogschutter

Deze steen zou je helpen om je op emotioneel gebied te kunnen uiten. Lapis Lazuli zou je kunnen helpen je te focussen op je innerlijke waarheid, waardoor je zelfvertrouwen zou worden versterkt en je beter zou durven luisteren naar je intuïtie. Hierdoor zouden ook de relaties beter worden. Volgens kenners helpt deze steen mensen met het Sterrenbeeld Boogschutter, net als de Amethist, te ontspannen.

Topaas Edelsteen voor Boogschutter

De Blauwe Topaas zou bij het karakter van deze levensgenieter passen. Deze steen zou ook een soort hulpje zijn op de gebieden waar dit nodig is en creativiteit en levenslust stimuleren. Volgens kenners is de Topaas-Boogschutter een gouden combinatie, omdat de steen de wilskracht zou verhogen, optimistisch zou maken en rustgevend zou werken.

Sneeuwvlok Obsidiaan Edelsteen Boogschutter

De Sneeuwvlok Obsidiaan zou je kunnen helpen om het beste te maken van iedere situatie. Omdat je als Boogschutter vaak de humor ergens van inziet, zou deze steen bij je passen. Volgens liefhebbers helpt deze steen je ook gevoeliger te maken en je te helpen de werkelijkheid in te richten zoals jij dat zou willen. En daar is geen plek voor een slachtofferrol!

Edelsteen Boogschutter Sodaliet

Sodaliet zou je kunnen helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen. Hij werkt als een soort kompas op je levenspad en zou hierdoor spirituele groei ook mogelijk kunnen maken. Volgens Sodaliet fans helpt deze steen afstand te nemen van situaties en er met een objectieve blik naar te kijken. Hierdoor zou hij onrust, stress en angst verminderen.

Geboortesteen Boogschutter

De Boogschutter geboortesteen hangt af van de maand waarin deze vrolijke noot is geboren. Ben je geboren in november? Dan zou de Citrien bij je passen! Ben je een decemberkindje? Dan is Turkoois jouw geboorte steen, Boogschutter!

Bekijk onze Geboortesteen Hangers

Meer over Astrologie

Vind je het leuk om over alle sterrenbeelden te lezen? We schreven eerder over de voorgaande tekens van de dierenriem, waaronder Sterrenbeeld Schorpioen, Sterrenbeeld Weegschaal en Sterrenbeeld Maagd. Ook vertellen we je graag meer over onze Luna in onze blogs over de Bloedmaan, Nieuwe Maan en Volle Maan. Zo leer je alles over deze hemelse taferelen en wat ze voor jou betekenen. Jouw astrologische reis begint bij Spiru!

Herken jij je in de kenmerken van het Sterrenbeeld Boogschutter?

Ontdek ons Assortiment voor Boogschutters

Laatste aanpassing op 10 mei, 2023 11:18 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *