Zenvolle Sale | Korting tot -70% | Shop nu >

  • Dé Winkel voor een Zenvol Leven
  • Gratis Verzending vanaf €40
  • Unieke Producten uit 49 Landen
Dé Winkel voor een Zenvol Leven
Gratis Verzending vanaf €40
Unieke Producten uit 49 Landen

Sterrenbeeld Tweeling – De Vrolijke Filosoof

Door Marije 20 mei 2020
Lezen werkt meditatief, ontspan 6 minuten met dit artikel.
3812 x

Sterrenbeeld Tweeling? Dan heb jij gemeenschappelijke kenmerken met Johnny Depp, Marilyn Monroe en Paul Mccartney! Ontdek ze in deze blog.

Als je bent geboren tussen 21 mei en 21 juni, dan is Tweeling jouw sterrenbeeld. Dat betekent dat je slim en nieuwsgierig bent en vaak op zoek bent naar nieuwe dingen. Waarschijnlijk denk je ook graag na over grootse dingen in het leven, want je bent een ware filosoof. Benieuwd naar de andere eigenschappen? Lees dan snel verder!

sterrenbeeld tweeling

Betekenis Sterrenbeeld Tweeling in de Astrologie

Tweelingen is het derde teken van de dierenriem. De planeet die bij het sterrenbeeld Tweeling hoort is de snelle Mercurius. Mercurius hoort bij communicatie, beweging en intelligentie. Degenen die onder het sterrenbeeld Tweeling zijn geboren, hebben vaak de speelse en energieke kenmerken van jonge mensen. De snelheid van deze planeet zorgt ervoor dat je als Tweeling zowel beweeglijk bent op lichamelijk als geestelijk gebied. Je hebt energie voor twee en houdt ervan om lol te maken, maar zodra je je ergens op hebt gestort, zijn je gedachten eigenlijk alweer ergens anders. Verder ben je nieuwsgierig, extravert en kun je goed communiceren.

sprongAlgemene Eigenschappen Sterrenbeeld Tweeling

Waarschijnlijk ben je echt een gezelligheidsdier. Als Tweeling kun je heel goed praten over niks en over alles. Mensen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Tweeling hebben humor en zijn met hun gevatte opmerkingen pittige gesprekspartners. Ook heb je genoeg energie om tot diep in de nacht te feesten. Toch geniet je ook van je vrijheid en vind je het leuk om alleen te zijn met je soms filosofische gedachten. Verveling is niks voor jou. Door je veranderlijkheid heb jij geen problemen om je aan te passen. Je bent nieuwsgierig genoeg om nieuwe activiteiten te ondernemen, maar vindt het moeilijk om door te zetten als je intussen iets anders leuks hebt gevonden. Keuzes maken is daarom niet jouw sterkste punt.

Uitdagingen voor Sterrenbeeld Tweeling

Sommige mensen zullen je interessant vinden, omdat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes. Dit kan komen door je nieuwsgierigheid, waardoor je wellicht je neus ook wel eens in andermans zaken steekt. Met je vlotte, charmante babbel moet je daarom ook oppassen dat dit niet uitloopt tot roddelen of dat er een manipulatief leugentje bij insluipt. Verder is het voor jou de uitdaging om een gemaakte keuze ook door te zetten en niet op te geven zodra het saai wordt. Zorg er tot slot voor dat je door je aanpassingsvermogen je leuke zelf niet verliest.

Tweeling Sterrenbeeld Kenmerken in de Liefde

Met jouw fijne energie en charmes lig jij vast goed in de markt. Toch zijn er genoeg Tweelingen die de liefde maar sentimenteel gedoe vinden. Als het te dichtbij komt, kunnen zij zich terughoudend gedragen en genegenheid koeltjes uiten, met een snelle glimlach bijvoorbeeld. Je kunt als Tweeling diepe gevoelens voor iemand ontwikkelen, maar dan is het de uitdaging om je aandacht ook bij die ene persoon te houden.

handen bij zonsondergang

Sterrenbeeld Tweeling Eigenschappen in een Relatie

Tweeling heeft een levendige partner nodig die de passie en spanning erin kan houden. Ook humor en intelligentie zijn eigenschappen die je als Tweeling aantrekkelijk vindt. Iemand moet het leven niet al te serieus nemen. Wanneer een partner zowel een minnaar als beste vriend is, is het voor jou niet moeilijk om trouw te blijven en laat jij je partner ook graag weten dat hij of zij de belangrijkste persoon op de hele wereld is. Kijk niet raar op als jouw partner zich toch onzeker voelt, omdat jouw beweeglijkheid je ook onvoorspelbaar kan maken.

Welk Sterrenbeeld past bij Tweeling?

Een relatie tussen Maagd en Tweelingen heeft een goede kans van slagen, omdat beide tekens wat terughoudend kunnen zijn in de liefde. Als deze twee elkaar toch gevonden hebben, is het raak. Tweelingen Weegschaal is een liefdescombinatie die zij ervaren als lotsbestemming, omdat alles op rolletjes verloopt. Deze twee luchttekens begrijpen elkaar zo goed, dat ze zullen zeggen dat het zo had moeten zijn. Ook Boogschutter is een goede match voor Tweelingen. Deze spannende liefdesrelatie kan zomaar eens uitlopen in een huwelijk. Ze kunnen een relatie zonder problemen tegemoet gaan als ze beiden hun eigen leventje kunnen leiden.

duiven bij eiffeltoren

Tweelingen Sterrenbeeld en Vriendschap

Sterrenbeeld Tweelingen maakt graag deel uit van een groep. Jij bent gul, attent en helpt je vrienden graag met goed advies. Dankzij jouw ruimdenkendheid kun jij je meestal goed verplaatsen in een ander. Grote, lange conflicten vermijd je liever wel, want een Tweeling houdt er niet van als hun eigen leven en vrijheid worden verstoord. Jouw vrienden zullen je waarschijnlijk omschrijven als een vrolijk persoon met enthousiaste verhalen. Met een Tweeling valt altijd wel iets leuks te beleven. Hoewel het gezelligheidsdieren zijn, willen ze wel tijd voor zichzelf hebben. Er wordt ook van hun vrienden verwacht dat ze dit respecteren.

Tweeling Sterrenbeeld Eigenschappen op het Werk

Tweelingen kunnen veel bereiken, ondanks dat ze door hun algemene eigenschappen soms onvoorspelbaar kunnen zijn. Niemand maakt jou als persoon met het Tweeling sterrenbeeld gelukkig met een saaie kantoorbaan waar je van 9 tot 5 achter een bureau moet zitten. Jij voert liever verschillende taken uit, dan dat je er eentje uit moet kiezen. Door je flexibiliteit ben je een fijne partner om mee samen te werken.

groep mensen werk

Vaardigheden van personen met het Tweeling Sterrenbeeld

Op school was je waarschijnlijk goed in kunst of handenarbeid. Een Tweeling zou kunnen uitblinken in de muziek, schilderkunst of beeldhouwkunst. Veel mensen met het sterrenbeeld Tweeling zijn ook goed in taal, zowel op gebied van spreken als schrijven. Als dit het geval is, zou je een goede docent, diplomaat, prediker, schrijver, journalist of advocaat kunnen zijn. Eigenlijk is elke baan waarin jij gevatheid met afwisseling kunt combineren geschikt. Omdat je rationeel en analytisch bent, zou je ook een wetenschapper of filosoof kunnen zijn.

Tweeling Edelsteen

Elk sterrenbeeld heeft een eigen edelsteen. De Blauwe Chalcedoon is de edelsteen voor Tweelingen, omdat deze past bij de communicatievaardigheden op spreek- en schrijfgebied. Daarnaast zou deze steen sociale contacten en optimisme bevorderen. Tweelingen kunnen heel vrolijk worden van deze edelsteen. Verder zou deze steen:

  • De spiritualiteit en intuïtie kunnen bevorderen
  • De Tweeling kunnen helpen bij begrip
  • Kalmerend kunnen werken
  • Creativiteit en expressie kunnen vergroten

Geboortesteen Tweeling

De Blauwe Chalcedoon is dus de sterrenbeeld Tweeling steen. De geboortesteen verschilt per maand. De geboorte steen van Tweeling is de Smaragd in mei en de Maansteen is de Tweeling geboortesteen voor degenen die zijn geboren in de maand juni. Ook de volgende stenen zouden het Sterrenbeeld Tweeling kunnen helpen:

Deze Yogavorm past bij het Sterrenbeeld Tweeling

Als Tweeling houd je van verandering. Pak het daarom een keer anders aan en rol je yogamatje uit in de buitenlucht. Je yoga sessie kun je vervolgens weer afwisselen met rustige Yin Yoga en moeilijkere en intensieve asana’s van Bikram Yoga.

yoga buiten

Meer over de Sterrenbeelden

Ben je benieuwd naar de andere sterrenbeelden? We schreven eerder over alle eigenschappen van het Sterrenbeeld Vissen, Sterrenbeeld Ram en Sterrenbeeld Stier. Er staat genoeg in de sterren geschreven!

Herken jij je in deze eigenschappen?

Laatste aanpassing op 11 juni, 2021 2:29 pm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1024548

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan & maak kans op een

waardebon t.w.v. € 50